https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 31.8.2021

Viafin Service -konserniin kuuluva Viafin GAS Oy liittyy mukaan osaksi kansallista vetyklusteria

Viafin Service -konserniin kuuluva Viafin GAS Oy liittyy mukaan osaksi kansallista vetyklusteria.

Suomalaisyritykset ovat koonneet voimansa ja edistävät yhteistyöllä vetytalouteen siirtymistä tavoitteenaan synnyttää Suomeen uutta liiketoimintaa, vientiä sekä työpaikkoja.

Helmikuussa 2021 toimintansa aloittaneessa Kansallisessa vetyklusterissa on mukana Kemianteollisuus, Energiateollisuus, Metallinjalostajat, Metsäteollisuus ja Teknologiateollisuus sekä vetytalouden kannalta merkittäviä yrityksiä.

Tulevaisuuden visiot vetytalouden osalta ovat mittavia vedyn toimiessa merkittävänä osana energiajärjestelmäämme. Vetyä voidaan hyödyntää polttoaineena sekä uusiutuvan energian varastoinnissa.

- Viafin GAS Oy haluaa olla mukana edistämässä tulevaisuuden energiajärjestelmien ja -ratkaisujen kehitystä oman osaamisensa pohjalta koskien siirto- ja jakeluverkkojen sekä tankkausasemien rakentamista ja kunnossapitoa, toteaa Viafin GAS Oy:n toimitusjohtaja Marko Haapasalmi.

Yritysvetoinen kansallinen vetyklusteri on perustettu vauhdittamaan vetytaloutta ja vetyyn liittyvien ratkaisujen vientiä. Tähän mennessä lähes 40 yritystä on vetyklusterin toiminnassa mukana. Nyt tavoitteena on avata ovia eurooppalaisiin verkostoihin, sillä Euroopassa suunnitellaan kymmenien miljardien investointeja vetytalouteen.

Uusimmat artikkelit

23.9.2021 | Alan Uutiset

Konkurssiaaltoa ei tullutkaan – miten suojautua asiakasyritysten maksuvaikeuksilta

Koronapandemian alkaessa ekonomistit ympäri maailman ennustivat kaikkien aikojen konkurssiaaltoa. Valtioiden nopeasti liikkeelle polkaisemat tukitoimet, lainojen lyhennysvapaat ja verottajan myöntämät lykkäykset ovat toistaiseksi suojanneet yrityksiä konkursseilta. Määräaikaiset lainsäädännön muutokset ja valtioiden tukitoimet ovat kuitenkin päättyneet kesällä 2021 tai päättyvät viimeistään kuluvan syksyn aikana.

Typpihapon luokituksen muuttuminen voi edellyttää kemikaaliturvallisuussäädösten mukaisia toimia

Typpihapolle on määritetty EU:ssa yhdenmukainen, sitova luokitus- ja merkintävaatimus. Muutos voi vaikuttaa tuotantolaitoksen vaarallisten kemikaalien käsittelyn ja varastoinnin laajuuteen. Muutosta sovelletaan 1.3.2022 alkaen.

Jumiskon vesivoimalaitoksen peruskunnostuksesta lisää joustavuutta tuotantoon

Kemijärvellä sijaitsevan Jumiskon vesivoimalaitos on otettu peruskunnostuksen jälkeen jälleen käyttöön. Peruskunnostuksen ansiosta voimalaitoksen säätömahdollisuudet ja energiatehokkuus paranevat, Pohjolan Voima (PVO) kertoo lehdistötiedotteessa.

Vaasan yliopisto järjestää kansainvälisen älykkäiden energiajärjestelmien ja -teknologioiden SEST2021-konferenssin 6.–8.9.2021

Vaasan yliopisto järjestää 6.–8. syyskuuta 2021 kansainvälisen konferenssin älykkäistä energiajärjestelmistä ja -teknologioista. Kolmipäiväinen SEST2021 järjestetään koronapandemian vuoksi etäkonferenssina. Konferenssi on tarkoitettu akateemisille tutkijoille ja energia-alan ammattilaisille.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.