https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 2.9.2022

Viking Graceen asennetaan vastusta vähentävää ja työntöä parantavaa tekniikkaa

Viking Line tilaa Elomaticilta Elogrid-ratkaisun Viking Grace -alukseen

Viking-Graceok

Elogrid vähentää laivan kulkuvastusta ja parantaa tunnelipotkurien työntöä. Viking Linen mukaan tällä on huomattava merkitys Viking Gracen polttoaineen kulutukseen ja CO2-päästöihin.

Kyseessä on Viking Linen kolmas alus, johon Elogrid asennetaan. Laivan potkuritunnelien päälle asennetaan virtausohjaimet, joilla vähennetään laivan kulkuvastusta.

Ratkaisu vähentää Viking Gracen polttoaineen kulutusta yli 3 prosenttia, mikä tarkoittaa noin 3 000 kg pienempiä hiilidioksidipäästöjä vuorokaudessa. Ratkaisu lisää myös tunnelipotkurien työntöä ja helpottaa siten laivan ohjailtavuutta kovalla tuulella.

Ratkaisu hiljentää myös potkureista aiheutuvaa melua ja vähentää aluksen tärinää.

”Olemme nähneet aiemmissa projekteissa, että Elogrid auttaa meitä vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia sekä parantamaan aluksen ohjailtavuutta. Lisäksi se poistaa tärinää”, Viking Linen tekninen päällikkö Mathias Sunfberg sano

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

28.9.2022 | Kumppaniartikkeli

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Fescon Oy palvelee voimalaitosasiakkaita erilaisin teknologiapalveluin, jota luotsaa Fesconin teknologiajohtaja Tapio Klasila yli 20-vuoden kokemuksellaan. Klasila on voimalaitosmateriaalien ja -järjestelmien rautainen ammattilainen ja hänen kokemuksensa on auttanut asiakkaita saavuttamaan merkittäviä etuja liiketoiminnassaan.

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.