https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 24.11.2017

Vuoden Sähköurakoitsija on valittu

Vuoden 2017 sähköurakoitsijaksi on valittu leppävirtalainen Mittasähkö Oy:n toimitusjohtaja Simo Kosunen.

Tunnustuksen luovutti STULn hallituksen pj Jussi Kuusela_oikealla

Vuoden 2017 sähköurakoitsija, Simo Kosunen, Mittasähkö Oy Kuva: Pentti Vänskä

Vuonna 1986 sähkövoimateknikoksi valmistunut ja sittemmin työkokemusta niin asennus-, suunnittelu-, työnjohto- kuin tarjouslaskentatehtävissäkin hankkinut Simo Kosunen perusti Mittasähkö Oy:n tammikuussa 1988. Hän omistaa yrityksestä 90 prosenttia, puoliso Erja-Leena loput.

Pian 30 vuotta täyttävän Mittasähkön menestyksen takana on periaatteen mies, joka on sisäistänyt mistä sähköurakoinnissa on kyse: asiakkaan mahdollisimman hyvästä palvelemisesta. Yrityksen liikevaihto on ollut viime vuodet hienoisessa kasvussa ja se oli viimeksi päättyneellä tilikaudella 471 000 euroa tuloksen oltua 6 000 euroa.

Kosunen listaa lisää asioita, joista ei tingitä: rehellisyys, myönteisyys, lupausten pitäminen ja työn huippulaatu. Tuo kaikki on mahdollista lunastaa, kun on panostettu tekniseen osaamiseen ja omataan taito keskittyä olennaiseen.

Ahkera kouluttautuja on hankkinut muun muassa vapaaehtoisia Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämiä SETI-pätevyyksiä. Lista siitä, mitä palveluja Mittasähkö tarjoaa, on pitkä: Rakennussähköistys, myös maatalouden sähköistys, teollisuussähköasennukset, sähkökunnossapito, automaatio- ja tietoverkot, antenniurakointi, sähkösuunnittelu, ilma- ja maalämpöpumput, taajuusmuuttajakäytöt, varavoima aggregaatit, vikapäivystys 24 h.

Mittasähkössä työskentelee yrittäjä itse mukaan lukien kolme henkilöä.

- Johtajana näytän mielelläni esimerkkiä, innostan ja pyrin sitouttamaan työntekijät, sanoo Kosunen.

 Kosunen kertoo yllättyneensä, kun kuuli valinnasta vuoden 2017 sähköurakoitsijaksi.

- En voinut kuvitella, että minä ja minun pieni yritykseni olisi edes ehdolla vuoden sähköurakoitsijaksi, saati sitten että valinta osuu kohdalle. Kaipa se sitten totta on, iloitsee Kosunen.

Noin 10 000 asukkaan Leppävirta sijaitsee Pohjois-Savossa. Mittasähkön toiminta-alue on laajempi. Kohteita on ollut lähiseudun Kuopion ja Varkauden lisäksi mm. Helsingissä, Lahdessa, Kouvolassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Iisalmessa ja Kajaanissa.  Sähköistys- ja automaatioasennustöitä on tehty useille eri toimialoille kuten hotelli- ja ravintola-ala, kaupan ala, metalliteollisuus ja puutarha-ala. Kohteisiin kuuluu myös mm. kaivoksen ja säännöstelykanavan sähköistystä. Mittasähköllä on useita teollisuuden ja kaupan-alan ylläpitosopimuksia.

Simo Kosunen katsoo luottavaisin mielin tulevaisuuteen.

Sähköisen talotekniikan tulevaisuus on valoisa. Se edellyttää jatkuvaa uuden oppimista, joten kannustan nuoria olemaan valppaana. Uusiutuvilla energialähteillä tuotetun sähkön määrä kasvaa ja mikä parasta, se hillitsee ilmaston muutosta.

- Meillä jokaisella alamme toimijalla on mahdollisuus omalta osaltamme vaikuttaa myös tähän.

Kosunen lähettää terveisiä muille urakoitsijoille:

- Tehdään tulevaisuudesta hyvä meille kaikille. Maasta se pienikin ponnistaa!

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry valitsee vuosittain jäsenistöstään Vuoden sähköurakoitsija -tunnustuksella palkittavan yrityksen, jonka toiminta on esimerkillistä ja edelläkäyvää.

  www.mittasahko.fi

Uusimmat artikkelit

9.1.2025 | Alan Uutiset

Outokummun Kemin kaivoksen malmivarat ovat 95 prosentia aiemmin arvioitua suuremmat

Päivitetyn kaivoksen malmivarojen ja mineraalivarantojen arvion mukaan kaivosalueen maaperässä on runsaasti kromimalmia, mikä pidentää kaivoksen käyttöikää merkittävästi.

30.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Ammoniakki -tutkimusprojekti sai miljoonarahoituksen

Ammoniakki kytkeytyy erittäin vahvasti vetytalouden edistämiseen. Sen käyttöön liittyy kuitenkin monia kysymyksiä, joita selvitetään yliopistojen ja teollisuuden yhteisessä tutkimushankkeessa.

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.