https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 24.11.2017

Vuoden Sähköurakoitsija on valittu

Vuoden 2017 sähköurakoitsijaksi on valittu leppävirtalainen Mittasähkö Oy:n toimitusjohtaja Simo Kosunen.

Tunnustuksen luovutti STULn hallituksen pj Jussi Kuusela_oikealla

Vuoden 2017 sähköurakoitsija, Simo Kosunen, Mittasähkö Oy Kuva: Pentti Vänskä

Vuonna 1986 sähkövoimateknikoksi valmistunut ja sittemmin työkokemusta niin asennus-, suunnittelu-, työnjohto- kuin tarjouslaskentatehtävissäkin hankkinut Simo Kosunen perusti Mittasähkö Oy:n tammikuussa 1988. Hän omistaa yrityksestä 90 prosenttia, puoliso Erja-Leena loput.

Pian 30 vuotta täyttävän Mittasähkön menestyksen takana on periaatteen mies, joka on sisäistänyt mistä sähköurakoinnissa on kyse: asiakkaan mahdollisimman hyvästä palvelemisesta. Yrityksen liikevaihto on ollut viime vuodet hienoisessa kasvussa ja se oli viimeksi päättyneellä tilikaudella 471 000 euroa tuloksen oltua 6 000 euroa.

Kosunen listaa lisää asioita, joista ei tingitä: rehellisyys, myönteisyys, lupausten pitäminen ja työn huippulaatu. Tuo kaikki on mahdollista lunastaa, kun on panostettu tekniseen osaamiseen ja omataan taito keskittyä olennaiseen.

Ahkera kouluttautuja on hankkinut muun muassa vapaaehtoisia Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämiä SETI-pätevyyksiä. Lista siitä, mitä palveluja Mittasähkö tarjoaa, on pitkä: Rakennussähköistys, myös maatalouden sähköistys, teollisuussähköasennukset, sähkökunnossapito, automaatio- ja tietoverkot, antenniurakointi, sähkösuunnittelu, ilma- ja maalämpöpumput, taajuusmuuttajakäytöt, varavoima aggregaatit, vikapäivystys 24 h.

Mittasähkössä työskentelee yrittäjä itse mukaan lukien kolme henkilöä.

- Johtajana näytän mielelläni esimerkkiä, innostan ja pyrin sitouttamaan työntekijät, sanoo Kosunen.

 Kosunen kertoo yllättyneensä, kun kuuli valinnasta vuoden 2017 sähköurakoitsijaksi.

- En voinut kuvitella, että minä ja minun pieni yritykseni olisi edes ehdolla vuoden sähköurakoitsijaksi, saati sitten että valinta osuu kohdalle. Kaipa se sitten totta on, iloitsee Kosunen.

Noin 10 000 asukkaan Leppävirta sijaitsee Pohjois-Savossa. Mittasähkön toiminta-alue on laajempi. Kohteita on ollut lähiseudun Kuopion ja Varkauden lisäksi mm. Helsingissä, Lahdessa, Kouvolassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Iisalmessa ja Kajaanissa.  Sähköistys- ja automaatioasennustöitä on tehty useille eri toimialoille kuten hotelli- ja ravintola-ala, kaupan ala, metalliteollisuus ja puutarha-ala. Kohteisiin kuuluu myös mm. kaivoksen ja säännöstelykanavan sähköistystä. Mittasähköllä on useita teollisuuden ja kaupan-alan ylläpitosopimuksia.

Simo Kosunen katsoo luottavaisin mielin tulevaisuuteen.

Sähköisen talotekniikan tulevaisuus on valoisa. Se edellyttää jatkuvaa uuden oppimista, joten kannustan nuoria olemaan valppaana. Uusiutuvilla energialähteillä tuotetun sähkön määrä kasvaa ja mikä parasta, se hillitsee ilmaston muutosta.

- Meillä jokaisella alamme toimijalla on mahdollisuus omalta osaltamme vaikuttaa myös tähän.

Kosunen lähettää terveisiä muille urakoitsijoille:

- Tehdään tulevaisuudesta hyvä meille kaikille. Maasta se pienikin ponnistaa!

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry valitsee vuosittain jäsenistöstään Vuoden sähköurakoitsija -tunnustuksella palkittavan yrityksen, jonka toiminta on esimerkillistä ja edelläkäyvää.

  www.mittasahko.fi

Uusimmat artikkelit

25.3.2024 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma jälleen tiukasti teollisuuden ajan hermoilla

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen Oulun Ouluhallissa 22.–23.5.2024. Näytteilleasettajapaikat on loppuunmyyty,  ja tapahtuman ohjelmalava täyttyy mielenkiintoisista ja taatusti ajankohtaisista puheenvuoroista.

Metsä Group ja ANDRITZ rakentavat koetehtaan uusien ligniinituotteiden kehittämiseksi

Metsä Group rakentaa Äänekosken biotuotetehtaan yhteyteen ligniininjalostuksen koetehtaan. Laitteet toimittaa teknologiayhtiö ANDRITZ. Rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja koetehdas valmistuu loppuvuonna 2025. Koetehtaan kapasiteetti tulee olemaan kaksi tonnia uudenlaista ligniinituotetta päivässä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

Tuulivoima-ala tarvitsee lisää tekijöitä – Turun AMK ja VAMK kouluttavat uusia osaajia

Tuulivoimaloihin tullaan tarvitsemaan paljon teknisen alan osaajia.Turun ja Vaasan ammattikorkeakoulut aloittavat yhteisen tuulivoimaan liittyvän maksuttoman koulutuksen. Opinnot ovat työelämälähtöisiä ja ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.