https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 24.11.2017

Vuoden Sähköurakoitsija on valittu

Vuoden 2017 sähköurakoitsijaksi on valittu leppävirtalainen Mittasähkö Oy:n toimitusjohtaja Simo Kosunen.

Tunnustuksen luovutti STULn hallituksen pj Jussi Kuusela_oikealla

Vuoden 2017 sähköurakoitsija, Simo Kosunen, Mittasähkö Oy Kuva: Pentti Vänskä

Vuonna 1986 sähkövoimateknikoksi valmistunut ja sittemmin työkokemusta niin asennus-, suunnittelu-, työnjohto- kuin tarjouslaskentatehtävissäkin hankkinut Simo Kosunen perusti Mittasähkö Oy:n tammikuussa 1988. Hän omistaa yrityksestä 90 prosenttia, puoliso Erja-Leena loput.

Pian 30 vuotta täyttävän Mittasähkön menestyksen takana on periaatteen mies, joka on sisäistänyt mistä sähköurakoinnissa on kyse: asiakkaan mahdollisimman hyvästä palvelemisesta. Yrityksen liikevaihto on ollut viime vuodet hienoisessa kasvussa ja se oli viimeksi päättyneellä tilikaudella 471 000 euroa tuloksen oltua 6 000 euroa.

Kosunen listaa lisää asioita, joista ei tingitä: rehellisyys, myönteisyys, lupausten pitäminen ja työn huippulaatu. Tuo kaikki on mahdollista lunastaa, kun on panostettu tekniseen osaamiseen ja omataan taito keskittyä olennaiseen.

Ahkera kouluttautuja on hankkinut muun muassa vapaaehtoisia Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämiä SETI-pätevyyksiä. Lista siitä, mitä palveluja Mittasähkö tarjoaa, on pitkä: Rakennussähköistys, myös maatalouden sähköistys, teollisuussähköasennukset, sähkökunnossapito, automaatio- ja tietoverkot, antenniurakointi, sähkösuunnittelu, ilma- ja maalämpöpumput, taajuusmuuttajakäytöt, varavoima aggregaatit, vikapäivystys 24 h.

Mittasähkössä työskentelee yrittäjä itse mukaan lukien kolme henkilöä.

- Johtajana näytän mielelläni esimerkkiä, innostan ja pyrin sitouttamaan työntekijät, sanoo Kosunen.

 Kosunen kertoo yllättyneensä, kun kuuli valinnasta vuoden 2017 sähköurakoitsijaksi.

- En voinut kuvitella, että minä ja minun pieni yritykseni olisi edes ehdolla vuoden sähköurakoitsijaksi, saati sitten että valinta osuu kohdalle. Kaipa se sitten totta on, iloitsee Kosunen.

Noin 10 000 asukkaan Leppävirta sijaitsee Pohjois-Savossa. Mittasähkön toiminta-alue on laajempi. Kohteita on ollut lähiseudun Kuopion ja Varkauden lisäksi mm. Helsingissä, Lahdessa, Kouvolassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Iisalmessa ja Kajaanissa.  Sähköistys- ja automaatioasennustöitä on tehty useille eri toimialoille kuten hotelli- ja ravintola-ala, kaupan ala, metalliteollisuus ja puutarha-ala. Kohteisiin kuuluu myös mm. kaivoksen ja säännöstelykanavan sähköistystä. Mittasähköllä on useita teollisuuden ja kaupan-alan ylläpitosopimuksia.

Simo Kosunen katsoo luottavaisin mielin tulevaisuuteen.

Sähköisen talotekniikan tulevaisuus on valoisa. Se edellyttää jatkuvaa uuden oppimista, joten kannustan nuoria olemaan valppaana. Uusiutuvilla energialähteillä tuotetun sähkön määrä kasvaa ja mikä parasta, se hillitsee ilmaston muutosta.

- Meillä jokaisella alamme toimijalla on mahdollisuus omalta osaltamme vaikuttaa myös tähän.

Kosunen lähettää terveisiä muille urakoitsijoille:

- Tehdään tulevaisuudesta hyvä meille kaikille. Maasta se pienikin ponnistaa!

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry valitsee vuosittain jäsenistöstään Vuoden sähköurakoitsija -tunnustuksella palkittavan yrityksen, jonka toiminta on esimerkillistä ja edelläkäyvää.

  www.mittasahko.fi

Uusimmat artikkelit

14.5.2025 | Alan Uutiset

Prysmianin käyttöön vihitty 185-metrinen kaapelitorni on Suomen korkein rakennus

Yritys on tehnnyt suuria investointeja tehtaaseen, ja odottaa suurjännitekaapeleiden globaalin markkinan kasvun kiihtyvän edelleen.

Rail Baltica -ratatyömaalla hyödynnetään suomalaista 3D-koneohjausjärjestelmää

Täysin digitalisoidussa mallipohjaisessa rakentamisessa työtä voivat tehdä yhdessä reaaliaikaisesti infrasuunnittelija, työkoneenkuljettaja, työmaapäällikkö ja projektinjohto.

Suomen ja Viron välisen EstLink 2 -yhteyden korjaustyöt alkavat toukokuussa

Merenpohjaan asennetaan uutta kaapelia noin kilometrin verran. Sähkönsiirtoyhteyden odotetaan palaavan kaupalliseen käyttöön heinäkuun puolivälissä.

Kemikaalit aiheuttavat paljon vakavia työtapaturmia – laiminlyönnit voivat johtaa rikosseuraamuksiin

”Työpaikoilla käytetään paljon vaarallisia kemikaaleja huolimattomasti. Valitettavasti monet työnantajat eivät tunnista kemiallisten tekijöiden aiheuttamaa vaaraa omalla työpaikallaan”, työsuojelutarkastaja Mikko Järvenreuna toteaa.

Gasumin biokaasu pienentää Metsä Groupin valmistaman kartongin hiilijalanjälkeä

Vähäpäästöisiä kartonkeja haluavat asiakkaat ovat tyypillisesti suuria toimijoita, joilla on tiukat kestävyystavoitteet.

10.3.2025 | Kumppaniartikkeli

Sulzerin innovatiiviset ratkaisut vedenkäsittelyyn ja pumppaamiseen

Sulzer on yksi Suomen johtavista vedenkäsittelyn ja pumppausteknologian toimijoista. Yhtiön panostukset kotimaisuuteen, kestävään kehitykseen, kokonaisratkaisuihin ja asiakaspalveluun tekevät siitä luotettavan kumppanin sekä kunnallisille että teollisille toimijoille.

30.1.2025 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n uusi valmennusohjelma auttaa suomalaisyrityksiä puolustusteollisuuden markkinoille

VTT käynnistää maksuttoman valmennusohjelman kaksikäyttöteknologiasta. Puolustusmarkkinat kiinnostavat, mutta yritysten on vaikea tunnistaa osaamista. Siviiliteknologiakin voi soveltua puolustuskäyttöön.