https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 30.8.2016

Wärtsilä ja Gasum kehittävät yhdessä LNG-markkinoita

Wärtsilä ja Gasum ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on kehittää maakaasun käyttöä, jakelua ja huoltoratkaisuja meri- ja maasovelluksissa.

gasum-handshake._

Wärtsilä sanoo tarjoavansa kaasun arvoketjuun liittyvää teknistä tietotaitoa, kun taas Gasumilla on vankka asiantuntemus maa- ja biokaasun jakelusta ja myynnistä. Laivasovelluksissa käytettävän nesteytetyn maakaasun (LNG) kehitystyössä hyödynnetään myös Gasumin tytäryhtiön Skangasin asiantuntemusta. Skangas on johtava toimija pohjoismaisilla LNG-markkinoilla.

Maakaasun käyttö merimoottoreissa ja voimalaitosten generaattoreissa lisääntyy jatkuvasti lähinnä ympäristösäännösten vuoksi. Kaasukäyttöisten moottoreiden pakokaasupäästöt ovat merkittävästi pienemmät kuin diesel- ja hiilikäyttöisten voimanlähteiden.

Projekti jaetaan kokonaisuuksiin, jotka kattavat seuraavat alueet: Smart Power Generation, LNG ja nesteytetty biokaasu (LBG), kaasu laivojen polttoaineena, käyttö ja kunnossapito sekä biokaasu. Tavoitteena on lisätä myyntiä kehittämällä yhdessä liiketoimintaa ja laajentaa LNG-infrastruktuuria paikkoihin, joissa kaasua ei nykyisin ole saatavilla. Yhtiöt jakavat keskenään asiantuntemusta ja kontakteja sekä toimivat yhteistyössä markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Yhdessä yhtiöt myös kehittävät kustannustehokasta käyttö- ja kunnossapitotoimintaa. Yhteistyön toinen tärkeä tavoite on nesteytetyn biokaasun markkinoiden kehittäminen.

Vauhtia kestävään kehitykseen

Parantamalla LNG:n saatavuutta voidaan sekä tulevat että nykyiset tarpeet huomioida sellaisilla merenkulku- ja teollisuusaloilla, jotka ovat nykyisten maakaasuverkkojen ulottumattomissa. LNG:n käyttö myös mahdollistaa LBG:n käytön ilman lisäinvestointeja, koska samaa infrastruktuuria voidaan käyttää molemmissa. 

- Wärtsilä on noussut johtavaan asemaan energia- ja merenkulkumarkkinoilla kehittämällä edistyksellisiä teknologiaratkaisuja, joiden ansiosta maakaasua voidaan käyttää polttoaineena helposti ja tehokkaasti. Gasumin kanssa solmittu sopimus nopeuttaa siirtymistä kaasupolttoaineeseen ja edistää kestävää kehitystä ympäristöasioissa, toteaa Wärtsilän konsernijohtaja Jaakko Eskola.

- Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyösopimukseen, jonka avulla parannamme tehokkaiden ja puhtaiden maakaasusovellusten saatavuutta niin merellä kuin maallakin, sanoo Gasumin toimitusjohtaja ja Skangasin hallituksen puheenjohtaja Johanna Lamminen.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 2 palaa sähköntuotantoon vasta toukokuussa

Olkiluoto 2 -laitosyksikön sähköntuotanto keskeytettiin tiistaina 15. huhtikuuta turbiinilaitoksen generaattorilla havaitun kosteuden nousun vuoksi. OL2:n generaattorin roottori vaihdetaan vararoottoriin.

10.4.2025 | Alan Uutiset

VTT ja LUT-yliopisto löysivät keinoja jalostaa metsäteollisuuden hiilidioksidipäästöt muovin raaka-aineeksi

Forest CUMP -tutkimusprojektissa selvitettiin, miten metsäteollisuudesta ja jätteenpoltosta syntyvää biopohjaista hiilidioksidia otetaan talteen ja muunnetaan korkean jalostusasteen tuotteiksi, kuten muovien raaka-aineiksi eteeniksi ja propeeniksi.

Wärtsilä laajentaa teknologiakeskus Sustainable Technology Hubia Vaasassa

Wärtsilän 50 miljoonan euron investointi nopeuttaa tulevaisuuden polttoaineratkaisujen tuotantoa ja tuotekehitystä sekä uusien tuotteiden tuomista markkinoille.

10.3.2025 | Kumppaniartikkeli

Sulzerin innovatiiviset ratkaisut vedenkäsittelyyn ja pumppaamiseen

Sulzer on yksi Suomen johtavista vedenkäsittelyn ja pumppausteknologian toimijoista. Yhtiön panostukset kotimaisuuteen, kestävään kehitykseen, kokonaisratkaisuihin ja asiakaspalveluun tekevät siitä luotettavan kumppanin sekä kunnallisille että teollisille toimijoille.

Olkiluodon vuosihuollot käynnistyvät

Ensimmäisenä alkaa Olkiluoto 3:n vuosihuolto, jossa laitos valmistellaan tulevalle, pidempikestoiselle 18 kuukauden käyttöjaksolle. Suunniteltuun huoltokokonaisuuteen sisältyy noin 1700 erillistä työtä sekä 5000 työvaihetta.

30.1.2025 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n uusi valmennusohjelma auttaa suomalaisyrityksiä puolustusteollisuuden markkinoille

VTT käynnistää maksuttoman valmennusohjelman kaksikäyttöteknologiasta. Puolustusmarkkinat kiinnostavat, mutta yritysten on vaikea tunnistaa osaamista. Siviiliteknologiakin voi soveltua puolustuskäyttöön.

Vakava työtapaturma johti korvauksiin – alihankintasopimus ei vapauttanut vastuista

Hovioikeus piti voimassa tuomiot työturvallisuusrikoksesta. Tamperelaisen jätealan yrityksen toimitusjohtaja että työnjohtaja saivat sakkotuomiot, ja yritys tuomittiin yhteisösakkoon.