https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 2.1.2023

Wärtsilä myy American Hydro -liiketoimintansa

Räätälöityjä vesivoimalaitosten kunnostusratkaisuja ja turbiinipalveluita tuottavan yhtiön liiketoiminnan arvo on noin 50 miljoonaa dollaria.

Kuva-Wartsila

Wärtsilä kertoo tiedotteessaan myyvänsä American Hydro -liiketoimintansa Enprotech Corp:lle, joka on pörssinoteeratun japanilaisen ITOCHU Corporationin (ITC) täysin omistama tytäryhtiö.

American Hydro tuottaa räätälöityjä vesivoimalaitosten kunnostusratkaisuja ja turbiinipalveluita pääasiassa Pohjois-Amerikan markkinoille. 

Yritys on perustettu vuonna 1986 ja siitä tuli osa Wärtsilää vuonna 2016. Yhtiön liikevaihto oli noin 50 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria vuonna 2021.

– On hienoa, että olemme päässeet sopimukseen American Hydron myymisestä Enprotech Corp:lle. Uskomme, että yhtiöt sopivat strategisesti ja kulttuurisesti hyvin yhteen, Wärtsilä Marine Systems ja Portfolio Business -liiketoimintojen johtaja Tamara de Gruyter sanoo.

Kauppa odotetaan saatavan päätökseen vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla, kun tarvittavat hyväksynnät on saatu.

– Koko organisaatiomme toivottaa American Hydron tervetulleeksi osaksi liiketoimintojamme, jotka keskittyvät raskaan teollisuuden laitteiden huoltoon, korjauksiin, uudistamisiin ja modernisointeihin, Enprotech Corp:n toimitusjohtaja Chris Pascarella toteaa.

–  American Hydro laajentaa toiminta-aluettamme uusiutuvan energian sektorille, joka on Enprotech Corp:n kasvualaa. Lisäksi American Hydrolla on huomattavaa teknistä tietotaitoa, joka vahvistaa koko organisaatiotamme, Pascarella jatkaa.

Enprotech Corp 

Enprotech Corp tarjoaa huolto-, korjaus-, uudistamis- ja modernisointiratkaisuja Pohjois-Amerikan raskaan teollisuuden koneiden ja laitteiden valmistajille. Tärkeimpiä toimialoja ovat muun muassa autoteollisuus, teräs, kodinkoneet, yleinen valmistus, öljy ja kaasu sekä uusiutuva energia. Yhtiöllä on seitsemän toimipistettä Pohjois-Amerikassa. Enprotechin pääkonttori sijaitsee Clevelandissa, Ohiossa ja se on ITOCHU Corporationin (ITC) tytäryhtiö.

Uusimmat artikkelit

Kierrätysalumiinilla riittää kysyntää - Kuusakoski investoi uuteen tuotantolinjaan

Kuusakoski etsii kasvua ja kasvattaa kapasiteettiaan. Investointi nostaa Heinolan kierrätystehtaan ei-magneettisten metallien prosessoinnin kokonaiskapasiteettia 50 prosentilla.

31.1.2023 | Alan Uutiset

Stora Enso teki historiallisen tuloksen viime vuonna

Konsernin hyvät kasvuluvut kuitenkin hiipuivat viimeisellä vuosineljänneksellä. Tamän vuoden tuloksen ennustetaan jäävän heikommaksi.

Valmet kehitti uuden meesauunin liekin profilointisovelluksen sellutehtaille

Sovellus välittää reaaliaikaista tietoa meesauunin liekin lämpötilasta ja profiilista.

Tutkimus todistaa: aggregaattien päästöistä eroon kannettavalla virtalähteellä

Tuore EU-rahoitteinen tutkimus osoittaa kannettavien virtalähteiden päästövähennys- ja kustannusäästöpotentiaalin.

4.11.2022 | Kumppaniartikkeli

Mekaaninen tiiviste on laitteen herkin kohta - näin tuotteen valinta ja huolto säästää rahaa

Oikeanlaisella tiivisteellä vältetään rikkoontumisia ja optimoidaan käyttökustannuksia. Mekaanisen tiivisteen huolto säästää rahaa ja ympäristöä. Sulzerin asiantuntijaverkosto on asiakkaan tukena kaikissa tiivisteisiin liittyvissä aiheissa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.