https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 4.5.2023

Wärtsilän energialiiketoiminta sai uuden johtajan

Wärtsilä nimitti Anders Lindbergin Energy -liiketoiminnan johtajaksi ja Wärtsilän johtokunnan jäseneksi.

9148b34851f6f003_800x800ar

Anders Lindberg aloittaa työnsä kesäkuussa. Kuva: Wärtsilä

Wärtsilä on nimittänyt ruotsalaisen Anders Lindbergin (57), diplomi-insinööri, MBA, Energy -liiketoiminnan johtajaksi ja johtokunnan jäseneksi. Lindberg aloittaa tehtävässään 1.6.2023, ja hän raportoi Wärtsilän konsernijohtajalle Håkan Agnevallille. Lindbergin edeltäjä Sushil Purohit jätti tehtävänsä marraskuussa, kun hänet nimitettiin avaintehtäviin Wärtsilän ulkopuolelle.

Lindbergillä on laaja kokemus kansainvälisten projektiliiketoimintojen johtamisesta energia- ja rautatieteollisuudessa. Hän siirtyy Wärtsilään Dellner Couplers AB:sta, jossa hän on toiminut toimitusjohtajana. Tätä ennen Lindberg toimi EPC:n ja QHSE:n johtajana Ørstedissä sekä useissa kansainvälisissä johtotehtävissä Bombardier Transportationilla kasvattaen arvokasta kokemusta projektimyynnistä, projektinhallinnasta, tuotannosta, tutkimuksesta ja kehityksestä sekä elinkaaripalveluista.

– Anders Lindberg on erittäin vankka johtaja, jolla on vahva kokemus organisaatioiden ja liiketoimintojen kehittämisestä. Hän tuo ylemmän tason kokemusta useista teollisuusyrityksistä ja kansainvälisten projektiliiketoimintojen johtamisesta. Andersilla on taidot ja kokemus viedä energialiiketoimintamme uudelle tasolle, ja olen erittäin iloinen voidessani toivottaa hänet tervetulleeksi Wärtsilään ja matkallemme merenkulun ja energian hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi, Wärtsilän konsernijohtaja Håkan Agneval sanoo.

– Olen innoissani liittyessäni Wärtsilään, jonka teknologiat ovat johtavia energia-alalla ja joka on ainutlaatuisessa asemassa tukemassa asiakkaidensa hiilidioksidipäästöjen vähentämistä. Yhdessä kollegoideni kanssa toimitamme virtaa maailmalle kestävällä tavalla ja ajamme kannattavaa kasvua, Anders Lindberg kommentoi.

Uusimmat artikkelit

Wärtsilän ja 200 yrityksen yhteistyöprojekti kehittää autonomisia nollapäästöisiä tasapainotusratkaisuja energiasiirtymää varten

Projektin tavoitteena on tarjota joustavia autonomisia voimalaitoskonsepteja, jotka pystyvät toimimaan 100 prosentin e-polttoaineella, kuten vihreällä vedyllä ja sen johdannaisilla, vuoden 2028 loppuun mennessä.

22.2.2024 | Alan Uutiset

Outokumpu sijoittui ensimmäiseksi ruostumattoman terästeollisuuden ja suomalaisyritysten keskuudessa Corporate Knightin Clean200- listauksessa

Kaiken kaikkiaan Clean200-yritykset tekivät vastuullista liikevaihtoa yli 2,2 biljoonaa dollaria vuonna 2022. Kestävän liiketoiminnan osuus oli keskimäärin 54,7 prosenttia yritysten kokonaisliikevaihdosta.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

LUT-yliopisto rakentaa osaamiskeskittymän ennätyksellisellä viiden miljoonan lahjoituksella

Yrittäjäpariskunta Jalo ja Anja Paanasen LUT yliopistolle tekemä lahjoitus on tiettävästi suurin yksityislahjoitus suomalaiselle yliopistolle. Lahjoituksella lisätään myynnin perus- ja täydennyskoulutusta.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.