https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 4.5.2023

Wärtsilän energialiiketoiminta sai uuden johtajan

Wärtsilä nimitti Anders Lindbergin Energy -liiketoiminnan johtajaksi ja Wärtsilän johtokunnan jäseneksi.

9148b34851f6f003_800x800ar

Anders Lindberg aloittaa työnsä kesäkuussa. Kuva: Wärtsilä

Wärtsilä on nimittänyt ruotsalaisen Anders Lindbergin (57), diplomi-insinööri, MBA, Energy -liiketoiminnan johtajaksi ja johtokunnan jäseneksi. Lindberg aloittaa tehtävässään 1.6.2023, ja hän raportoi Wärtsilän konsernijohtajalle Håkan Agnevallille. Lindbergin edeltäjä Sushil Purohit jätti tehtävänsä marraskuussa, kun hänet nimitettiin avaintehtäviin Wärtsilän ulkopuolelle.

Lindbergillä on laaja kokemus kansainvälisten projektiliiketoimintojen johtamisesta energia- ja rautatieteollisuudessa. Hän siirtyy Wärtsilään Dellner Couplers AB:sta, jossa hän on toiminut toimitusjohtajana. Tätä ennen Lindberg toimi EPC:n ja QHSE:n johtajana Ørstedissä sekä useissa kansainvälisissä johtotehtävissä Bombardier Transportationilla kasvattaen arvokasta kokemusta projektimyynnistä, projektinhallinnasta, tuotannosta, tutkimuksesta ja kehityksestä sekä elinkaaripalveluista.

– Anders Lindberg on erittäin vankka johtaja, jolla on vahva kokemus organisaatioiden ja liiketoimintojen kehittämisestä. Hän tuo ylemmän tason kokemusta useista teollisuusyrityksistä ja kansainvälisten projektiliiketoimintojen johtamisesta. Andersilla on taidot ja kokemus viedä energialiiketoimintamme uudelle tasolle, ja olen erittäin iloinen voidessani toivottaa hänet tervetulleeksi Wärtsilään ja matkallemme merenkulun ja energian hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi, Wärtsilän konsernijohtaja Håkan Agneval sanoo.

– Olen innoissani liittyessäni Wärtsilään, jonka teknologiat ovat johtavia energia-alalla ja joka on ainutlaatuisessa asemassa tukemassa asiakkaidensa hiilidioksidipäästöjen vähentämistä. Yhdessä kollegoideni kanssa toimitamme virtaa maailmalle kestävällä tavalla ja ajamme kannattavaa kasvua, Anders Lindberg kommentoi.

Uusimmat artikkelit

Tampereen Naistenlahden uusi biovoimalaitos leikkaa 20 prosenttia kaupungin hiilidioksidipäästöistä

Tänään käyttöön vihitty Tampereen Sähkölaitoksen Naistenlahden biovoimalaitoksen kiertoleijukattilan pääpolttoaineita ovat uusiutuvat metsäperäiset biomassat.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

16.5.2023 | Alan Uutiset

Destia voitti jälleen Savon radan kunnossapitosopimuksen

Destia jatkaa Savon radan ja sen turvalaitteiden kunnossapitäjänä lokakuuhun 2028 Väyläviraston uusittua Destian sopimuksen. 

HVK julkaisi yrityksille suunnatun oppaan kyberturvallisuudesta

Pilvipalveluita ei tarvitse nähdä riskinä̈ huoltovarmuudelle, vaan oikein käytettynä ne tukevat jatkuvuudenhallintaa.

5.4.2023 | Kumppaniartikkeli

Prosessilaitteiden optimointi ja kierrätys on vastuullisuutta

“Kerromme asiakkaillemme avoimesti, kun käytämme kierrätettyjä komponentteja ja myymme uudenveroisiksi kunnostettuja “pre-owned”-laitteistoja.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.