https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Caverionille kokonaisvastuu Telian datakeskusten ylläpidosta

Caverion Oyj kertoi solmineensa sopimuksen Telia Finland Oyj:n kanssa ja ottavansa kokonaisvastuuun Telian isojen ja keskisuurien laitesalikiinteistöjen ylläpidosta.

tel

Telian sadat laitesalit eri puolella Suomea ovat viestintäliikenteen kannalta kriittisiä tiloja, jonka häiriöttömän toiminnan turvaamiseen vaaditaan ympärivuorokautista ylläpito valmiutta. Caverion vastaa laitesalien kaikista talonteknisten järjestelmien teknisistä huolloista ja ylläpidosta sekä kiinteistöissä olevista muista palveluista. 

- Verkkoliikenteen kasvaessa ja dataa hyödyntävien palveluiden yleistyessä kaikkialla yhteiskunnassa ovat verkkolaitteiden ja datakeskusten sijainti, ylläpito ja huolto entistä tärkeämpiä. Luotamme Caverion parantavan entisestään talotekniikan ja kiinteistöpalveluiden laatua, tehokkuutta ja vastuullisuutta, kertoo Telian kiinteistöistä vastaava johtaja Kimmo Fransila.

Caverion hyödyntää toiminnassaan digitaalisia sovelluksia johtamisessa ja asiakasraportoinnissa. Yhtiön SmartView-portaali kokoaa kaikki kiinteistöjohtamisen toiminnot yhteen ja kertoo reaaliaikasta tietoa, mikä lisää ennustavuutta, läpinääkyvyyttä ja tuottavuutta. Laitteiston ansiosta kriittisten toimintojen varmistaminen, sekä vasteaikojen ja laitetilojen tuotantotehokkuuden seuranta on helppoa.

- Olemme iloisia saamastamme luottamuksesta ja yhteistyömme laajentumisesta Telian kanssa. Palvelumme tukevat Telian oma ydinliiketoimitaa ja haluamme myös sitoutua yhtiön vastuullisuustavoitteisiin kiinteistöjen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Voimme olla ylpeitä, työstämme , jolla varmistamme suorituskyvyn ja ihmisten hyvinvoinnin rakennetussa ympäristössä älykkäästi ja vastuullisesti, sanoo Caverion Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen.

 Teksti: Ossi Hiltunen

Uusimmat artikkelit

18.6.2024 | Alan Uutiset

Wärtsilä lanseeraa ensimmäisenä maailmassa 100 % vedyllä toimivan suuren mittakaavan moottorivoimalan konseptin

Konsepti perustuu Wärtsilä 31 -moottorialustaan. Vetyvalmiin moottorin odotetaan olevan tilattavissa vuonna 2025 ja toimitettavissa vuodesta 2026 alkaen.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.