https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Caverionille kokonaisvastuu Telian datakeskusten ylläpidosta

Caverion Oyj kertoi solmineensa sopimuksen Telia Finland Oyj:n kanssa ja ottavansa kokonaisvastuuun Telian isojen ja keskisuurien laitesalikiinteistöjen ylläpidosta.

tel

Telian sadat laitesalit eri puolella Suomea ovat viestintäliikenteen kannalta kriittisiä tiloja, jonka häiriöttömän toiminnan turvaamiseen vaaditaan ympärivuorokautista ylläpito valmiutta. Caverion vastaa laitesalien kaikista talonteknisten järjestelmien teknisistä huolloista ja ylläpidosta sekä kiinteistöissä olevista muista palveluista. 

- Verkkoliikenteen kasvaessa ja dataa hyödyntävien palveluiden yleistyessä kaikkialla yhteiskunnassa ovat verkkolaitteiden ja datakeskusten sijainti, ylläpito ja huolto entistä tärkeämpiä. Luotamme Caverion parantavan entisestään talotekniikan ja kiinteistöpalveluiden laatua, tehokkuutta ja vastuullisuutta, kertoo Telian kiinteistöistä vastaava johtaja Kimmo Fransila.

Caverion hyödyntää toiminnassaan digitaalisia sovelluksia johtamisessa ja asiakasraportoinnissa. Yhtiön SmartView-portaali kokoaa kaikki kiinteistöjohtamisen toiminnot yhteen ja kertoo reaaliaikasta tietoa, mikä lisää ennustavuutta, läpinääkyvyyttä ja tuottavuutta. Laitteiston ansiosta kriittisten toimintojen varmistaminen, sekä vasteaikojen ja laitetilojen tuotantotehokkuuden seuranta on helppoa.

- Olemme iloisia saamastamme luottamuksesta ja yhteistyömme laajentumisesta Telian kanssa. Palvelumme tukevat Telian oma ydinliiketoimitaa ja haluamme myös sitoutua yhtiön vastuullisuustavoitteisiin kiinteistöjen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Voimme olla ylpeitä, työstämme , jolla varmistamme suorituskyvyn ja ihmisten hyvinvoinnin rakennetussa ympäristössä älykkäästi ja vastuullisesti, sanoo Caverion Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen.

 Teksti: Ossi Hiltunen

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

21.9.2023 | Alan Uutiset

Metsä Tissue valitsi Ison-Britannian uuden pehmopaperitehtaansa sijaintipaikaksi

Metsä Tissue on valinnut suunnittelemansa uuden pehmopaperitehtaan sijaintipaikaksi Goole East Riding of Yorkshiren kreivikunnassa. Toteutuessaan hanke lisäisi Ison-Britannian omavaraisuutta pehmopaperituotteissa yli 30 prosentilla.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.