Caverionille kokonaisvastuu Telian datakeskusten ylläpidosta

Caverion Oyj kertoi solmineensa sopimuksen Telia Finland Oyj:n kanssa ja ottavansa kokonaisvastuuun Telian isojen ja keskisuurien laitesalikiinteistöjen ylläpidosta.

tel

Telian sadat laitesalit eri puolella Suomea ovat viestintäliikenteen kannalta kriittisiä tiloja, jonka häiriöttömän toiminnan turvaamiseen vaaditaan ympärivuorokautista ylläpito valmiutta. Caverion vastaa laitesalien kaikista talonteknisten järjestelmien teknisistä huolloista ja ylläpidosta sekä kiinteistöissä olevista muista palveluista. 

- Verkkoliikenteen kasvaessa ja dataa hyödyntävien palveluiden yleistyessä kaikkialla yhteiskunnassa ovat verkkolaitteiden ja datakeskusten sijainti, ylläpito ja huolto entistä tärkeämpiä. Luotamme Caverion parantavan entisestään talotekniikan ja kiinteistöpalveluiden laatua, tehokkuutta ja vastuullisuutta, kertoo Telian kiinteistöistä vastaava johtaja Kimmo Fransila.

Caverion hyödyntää toiminnassaan digitaalisia sovelluksia johtamisessa ja asiakasraportoinnissa. Yhtiön SmartView-portaali kokoaa kaikki kiinteistöjohtamisen toiminnot yhteen ja kertoo reaaliaikasta tietoa, mikä lisää ennustavuutta, läpinääkyvyyttä ja tuottavuutta. Laitteiston ansiosta kriittisten toimintojen varmistaminen, sekä vasteaikojen ja laitetilojen tuotantotehokkuuden seuranta on helppoa.

- Olemme iloisia saamastamme luottamuksesta ja yhteistyömme laajentumisesta Telian kanssa. Palvelumme tukevat Telian oma ydinliiketoimitaa ja haluamme myös sitoutua yhtiön vastuullisuustavoitteisiin kiinteistöjen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Voimme olla ylpeitä, työstämme , jolla varmistamme suorituskyvyn ja ihmisten hyvinvoinnin rakennetussa ympäristössä älykkäästi ja vastuullisesti, sanoo Caverion Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen.

 Teksti: Ossi Hiltunen

Uusimmat artikkelit

K-kauppojen aurinkovoimaloilla ennätystehot touko-kesäkuussa

K-kauppojen aurinkovoimaloiden yli 40 000 aurinkopaneelia tuottivat touko-kesäkuussa ennätykselliset yli 3 000 MWh puhdasta aurinkosähköä. Kokonaisuudessa tuotettu määrä vastaa noin 5 000 pakastealtaan vuotuista sähkönkulutusta. Parhaimmassa tapauksessa aurinkovoimalla pystytään kattamaan valtaosa kaupan päivittäisestä sähkötarpeesta. 

7.8.2020 | Alan Uutiset

Tullin ennakkotilasto: Viennin syöksy pysähtyi kesäkuussa

Suomen tavaraviennin arvo oli 4,5 miljardia euroa kesäkuussa, eli 15,4 prosenttia vuoden takaista vähemmän. Tilanne kuitenkin koheni toukokuusta.

Saksalaisjätti Schaeffler lanseeraa suomalaisen partneriverkoston avulla kehitetyn kunnonvalvontajärjestelmän

Saksalainen auto- ja teollisuusalan yritys Schaeffler on toteuttanut kunnonvalvontajärjestelmänsä OPTIME:n suomalaisen partneriverkoston avulla. Saksalaisyhtiö on jo aikaisemmin perustanut tuotekehitystiimin Suomeen ja nyt yhteistyöllä luotua tuotetta lanseerataan kaupallisesti.

EVA: Talouskriisi on suomalaisten suurin uhka

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA:n julkaisemassa tutkimuksessa kysyttiin, kuinka uhkaavina suomalaiset pitävät maailmalla ja Suomessa tapahtuvia konflikteja ja kriisejä omalle ja läheistensä turvallisuudelle. Eniten pelkoa suomalaisissa herätti uusi laajamittainen talouskriisi (77 prosenttia vastaajista) sekä toiseksi eniten pandemiat ja tartuntataudit (72 prosenttia vastaajista).

Signify tuo markkinoille uusia desinfioivia valaisimia

UV-teknologiaan perustuvaan valaistukseen erikoistunut Signify kertoi kasvattavansa UV-C-valaistuksen tuotantokapasiteettiaan ja laajentavansa UV-C-tuotevalikoimaansa maailman kasvaneen desinfiointitarpeen vuoksi.

Asfalttikoneista saatava data parantaa päällysteen laatua, vähentää päästöjä

Asfalttikoneiden anturien tuottaman tiedon avulla voidaan vaikuttaa päällysteen laatuun ja kestävyyteen.

29.5.2020 | Kumppaniartikkeli

Viafin Service jatkaa yrityskaupan jälkeen kasvu-uralla

Teollisuuden kunnossapitoa tarjoava Viafin Service Oyj on vuoden ajan sulatellut suurta kaasualan käyttö- ja kunnossapitopalveluihin liittyvää yrityskauppaa. Nyt Viafin GASiksi nimetyn yhtiön hankinta on saatettu onnistuneesti päätökseen ja listautunut emoyhtiö voi jatkaa matkaa kohti seuraavaa tavoitetta. Päämääränä on nousta sadan miljoonan euron liikevaihtoa pyörittäväksi teollisuuden kunnossapitoyhtiöksi vuoden 2022 aikana.