https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Caverionille kokonaisvastuu Telian datakeskusten ylläpidosta

Caverion Oyj kertoi solmineensa sopimuksen Telia Finland Oyj:n kanssa ja ottavansa kokonaisvastuuun Telian isojen ja keskisuurien laitesalikiinteistöjen ylläpidosta.

tel

Telian sadat laitesalit eri puolella Suomea ovat viestintäliikenteen kannalta kriittisiä tiloja, jonka häiriöttömän toiminnan turvaamiseen vaaditaan ympärivuorokautista ylläpito valmiutta. Caverion vastaa laitesalien kaikista talonteknisten järjestelmien teknisistä huolloista ja ylläpidosta sekä kiinteistöissä olevista muista palveluista. 

- Verkkoliikenteen kasvaessa ja dataa hyödyntävien palveluiden yleistyessä kaikkialla yhteiskunnassa ovat verkkolaitteiden ja datakeskusten sijainti, ylläpito ja huolto entistä tärkeämpiä. Luotamme Caverion parantavan entisestään talotekniikan ja kiinteistöpalveluiden laatua, tehokkuutta ja vastuullisuutta, kertoo Telian kiinteistöistä vastaava johtaja Kimmo Fransila.

Caverion hyödyntää toiminnassaan digitaalisia sovelluksia johtamisessa ja asiakasraportoinnissa. Yhtiön SmartView-portaali kokoaa kaikki kiinteistöjohtamisen toiminnot yhteen ja kertoo reaaliaikasta tietoa, mikä lisää ennustavuutta, läpinääkyvyyttä ja tuottavuutta. Laitteiston ansiosta kriittisten toimintojen varmistaminen, sekä vasteaikojen ja laitetilojen tuotantotehokkuuden seuranta on helppoa.

- Olemme iloisia saamastamme luottamuksesta ja yhteistyömme laajentumisesta Telian kanssa. Palvelumme tukevat Telian oma ydinliiketoimitaa ja haluamme myös sitoutua yhtiön vastuullisuustavoitteisiin kiinteistöjen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Voimme olla ylpeitä, työstämme , jolla varmistamme suorituskyvyn ja ihmisten hyvinvoinnin rakennetussa ympäristössä älykkäästi ja vastuullisesti, sanoo Caverion Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen.

 Teksti: Ossi Hiltunen

Uusimmat artikkelit

Wärtsilän ja 200 yrityksen yhteistyöprojekti kehittää autonomisia nollapäästöisiä tasapainotusratkaisuja energiasiirtymää varten

Projektin tavoitteena on tarjota joustavia autonomisia voimalaitoskonsepteja, jotka pystyvät toimimaan 100 prosentin e-polttoaineella, kuten vihreällä vedyllä ja sen johdannaisilla, vuoden 2028 loppuun mennessä.

22.2.2024 | Alan Uutiset

Outokumpu sijoittui ensimmäiseksi ruostumattoman terästeollisuuden ja suomalaisyritysten keskuudessa Corporate Knightin Clean200- listauksessa

Kaiken kaikkiaan Clean200-yritykset tekivät vastuullista liikevaihtoa yli 2,2 biljoonaa dollaria vuonna 2022. Kestävän liiketoiminnan osuus oli keskimäärin 54,7 prosenttia yritysten kokonaisliikevaihdosta.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

LUT-yliopisto rakentaa osaamiskeskittymän ennätyksellisellä viiden miljoonan lahjoituksella

Yrittäjäpariskunta Jalo ja Anja Paanasen LUT yliopistolle tekemä lahjoitus on tiettävästi suurin yksityislahjoitus suomalaiselle yliopistolle. Lahjoituksella lisätään myynnin perus- ja täydennyskoulutusta.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.