https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Fortum jatkaa käyttö- ja kunnossapitoyhteistyötään vesivoimalaitoksilla Maintpartnerin kanssa

Fortum kertoo jatkavansa kolmeatoista vesivoimalaitostaan koskevaa käyttö- ja kunnossapitokumppanuuttaan Caverioniin kuuluvan Maintpartnerin kanssa kahdella vuodella. Maintpartner on hoitanut palvelua jo vuodesta 2013. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

fortum_MP

Kuva: Fortum, Pyhäkosken vesivoimalaitos Oulujoella

Maintpartnerin vastuulla on Fortumin Oulu- ja Emäjoen sekä Imatran alueen vesivoimalaitosten paikalliskäyttö ja kunnossapito sekä niiden uusinta- ja ylläpitoprojekteihin liittyvät suunnittelu-, toteutus- ja käyttöönottotoimeksiannot. Toiminnan jatkuva kehitys pohjautuu muun muassa yhdessä laadittuihin kehityssuunnitelmiin ja dynaamiseen ennakoivaan kunnossapitoon.

- Palvelukonsepti liittyen vesivoimalaitoksiin on juuri nyt erittäin mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa ja odotammekin meneillään olevan integraation hyödyttävän jatkossa selvästi myös Fortumia”, sanoo Fortumin Suomen vesivoimalaitosten ylläpidosta vastaava aluejohtaja Markku Nivalainen.

- Uudistuvassa Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonassa vesivoima on yksi niistä alueista, joissa molemmilla osapuolilla on ollut vanhastaan paljon osaamista ja kyvykkyyksiä tarjottavana. Yhdistelmästä tulee yksi maan vahvimmista palveluntuottajista, mikä oli myös Fortumille tärkeä valintaperuste, sanoo Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtaja Elina Engman.

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen.

Maintpartner käyttää ja pitää kunnossa myös useita Fortumin kaukolämpöverkkoja Suomessa ja Puolassa sekä lämpövoimalaitoksia Suomessa.Teollisuusasiakkaat on yksi Caverionin tärkeimmistä asiakassegmenteistä. Lue lisää palveluistamme teollisuuden asiakkaille.

Uusimmat artikkelit

13.6.2024 | Alan Uutiset

Vanhoista renkaista uusia autonosia – Nesteen, Borealiksen ja Covestron yhteishanke

Käytetyt auton renkaat nesteytetään kemiallisen kierrätyksen avulla ja jalostetaan peruskemikaaleiksi sekä edelleen erittäin puhtaiksi polykarbonaateiksi. Polykarbonaatteja voidaan käyttää erilaisissa autoteollisuuden käyttökohteissa ajovalojen osista jäähdyttimien säleikköihin.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.