https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kannukseen nousee maakunnan ensimmäinen uudella rahoitusmallilla rakentuva tuulipuisto

Oululainen Wind Controller Oy allekirjoitti sopimuksen wpd Kannuksen Tuulipuisto Oy: n kanssa uuden tuulipuiston valvonnasta, käytöstä ja ylläpidosta. Sopimuksen piiriin kuuluu tuulipuiston sähköaseman ja verkon etävalvonta, käyttö ja ylläpito. Kannuksen tuulipuistoa rakennetaan parhaillaan ja se liitetään verkkoon myöhemmin tänä vuonna. Kannuksen tuulipuisto koostuu 14 turbiinista, joiden kokonaiskapasiteetti on 60 MW.

wind_controller-960x9999

Wpd Kannuksen tuulipuisto Oy myy myöhemmin tuotannon Googlelle viime vuonna allekirjoitetun sähkönhankintasopimuksen (PPA) mukaisesti.

- Olemme iloisia, että voimme olla osa tätä hanketta, joka on yksi ensimmäisistä ilman tukea toteutuvista hankkeista Suomessa", sanoo Wind Controllerin toimitusjohtaja Kari Koivikko.

Wind Controller on allekirjoittanut muutamia vastaavia sopimuksia ja yritys on kehittänyt palvelupakettiaan niiden myötä. Yritys on nyt valmis laajentamaan palvelujaan kasvavaan määrään tuuliprojekteja ja täyttämään uudet PPA-sopimusten tuomat vaatimukset.

- Wpd Kannuksen tuulipuisto Oy on erittäin tyytyväinen, että sen sähköasemien käyttö- ja kunnossapitosopimus allekirjoitettiin Wind Controllerin kanssa, vahvistaa wpd Kannuksen tuulipuisto Oy:n toimitusjohtaja Heikki Peltomaa.

Peltomaa uskoo, että PPA-sopimus on uusi tapa toteuttaa hankkeita Suomessa ja sitä varten tarvitsemmekin Wind Controllerin kaltaisia hyviä yhteistyöyrityksiä.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

28.9.2022 | Kumppaniartikkeli

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Fescon Oy palvelee voimalaitosasiakkaita erilaisin teknologiapalveluin, jota luotsaa Fesconin teknologiajohtaja Tapio Klasila yli 20-vuoden kokemuksellaan. Klasila on voimalaitosmateriaalien ja -järjestelmien rautainen ammattilainen ja hänen kokemuksensa on auttanut asiakkaita saavuttamaan merkittäviä etuja liiketoiminnassaan.

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.