https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kannukseen nousee maakunnan ensimmäinen uudella rahoitusmallilla rakentuva tuulipuisto

Oululainen Wind Controller Oy allekirjoitti sopimuksen wpd Kannuksen Tuulipuisto Oy: n kanssa uuden tuulipuiston valvonnasta, käytöstä ja ylläpidosta. Sopimuksen piiriin kuuluu tuulipuiston sähköaseman ja verkon etävalvonta, käyttö ja ylläpito. Kannuksen tuulipuistoa rakennetaan parhaillaan ja se liitetään verkkoon myöhemmin tänä vuonna. Kannuksen tuulipuisto koostuu 14 turbiinista, joiden kokonaiskapasiteetti on 60 MW.

wind_controller-960x9999

Wpd Kannuksen tuulipuisto Oy myy myöhemmin tuotannon Googlelle viime vuonna allekirjoitetun sähkönhankintasopimuksen (PPA) mukaisesti.

- Olemme iloisia, että voimme olla osa tätä hanketta, joka on yksi ensimmäisistä ilman tukea toteutuvista hankkeista Suomessa", sanoo Wind Controllerin toimitusjohtaja Kari Koivikko.

Wind Controller on allekirjoittanut muutamia vastaavia sopimuksia ja yritys on kehittänyt palvelupakettiaan niiden myötä. Yritys on nyt valmis laajentamaan palvelujaan kasvavaan määrään tuuliprojekteja ja täyttämään uudet PPA-sopimusten tuomat vaatimukset.

- Wpd Kannuksen tuulipuisto Oy on erittäin tyytyväinen, että sen sähköasemien käyttö- ja kunnossapitosopimus allekirjoitettiin Wind Controllerin kanssa, vahvistaa wpd Kannuksen tuulipuisto Oy:n toimitusjohtaja Heikki Peltomaa.

Peltomaa uskoo, että PPA-sopimus on uusi tapa toteuttaa hankkeita Suomessa ja sitä varten tarvitsemmekin Wind Controllerin kaltaisia hyviä yhteistyöyrityksiä.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.