https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Konecranesille huoltosopimus Euroopan johtavan rautamalmituottajan LKAB:n kanssa

Konecranes on saanut kansainväliseltä kaivos- ja mineraalikonsernilta LKAB:ltä monivuotisen huoltosopimuksen, joka koskee noin 1 600 laitteen huoltoa neljässä kohteessa Pohjois-Ruotsissa ja napapiirin yläpuolella. Konecranes voitti sopimuksen hyväksi todetun tekniikkansa ja sen ansiosta, että se pystyy parantamaan asiakkaiden turvallisuutta ja tuottavuutta myös kaikista haastavimmissa olosuhteissa.

konecra

LKAB:n kaivokset Pohjois-Ruotsissa ovat syrjäisiä ja ankaran talvisään armoilla, sillä lämpötila laskee usein −20 °C:n alapuolelle. Osa kaivosten säännöllistä huoltoa vaativista laitteista sijaitsee yli kilometrin syvyydessä ja ovat siten vaikeasti tavoitettavissa. Valtavien teollisuusovien on toimittava moitteettomasti, sillä rautamalmin tuotantoprosessi edellyttää vakaita lämpötiloja. Tarkka suunnittelu, pettämätön tekniikka ja turvallisuus ovat ehdottoman tärkeitä.

- Konecranes oli toimittajamme jo Malmivaarassa, ja päätimme tämän yhteistyön perusteella laajentaa sopimuksen koko yrityksen laajuiseksi, tytäryhtiöt mukaan lukien. Voimme tämän monivuotisen sopimuksen ansiosta suunnitella Konecranesin kanssa yhteisen pitkän aikavälin lähestymistavan tulevaan huoltoon. Odotamme näitä seuraavia vaiheita innolla, sanoo LKAB:n sopimuksen vastuuhenkilö Johan Rotmalm.

Konecranes vastaa teollisuusovien ja nostolaitteiden huollosta LKAB:n toimipisteillä Kiirunassa ja Svappavaarassa napapiirin yläpuolella sekä nostolaitteiden huollosta Malmivaarassa ja Luulajassa. Sopimus kattaa myös älykkäämmän huollon Konecranesin johtavilla digitaalisilla työkaluilla, jotta LKAB voi laatia huoltosuunnitelman tuotantoajan maksimoimiseksi.

Sopimus alleviivaa Konecranesin nostolaitealan johtajuutta, jonka taustalla ovat investoinnit digitalisaation ja tekniikkaan sekä vahva sitoumus auttaa asiakkaita ja teollisuudenaloja kehittymään tehokkaammiksi, kestävämmiksi ja turvallisemmiksi.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.