https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Konecranesille huoltosopimus Euroopan johtavan rautamalmituottajan LKAB:n kanssa

Konecranes on saanut kansainväliseltä kaivos- ja mineraalikonsernilta LKAB:ltä monivuotisen huoltosopimuksen, joka koskee noin 1 600 laitteen huoltoa neljässä kohteessa Pohjois-Ruotsissa ja napapiirin yläpuolella. Konecranes voitti sopimuksen hyväksi todetun tekniikkansa ja sen ansiosta, että se pystyy parantamaan asiakkaiden turvallisuutta ja tuottavuutta myös kaikista haastavimmissa olosuhteissa.

konecra

LKAB:n kaivokset Pohjois-Ruotsissa ovat syrjäisiä ja ankaran talvisään armoilla, sillä lämpötila laskee usein −20 °C:n alapuolelle. Osa kaivosten säännöllistä huoltoa vaativista laitteista sijaitsee yli kilometrin syvyydessä ja ovat siten vaikeasti tavoitettavissa. Valtavien teollisuusovien on toimittava moitteettomasti, sillä rautamalmin tuotantoprosessi edellyttää vakaita lämpötiloja. Tarkka suunnittelu, pettämätön tekniikka ja turvallisuus ovat ehdottoman tärkeitä.

- Konecranes oli toimittajamme jo Malmivaarassa, ja päätimme tämän yhteistyön perusteella laajentaa sopimuksen koko yrityksen laajuiseksi, tytäryhtiöt mukaan lukien. Voimme tämän monivuotisen sopimuksen ansiosta suunnitella Konecranesin kanssa yhteisen pitkän aikavälin lähestymistavan tulevaan huoltoon. Odotamme näitä seuraavia vaiheita innolla, sanoo LKAB:n sopimuksen vastuuhenkilö Johan Rotmalm.

Konecranes vastaa teollisuusovien ja nostolaitteiden huollosta LKAB:n toimipisteillä Kiirunassa ja Svappavaarassa napapiirin yläpuolella sekä nostolaitteiden huollosta Malmivaarassa ja Luulajassa. Sopimus kattaa myös älykkäämmän huollon Konecranesin johtavilla digitaalisilla työkaluilla, jotta LKAB voi laatia huoltosuunnitelman tuotantoajan maksimoimiseksi.

Sopimus alleviivaa Konecranesin nostolaitealan johtajuutta, jonka taustalla ovat investoinnit digitalisaation ja tekniikkaan sekä vahva sitoumus auttaa asiakkaita ja teollisuudenaloja kehittymään tehokkaammiksi, kestävämmiksi ja turvallisemmiksi.

Uusimmat artikkelit

19.12.2024 | Alan Uutiset

VR FleetCare sai ison tilauksen raskaskuljetusvaunuista Norjan ja Ruotsin Puolustusvoimille

Arktinen osaaminen on sarjavalmistukseen soveltuvien vaunujen suunnittelun lähtökohtana. Pohjoismaisen huoltovarmuuden kannalta hanke on merkittävä; se mahdollistaa raskaiden puolustusmateriaalien kuljetukset rautateitse.

18.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Oppisopimuksella ammattiin - Ovako Imatran ensimmäinen oppisopimusryhmä valmistui

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijat ovat työsuhteessa ja saavat palkkaa oppiessaan uutta. Vasta valmistuneiden, metallien jalostuksen ammattilaisten Henri Luostarisen ja Marjo Saarelaisen mielestään teollisuusala ja oppisopimusmuotoinen opiskelu sopii erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita tekniikasta ja käsillä tekemisestä. 

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.