https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Konecranesille huoltosopimus Euroopan johtavan rautamalmituottajan LKAB:n kanssa

Konecranes on saanut kansainväliseltä kaivos- ja mineraalikonsernilta LKAB:ltä monivuotisen huoltosopimuksen, joka koskee noin 1 600 laitteen huoltoa neljässä kohteessa Pohjois-Ruotsissa ja napapiirin yläpuolella. Konecranes voitti sopimuksen hyväksi todetun tekniikkansa ja sen ansiosta, että se pystyy parantamaan asiakkaiden turvallisuutta ja tuottavuutta myös kaikista haastavimmissa olosuhteissa.

konecra

LKAB:n kaivokset Pohjois-Ruotsissa ovat syrjäisiä ja ankaran talvisään armoilla, sillä lämpötila laskee usein −20 °C:n alapuolelle. Osa kaivosten säännöllistä huoltoa vaativista laitteista sijaitsee yli kilometrin syvyydessä ja ovat siten vaikeasti tavoitettavissa. Valtavien teollisuusovien on toimittava moitteettomasti, sillä rautamalmin tuotantoprosessi edellyttää vakaita lämpötiloja. Tarkka suunnittelu, pettämätön tekniikka ja turvallisuus ovat ehdottoman tärkeitä.

- Konecranes oli toimittajamme jo Malmivaarassa, ja päätimme tämän yhteistyön perusteella laajentaa sopimuksen koko yrityksen laajuiseksi, tytäryhtiöt mukaan lukien. Voimme tämän monivuotisen sopimuksen ansiosta suunnitella Konecranesin kanssa yhteisen pitkän aikavälin lähestymistavan tulevaan huoltoon. Odotamme näitä seuraavia vaiheita innolla, sanoo LKAB:n sopimuksen vastuuhenkilö Johan Rotmalm.

Konecranes vastaa teollisuusovien ja nostolaitteiden huollosta LKAB:n toimipisteillä Kiirunassa ja Svappavaarassa napapiirin yläpuolella sekä nostolaitteiden huollosta Malmivaarassa ja Luulajassa. Sopimus kattaa myös älykkäämmän huollon Konecranesin johtavilla digitaalisilla työkaluilla, jotta LKAB voi laatia huoltosuunnitelman tuotantoajan maksimoimiseksi.

Sopimus alleviivaa Konecranesin nostolaitealan johtajuutta, jonka taustalla ovat investoinnit digitalisaation ja tekniikkaan sekä vahva sitoumus auttaa asiakkaita ja teollisuudenaloja kehittymään tehokkaammiksi, kestävämmiksi ja turvallisemmiksi.

Uusimmat artikkelit

Valmet toimittaa automaation Baltian ensimmäiseen kotitalouksien ja kauppojen biojätteitä käsittelevään biokaasulaitokseen

Valmet toimittaa automaation Baltian ensimmäiseen kotitalouksien ja kauppojen biojätteitä käsittelevään biokaasulaitokseen Tallinnaan. BioWOIMA Finland Oy:n rakentama laitos tuottaa biojätteistä biometaania Viron maakaasuverkkoon ja autojen polttoaineeksi korvaamaan fossiilisia polttoaineita. Sivutuotteina syntyy myös maanparannukseen soveltuvaa biolannoitetta.

21.1.2022 | Alan Uutiset

VTT:n Antti Vasara listaa teknologia-aloja, joilta nousee Suomen seuraavia startup-menestyjiä

VTT:n toimitusjohtaja Antti Vasara listaa uudessa julkaisussaan uudet materiaalit, nanoelektroniikan ja terveysteknologian niin sanotuiksi syväteknologian alueiksi, joilla suomalaisosaaminen voi mullistaa globaalia taloutta ja luoda uutta, kestävää teollisuutta Suomeen.

Laser puolitti rekka-auton peruuttamiseen käytettävän ajan

Kuljetus- ja varastointipalveluja tarjoava yritys Ajomestarit Oy on ottanut Essityn pehmopaperivaraston lastauslaiturilla käyttöön laserit, jotka helpottavat yhdistelmäajoneuvokuljettajien työtä. Laser piirtää maahan vihreän viivan, jota kuljettaja seuraa peruuttaessaan pari-kolmekymmentä metristä autoa lastauslaituriin. 

17.1.2022 | Tutkimus ja koulutus

Vaasan yliopiston maisterit ja diplomi-insinöörit työllistyvät hyvin

Valtakunnallisen uraseurannan tulokset osoittavat, että Vaasan yliopistosta valmistuneet maisterit ja diplomi-insinöörit työllistyvät hyvin. Vastanneista 97,5 prosenttia oli työllistyneenä vastaushetkellä.

Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin

Sähköverkkoyhtiö Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin Kainuussa. Säätilan muutos on aiheuttanut vikoja sähköverkkoon jo nyt. Vikojen korjaus on käynnissä.

Fazer suunnittelee investointia uuteen makeistehtaaseen Suomessa

Fazer kertoo suunnittelevansa investointia uuteen makeistehtaaseen Suomessa. Toteutuessaan uusi tehdas korvaisi nykyiset makeistehtaat Vantaalla ja Lappeenrannassa. Päätös tehtaan mahdollisesta rakentamisesta ja sen sijainnista tehdään tulevan kevään aikana.

17.11.2021 | Kumppaniartikkeli

Fescon tarjoaa ympäristöystävällistä kuonaa hiekkapuhalluksen korvaajaksi

Patentoitu kvartsivapaa masuunikuona eli Granuli otettiin käyttöön korvaavana tuotteena perinteiselle luonnohiekalle. Hyödyt ovat merkittävät ympäristölle ja ihmisten terveydelle.