https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Myös maatalouskoneiden huoltokirjaukset hoituvat mobiilisti

Maatalouskoneiden huollot merkitään yleisimmin paperiseen huoltovihkoon. Työtehoseuran keväällä tekemän kyselyn mukaan vain seitsemän prosenttia vastaajista käytti sähköistä huoltokirjaa, yleisimmin Exceliä. Tutkimus osoitti, että mobiilisti käytettävälle huoltokirjalle olisi kysyntää. Nyt sellainen löytyy TTS-Koneesta ja on käytettävissä kaikille käyttöoikeuden lunastaneille.

green-tractor-175389

Kuva: freestocks.org/Pexels

TTS-Koneessa voi laskea maatalouskoneiden ja -laitteiden kustannuksia oman tilan tarpeisiin tai urakointiin. Esimerkkilaskelmien hintalähtötiedot on päivitetty tämän vuoden hintatasoon. Lisäksi ohjelmaan on lisätty pyörä- ja tela-alustaisten kaivinkoneiden sekä traktorilavettien esimerkkilaskelmia. Uudessa ohjelmaversiossa on nyt yhteensä yli 270 esimerkkilaskelmaa.

TTS-Koneeseen on lisätty sähköinen huoltokirja, johon voi merkitä toimenpiteittäin varaosa-, työ- ja muita kuluja. Huoltokirjan avulla pystyy seuraamaan kunnossapitokustannuksia konekohtaisesti. Yhteenvedot kuukausi- ja vuositasolla saa kaavioina ja taulukkoina.

- Paitsi kustannusten seurannassa, kattavasta huoltokirjasta on hyötyä esimerkiksi koneen vaihdon tai myynnin yhteydessä. Useamman käyttäjän yhteistyössä myös mahdolliset koneen huollon laiminlyönnit ja unohdukset saadaan helposti minimoitua”, kertoo Työtehoseuran asiantuntija Eerikki Kaila.

Käytettävissä kaikilla laitteilla, tallennus pilveen

Huoltokirjaa voi käyttää tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Tällöin tehdyt korjaustyöt voi tallentaa heti, etteivät ne ehdi unohtua. Tulostusmahdollisuuden ansiosta tiedot saa tarvittaessa printattua tai tallennettua omalle koneelle pdf-muodossa.

- Huoltokirjaan pystyy tallentamaan muistiinpanoja ja kuvia korjaustöiden aikana suoraan puhelimesta. Seuraavan kerran varaosia tilatessa varaosanumerot löytyvät helposti klikkauksen päästä, kertoo Työtehoseuran tutkija Iina Hulkkonen.

ttskone.tts.fi .

Uusimmat artikkelit

19.12.2024 | Alan Uutiset

VR FleetCare sai ison tilauksen raskaskuljetusvaunuista Norjan ja Ruotsin Puolustusvoimille

Arktinen osaaminen on sarjavalmistukseen soveltuvien vaunujen suunnittelun lähtökohtana. Pohjoismaisen huoltovarmuuden kannalta hanke on merkittävä; se mahdollistaa raskaiden puolustusmateriaalien kuljetukset rautateitse.

18.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Oppisopimuksella ammattiin - Ovako Imatran ensimmäinen oppisopimusryhmä valmistui

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijat ovat työsuhteessa ja saavat palkkaa oppiessaan uutta. Vasta valmistuneiden, metallien jalostuksen ammattilaisten Henri Luostarisen ja Marjo Saarelaisen mielestään teollisuusala ja oppisopimusmuotoinen opiskelu sopii erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita tekniikasta ja käsillä tekemisestä. 

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.