https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Sähköradan kunnossapitoon kuuluvat odottamattomat tilanteet

NRC Group Finland vastaa sähköradan kunnossapidosta tällä hetkellä Etelä- ja Pohjois-Suomessa Helsingin ja Oulun käyttökeskusalueilla. Työhön kuuluu tärkeänä osana päivystäminen vuorokauden ympäri ja mahdollisten vaurioiden korjaaminen, jotta junaliikenne pääsee kulkemaan sovitusti.

ncr

Junamatkustajan suunnitelmiin saattoi tulla muutos maanantai-iltana 10.8. Helsingin päärautatieasemalla. Ajojohdon rakenteeseen kuuluva kannatin petti yllättäen raiteen 9 ratajohdosta, mikä aiheutti jännitekatkon ja raideliikenteen keskeytymisen hetkeksi koko ratapihalta. Paikalle hälytettiin NRC Group Finlandin kunnossapidon ammattilaiset, jotka vastaavat vaurioiden korjaamisesta.

– Olemme vastanneet Etelä-Suomen sähkökunnossapidosta nyt puolisen vuotta, ja vastaavia ajojohtorakenteen (25 kV) pettämisestä aiheutuneita häiriötilanteita on ollut tänä aikana yhdeksän. Nämä ovat aina potentiaalisia vaaratilanteita, jos jännitteinen ajojohto katkeaa niin, että siinä on ihmisiä alla. Tässä tapauksessa oli onni onnettomuudessa, että katkennut ajojohdon osa jäi ilmaan roikkumaan eikä henkilövahinkoja aiheutunut, kertoo Etelä-Suomen sähkökunnossapidosta vastaava projektipäällikkö Leo Tuppurainen.

Vauriosta seurasi myöhästymisiä ja peruutuksia pääradan junaliikenteeseen. Laiturialue myös eristettiin, jotta matkustajat pääsivät liikkumaan turvallisesti. Vauriokorjauksissa on tärkeää toimia ripeästi, jotta aineelliset vahingot saadaan minimoitua ja junaliikenne palautettua normaaliksi mahdollisimman pian.

– Tämä tapaus tapahtui virka-ajan ulkopuolella, joten meiltä lähtee paikan päälle päivystäjä, joka tekee tilannearvion ja hälyttää paikalle tarvittavan korjausporukan sekä sähköradan huoltoon tarkoitetun koneen kuljettajineen.

Helsingin päärautatieasema kuuluu Etelä-Suomen sähkökunnossapitoalueeseen, joka kattaa yhteensä mittavan 665 raidekilometrin kokoisen alueen. Se ulottuu Helsingistä Riihimäelle ja Keravalle sekä Turun kautta aina Uuteenkaupunkiin asti. Alueen junatiheys on Suomen suurin, joten kunnossapidettävää riittää. NRC Group vastaa kaikista rataan liittyvistä sähkölaitteista, muun muassa syöttöasemien, lämmitettävien vaihteiden, ratapihojen valaistuksen ja tunneliosuuksien kunnossapidosta.

– Olemme tietysti aivan oikeat henkilöt tällaisten vaurioiden korjaamiseen. Sitä varten me täällä olemme, että pidämme sähköradan kunnossa, korjaamme vauriot ja junaliikenne pelaa, Tuppurainen tiivistää.

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

21.9.2023 | Alan Uutiset

Metsä Tissue valitsi Ison-Britannian uuden pehmopaperitehtaansa sijaintipaikaksi

Metsä Tissue on valinnut suunnittelemansa uuden pehmopaperitehtaan sijaintipaikaksi Goole East Riding of Yorkshiren kreivikunnassa. Toteutuessaan hanke lisäisi Ison-Britannian omavaraisuutta pehmopaperituotteissa yli 30 prosentilla.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.