https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Saksalaisjätti Schaeffler lanseeraa suomalaisen partneriverkoston avulla kehitetyn kunnonvalvontajärjestelmän

Saksalainen auto- ja teollisuusalan yritys Schaeffler on toteuttanut kunnonvalvontajärjestelmänsä OPTIME:n suomalaisen partneriverkoston avulla. Saksalaisyhtiö on jo aikaisemmin perustanut tuotekehitystiimin Suomeen ja nyt yhteistyöllä luotua tuotetta lanseerataan kaupallisesti.

tekes_aleksi_poutanen0482

Tekes/Aleksi Poutanen

14,4 miljardin euron liikevaihdolla Saksan suurimpiin perheyrityksiin kuuluva Schaeffler perusti Jyväskylään vuoden 2018 loppupuolella IoT Solutions Center -yksikön. 

Nyt Jyväskylässä kehitetty uusi kunnonvalvontajärjestelmä on suunniteltu teollisuussovelluksiin, minkä avulla mitataan koneen tai mottorin erilaisia arvoja. Mittaustuloksia analysoimalla voidaan ennakoida esimerkiksi osien kulumista, jolloin laitteiden huoltotoimet voidaan hoitaa hallitusti.

- Perustimme Suomeen Industrial IoT Solutions Centerin ja löysimme sopivat partnerit järjestelmän eri osa-alueiden kehittämiseen. Olemme löytäneet Suomesta myös osaavia työntekijöitä tiimiimme ja olemme hyvin tyytyväisiä Jyväskylän tuotekehityskeskukseemme, kertoo Rauli Hantikainen Schaefflerin Senior Vice President Industry 4.0.

- Tulimme Suomeen tuotekehitysosaamisen, partneriverkoston, sekä aktiivisen asiakasverkoston vuoksi. Vaihdossa tuomme partneriverkostolle merkittävää kasvua työntekijämäärässä ja liikevaihdossa, jatkaa Hantikainen.

Schaefflerin tehokkaan yhteistyön takana on yhdessä Business Finlandin Invest in Finland -yksikön kanssa rakennettu suomalainen partneriverkosto, joka on toiminut yhdessä tehokkaasti edistääkseen ja ylläpitääkseen projektin tiukkaa aikataulua.

- Suomalainen IoT-ekosysteemi on todistanut osaamisensa ja yhteistyön laadun OPTIME-järjestelmän kehittämisessä. Tämä on vakuuttanut saksalaisjätin siitä, kuinka Suomessa on maailman toimivin teollinen IoT ekosysteemi, kommentoi hankeessa mukana ollut Invest in Finlandin toimialajohtaja Janne Kari.

Schaefflerin Suomeen tuoma toiminta hyödyllinen monella tasolla. Yritys itsessään työllistää tällä hetkrllä noin 20 henkeä Jyväskylässä, mutta se on myös lisännyt työntekijöiden määrää partneriverkoston sisällä. Lisäksi suomalaiset partnerit ovat saaneet viestikanavan ja merkittävää myyntiä vientimarkkinoille.

Teksti: Ossi Hiltunen

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

21.9.2023 | Alan Uutiset

Metsä Tissue valitsi Ison-Britannian uuden pehmopaperitehtaansa sijaintipaikaksi

Metsä Tissue on valinnut suunnittelemansa uuden pehmopaperitehtaan sijaintipaikaksi Goole East Riding of Yorkshiren kreivikunnassa. Toteutuessaan hanke lisäisi Ison-Britannian omavaraisuutta pehmopaperituotteissa yli 30 prosentilla.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.