TITAN GANYMET ULTRA -kaasumoottoriöljylle MTU ja TEDOM hyväksynnät

Fuchs Oil Finland Oy:n TITAN GANYMET ULTRA -kaasumoottoriöljy, jossa yhdistyy premiumlaadun perusöljyt ja sinkkivapaat erikoislisäaineet, on saanut kaksi uutta hyväksyntää.

titan_ganymet

Kaasumoottoriöljyn sinkkivapaa lisäaineteknologia on tehty niin, että öljyn alkalinen reservi (neutralointipotentiaali, TBN) riittää kaikkein aggressiivisimpien kaasujen käytölle ja jäämien muodostumisen pitämisen hallinnassa. Normaaleissa käyttöolosuhteissa öljy pystyy hyödyntämään vanhenemista vastustavan reservinsä ja sitä ei tarvitse vaihtaa nopean alkalisen reservin romahtamisen takia toisin sanoen. voimakkaan hapottumisen vuoksi (TBN, happoluku, pH).

Kaasumoottoriöljy suoriutui menestyksellisesti MTU:n Onsite Energy - hyväksynnän edellyttämästä yli 10.000 tunnin kenttätestistä ja moottorin tarkistuksesta. Ko. kenttätestissä polttoaineena käytettiin bio-kaasua ja moottori toimi MTU 8V4000L62FB teräsmännillä. Öljytilavuuden ollessa 180 litraa saavutettiin yli 2600 tunnin vaihtoväli.

- Tuote voitti suorituskyvyllään kilpailijan hyväksytyn öljyn selvästi. Öljyn viskositeetin nousu 300 käyttötunnin jälkeen oli 4 prosenttia pienempi verrattuna kilpailijan öljyyn. Parempi hapettumisen kesto ja vähäisemmän öljyn paksuuntumisen vuoksi viskositeettiraja (< 18 mm²/s) saavutetaan myöhemmin, mikä johtaa pidempiin öljynvaihtoväleihin. Tuotteemme emäsluvun (TBN) säilyminen todettiin monissa moottoreissa ja aikaisemmin ja testissä emäsluvun (TBN) pienentyminen oli 14 prosenttia vähemmän kuin kilpailijan tuotteella, Fuchs Oil Finland kertoo. 

Uusimmat artikkelit

14.11.2017 | Alan Uutiset

Pohjois-Euroopan energia-alan asiantuntijat koolla Helsingissä

– Globaalilla tasolla tärkein tavoite on nyt energiajärjestelmien irrottaminen hiilestä. Samaan aikaan energian turvallisuus ja kasvun mahdollisuudet tulee varmistaa, sanoo Laura Cozzi. Hän on yksi Helsingissä 14.–15.11. pidettävän Nordic Energy Forumin puhujista. 

Neste ja American Airlines selvittävät yhdessä uusiutuvien polttoaineiden käyttömahdollisuuksia

Neste, maailman johtava uusiutuvan dieselin tuottaja, ja American Airlines, maailman suurin lentoyhtiö, aloittavat yhteistyön, jossa selvitetään mahdollisuuksia pienentää American Airlinesin ympäristöjalanjälkeä Nesteen uusiutuvien polttoaineiden avulla. 

Ainutlaatuisia automaatioratkaisuja maailman moderneimmalla välipalatehtaalla

Insta Automation oli mukana luomassa Valio Oy:n uutta elokuussa käyttöön otettua välipalatehdasta. Riihimäen välipalatehdas on Valio Oy:n historian suurin yksittäinen investointi, jonka rakennustyöt käynnistyivät kolme vuotta sitten. Vaatimukset uudelle tehtaalle olivat kunnianhimoiset.

Kunnonvalvontajärjestelmä pitää laivat liikkeessä

SKF auttoi asiakastaan ottamaan käyttöön kunnonvalvontajärjestelmän laivoissa. Järjestelmää suunnitellaan myös varustamon muihin aluksiin, kertoo SKF:n Business Engineer Anders Welin.

Uuden sukupolven induktiiviset FAG HEATER -lämmittimet - Nopeampi lämmitys säästää aikaa ja energiaa

Schaefflerin uuden sukupolven FAG HEATER -lämmittimillä voidaan lämmittää jopa 1600 kg painoiset työkappaleet nopeasti ja tehokkaasti. Uusien lämmittimien entistäkin parempi hyötysuhde tekee niistä markkinajohtajia, joiden korkea suorituskyky ja alhainen energiankulutus tarkoittavat mm. 30-50 % nopeampaa lämmitystä.

7.10.2017 | Tutkimus ja koulutus

Henkilöstön koulutus on investointi, joka tuo tulosta

Oikea osaaminen on strateginen vahvuus, josta ei yritys voi tinkiä. Se tarkoittaa sujuvuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta työpaikalla sekä mahdollistaa yrityksen tavoitteiden saavuttamisen.