https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tampereen Sähkölaitos valitsi Vitec ALMAn kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmän

Tampereen Sähkölaitos Oy valitsi Vitec ALMAn toimittaman kunnossapito-, suunnittelu-, projektinhallinta- ja dokumentaatiohallintajärjestelmän tehostaakseen omaa toimintaansa.

tammerkoski2-hero

Tampereen Sähkölaitos haluaa kehittää toimintaansa jatkuvasti. Kehitystyönsä ohessa se huomasi, että nykyiset omaisuudenhallintakäytössä olevat kunnossapito-, suunnittelu- ja dokumentaationhallintajärjestelmät kaipasivat päivitystä. Yritys kilpailutti ja vertaili useiden eri toimittajien järjestelmiä vuoden 2019 syksyllä. Kilpailutuksen tuloksena voittajaksi valittiin Vitec ALMAn.

- Tietojärjestelmäuudistuksen yhteydessä halusimme uudistaa kunnossapitotietojärjestelmämme sellaiseksi, joka tuo omaisuudenhallintaamme lisäarvoa, kertoo Tampereen Sähkölaitos Oy:n Energia-yksikön johtaja Paavo Knaapi.

Vitec ALMAn järjestelmä oli Knaapin mukaan yritykselle kokonaistaloudellisesti paras vaihtoehto. Sen käytettävyys, mobiiliominaisuudet sekä dokumentoinninhallinta olivat korkealla tasolla, mitkä olivat Tampereen Sähkölaitoksen prioriteettilistalla erittäin tärkeitä asioita.

Joustavat mobiiliominaisuudet

Kilpailutus aloitettiin vuoden 2019 syksyllä ja uudistusprojekti käynnistyi huhtikuussa 2020. Uuteen järjestelmään siirretään ja yhdistetään paljon dataa olemassa olevista järjestelmistä.

- Odotamme, että uusi järjestelmä tuo kunnossapidon prosesseihimme paljon lisäarvoa. Sen käytettävyys on hyvä ja mobiiliominaisuudet tukevat toimintamme laaja-alaisuutta ja tuovat lisää joustavuutta. Uuden tietojärjestelmän avulla saamme esimerkiksi nykyiset paperisina olevat luvat vietyä suoraan järjestelmään, sanoo Knaapi.

Vitec ALMAn toimitusjohtaja Juha Nissilän mukaan ALMAn järjestelmän valinta Tampereen Sähkölaitokselle on hieno luottamuksen osoitus. Se on hänen mukaansa myös tulosta ALMAn pitkäkestoisesta tuotekehityksestä, jonka avulla asiakkaille voidaan toimittaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

- Olemme onnekkaita, että saamme tehdä yhteistyötä Suomen parhaiden energia-alan toimijoiden kanssa, jotka panostavat kehitykseensä ennakkoluulottomasti, myös näin poikkeusolosuhteiden aikana. Odotammekin innolla, että pääsemme yhdessä nostamaan Tampereen Sähkölaitoksen omaisuudenhallinnan prosesseja uudelle tasolle, toteaa Nissilä.

Uusimmat artikkelit

13.6.2024 | Alan Uutiset

Vanhoista renkaista uusia autonosia – Nesteen, Borealiksen ja Covestron yhteishanke

Käytetyt auton renkaat nesteytetään kemiallisen kierrätyksen avulla ja jalostetaan peruskemikaaleiksi sekä edelleen erittäin puhtaiksi polykarbonaateiksi. Polykarbonaatteja voidaan käyttää erilaisissa autoteollisuuden käyttökohteissa ajovalojen osista jäähdyttimien säleikköihin.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.