https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Viranomaiselta hyväksyntä: Helen siirtää käyttö- ja kunnossapitopalveluita Enersenselle

Helen ostaa palvelut jatkossa Enersense IN Oy:ltä. Sopimuksen kesto on vähintään neljä vuotta.

Paino__mustikkamaanluolat_kesakuu2019-13

Sopimukseen kuuluu muun muassa 60 kilometrin energiatunneleiden käyttö- ja kunnossapitopalvelut pääkaupunkiseudulla. Kuva: Helen

Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt liikkeen luovutuksen, jossa Helen Oy siirtää käyttö- ja kunnossapitopalveluita Enersense IN Oy:lle.

Sopimuksen piiriin kuuluu muun muassa neljän voimalaitoksen, viiden lämpökeskuksen, kuuden jäähdytys- ja lämpöpumppulaitoksen sekä yli 1500 kilometrin kaukolämpö- ja jäähdytysverkkojen sekä noin 60 kilometrin energiatunneleiden käyttö- ja kunnossapitopalvelut pääkaupunkiseudulla.

Sopimuksen kesto on vähintään neljä vuotta, jonka jälkeen yhteistyötä on mahdollista jatkaa vielä kahdella kaksivuotisella optiolla.

Helenillä käyttö- ja kunnossapitotehtävissä työskennelleistä ihmisistä enintään 260 siirtyy liikkeen luovutuksella Enersensen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Laajan yhteistyösopimuksen myötä saamme lisää osaavaa ja ammattitaitoista henkilöstöä, mikä vahvistaa ja laajentaa osaamistamme ja palvelutarjontaamme entisestään. Saamme myös valmiit huoltokeskuskohteet, joita kehittää yhdessä asiakkaan kanssa toimintaympäristön muuttuessa vauhdilla”, Enersense International Oyj:n liiketoimintajohtaja Jaakko Leivo toteaa.

”Luotettavasti ja joustavasti hankitut käyttö- ja kunnossapitotehtävien palvelut auttavat meitä varautumaan toimintaympäristömme tuleviin muutoksiin, jotka edellyttävät ammattitaitoa, jatkuvuutta ja joustavuutta”, Helen Oy:n energia-alustoista ja tuotantoratkaisuista vastaava johtaja Timo Aaltonen sanoo.

Sopimuksen on määrä astua voimaan 1.11.2022.

Uusimmat artikkelit

29.11.2022 | Alan Uutiset

Wärtsilä liittoutuu suomalaisen Hycamiten kanssa vetytuotannon kehittämiseksi

Konseptissa hyödynnetään olemassa olevaa LNG-infrastruktuuria.

Tutkimus todistaa: aggregaattien päästöistä eroon kannettavalla virtalähteellä

Tuore EU-rahoitteinen tutkimus osoittaa kannettavien virtalähteiden päästövähennys- ja kustannusäästöpotentiaalin.

Stora Enso uudisti Imatran tehtaiden puunkäsittelyn – vettä kuluu 500 miljoonaa litraa vähemmän vuodessa

Stora Enson Imatran tehtaiden käyttämät puut kuoritaan ja haketetaan keskitetysti Kaukopään tehtaan kolmella kuorintalinjalla.

4.11.2022 | Kumppaniartikkeli

Mekaaninen tiiviste on laitteen herkin kohta - näin tuotteen valinta ja huolto säästää rahaa

Oikeanlaisella tiivisteellä vältetään rikkoontumisia ja optimoidaan käyttökustannuksia. Mekaanisen tiivisteen huolto säästää rahaa ja ympäristöä. Sulzerin asiantuntijaverkosto on asiakkaan tukena kaikissa tiivisteisiin liittyvissä aiheissa.

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.