https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Viranomaiselta hyväksyntä: Helen siirtää käyttö- ja kunnossapitopalveluita Enersenselle

Helen ostaa palvelut jatkossa Enersense IN Oy:ltä. Sopimuksen kesto on vähintään neljä vuotta.

Paino__mustikkamaanluolat_kesakuu2019-13

Sopimukseen kuuluu muun muassa 60 kilometrin energiatunneleiden käyttö- ja kunnossapitopalvelut pääkaupunkiseudulla. Kuva: Helen

Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt liikkeen luovutuksen, jossa Helen Oy siirtää käyttö- ja kunnossapitopalveluita Enersense IN Oy:lle.

Sopimuksen piiriin kuuluu muun muassa neljän voimalaitoksen, viiden lämpökeskuksen, kuuden jäähdytys- ja lämpöpumppulaitoksen sekä yli 1500 kilometrin kaukolämpö- ja jäähdytysverkkojen sekä noin 60 kilometrin energiatunneleiden käyttö- ja kunnossapitopalvelut pääkaupunkiseudulla.

Sopimuksen kesto on vähintään neljä vuotta, jonka jälkeen yhteistyötä on mahdollista jatkaa vielä kahdella kaksivuotisella optiolla.

Helenillä käyttö- ja kunnossapitotehtävissä työskennelleistä ihmisistä enintään 260 siirtyy liikkeen luovutuksella Enersensen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Laajan yhteistyösopimuksen myötä saamme lisää osaavaa ja ammattitaitoista henkilöstöä, mikä vahvistaa ja laajentaa osaamistamme ja palvelutarjontaamme entisestään. Saamme myös valmiit huoltokeskuskohteet, joita kehittää yhdessä asiakkaan kanssa toimintaympäristön muuttuessa vauhdilla”, Enersense International Oyj:n liiketoimintajohtaja Jaakko Leivo toteaa.

”Luotettavasti ja joustavasti hankitut käyttö- ja kunnossapitotehtävien palvelut auttavat meitä varautumaan toimintaympäristömme tuleviin muutoksiin, jotka edellyttävät ammattitaitoa, jatkuvuutta ja joustavuutta”, Helen Oy:n energia-alustoista ja tuotantoratkaisuista vastaava johtaja Timo Aaltonen sanoo.

Sopimuksen on määrä astua voimaan 1.11.2022.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3:n ensimmäinen vuosihuolto on lopulta ohi – palasi yöllä sähköntuotantoon

37 vuorokaudeksi tarkoitettu huolto kesti noin 74 vuorokautta ja yhdeksän tuntia. Teollisuuden Voima arvioi jo ennakkoon ensimmäisen vuosihuollon olevan työläs. Sähköntuotannonjohtaja Marjo Mustosen mukaan nyt päättyneistä huolloista saatiin arvokasta oppia tulevaisuuteen.

16.5.2024 | Alan Uutiset

Suomen kolmanneksi suurin tuulipuisto vihittiin käyttöön Pjelaxissa

Fortumin ja Helenin yhteishanke, 56 tuulivoimalan Pjelax-tuulipuisto tuottaa vuosittain noin viisi prosenttia Suomen koko tuulivoimatuotannosta.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.