https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Viranomaiselta hyväksyntä: Helen siirtää käyttö- ja kunnossapitopalveluita Enersenselle

Helen ostaa palvelut jatkossa Enersense IN Oy:ltä. Sopimuksen kesto on vähintään neljä vuotta.

Paino__mustikkamaanluolat_kesakuu2019-13

Sopimukseen kuuluu muun muassa 60 kilometrin energiatunneleiden käyttö- ja kunnossapitopalvelut pääkaupunkiseudulla. Kuva: Helen

Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt liikkeen luovutuksen, jossa Helen Oy siirtää käyttö- ja kunnossapitopalveluita Enersense IN Oy:lle.

Sopimuksen piiriin kuuluu muun muassa neljän voimalaitoksen, viiden lämpökeskuksen, kuuden jäähdytys- ja lämpöpumppulaitoksen sekä yli 1500 kilometrin kaukolämpö- ja jäähdytysverkkojen sekä noin 60 kilometrin energiatunneleiden käyttö- ja kunnossapitopalvelut pääkaupunkiseudulla.

Sopimuksen kesto on vähintään neljä vuotta, jonka jälkeen yhteistyötä on mahdollista jatkaa vielä kahdella kaksivuotisella optiolla.

Helenillä käyttö- ja kunnossapitotehtävissä työskennelleistä ihmisistä enintään 260 siirtyy liikkeen luovutuksella Enersensen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Laajan yhteistyösopimuksen myötä saamme lisää osaavaa ja ammattitaitoista henkilöstöä, mikä vahvistaa ja laajentaa osaamistamme ja palvelutarjontaamme entisestään. Saamme myös valmiit huoltokeskuskohteet, joita kehittää yhdessä asiakkaan kanssa toimintaympäristön muuttuessa vauhdilla”, Enersense International Oyj:n liiketoimintajohtaja Jaakko Leivo toteaa.

”Luotettavasti ja joustavasti hankitut käyttö- ja kunnossapitotehtävien palvelut auttavat meitä varautumaan toimintaympäristömme tuleviin muutoksiin, jotka edellyttävät ammattitaitoa, jatkuvuutta ja joustavuutta”, Helen Oy:n energia-alustoista ja tuotantoratkaisuista vastaava johtaja Timo Aaltonen sanoo.

Sopimuksen on määrä astua voimaan 1.11.2022.

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

21.9.2023 | Alan Uutiset

Metsä Tissue valitsi Ison-Britannian uuden pehmopaperitehtaansa sijaintipaikaksi

Metsä Tissue on valinnut suunnittelemansa uuden pehmopaperitehtaan sijaintipaikaksi Goole East Riding of Yorkshiren kreivikunnassa. Toteutuessaan hanke lisäisi Ison-Britannian omavaraisuutta pehmopaperituotteissa yli 30 prosentilla.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.