https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

AddSecure julkistaa passiiviseen paikannukseen perustuvan omaisuuden seurannan

Uusi IoT-laite sopii kaikille kuljetusyrityksille, jotka tarvitsevat kustannustehokkaan ratkaisun omaisuutensa seuraamiseen ajoneuvokannan kanssa samassa järjestelmässä.

AddSecure Sense on tarkoitettu kaikille yrityksille, joilla on seurattavia resursseja. Kustannustehokas järjestelmä paikantaa resurssit Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikalla. Tätä passiivista paikannustekniikkaa käyttävä SenseTag ei vaadi asennusta, ja sen akun käyttöikä on yli 5 vuotta. SenseTag on yhteydessä muihin AddSecuren toimittamiin laitteisiin, joissa on BLE-lukija.

- Uusi laitteemme tulee muuttamaan yrityksiä, jotka tarvitsevat edullisen ratkaisun omaisuutensa seuraamiseen. Koska olemme pienentäneet seurannan kustannuksia merkittävästi, myös vähemmän arvokkaiden resurssien seuranta on nyt kannattavaa, Magnus Gunnergård, AddSecure Smart Transportin väliaikainen tuote- ja teknologiajohtaja, sanoo.

BLE-teknologian innovatiivisen käytön ansiosta SenseTags on pieni ja yhtiön mukaan helppo asentaa – sen akun kesto on yli 5 vuotta.

- Kustannustehokkaiden BLE-laitteiden käyttöönotto helpottaa huomattavasti resurssien hallintaa. Voimme nyt helposti seurata omaisuutta, kuten perävaunuja, vaihtokoreja ja kontteja, mikä parantaa ja tehostaa resurssien hallintaa ja käyttöä, Carl Löfström, Ruotsin EB Road Cargon kalustopäällikkö selittää.

Kattavan ja turvallisen ajotietokoneisiin ja muihin mobiililaitteisiin perustuvan AddSecure-pilven ansiosta SenseTags-laitteet voidaan yhdistää laajaan verkkoon, mikä varmistaa hyvät yhteydet ja luotettavan datan.

Uusimmat artikkelit

1.8.2022 | Alan Uutiset

Suomi ensimmäisellä sijalla EU:n digivertailussa

EU Komissio on julkaissut vuoden 2022 Digitaalitalouden ja -yhteiskunnan indeksivertailun (DESI) tulokset. Indeksi mittaa EU-maiden edistymistä digitaalisessa kilpailukyvyssä. Suomi sijoittui vertailussa ensimmäiseksi oltuaan viime vuonna toisena.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

Automatisointi lievittää logistiikan työvoimapulaa

Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö ja teknologiajohtaja Kari Hänninen kertovat, että esimerkiksi logistiikka-alalla robottien harteille voidaan ulkoistaa uuvuttavat ja toisteiset tehtävät.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.