https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

AddSecure julkistaa passiiviseen paikannukseen perustuvan omaisuuden seurannan

Uusi IoT-laite sopii kaikille kuljetusyrityksille, jotka tarvitsevat kustannustehokkaan ratkaisun omaisuutensa seuraamiseen ajoneuvokannan kanssa samassa järjestelmässä.

AddSecure Sense on tarkoitettu kaikille yrityksille, joilla on seurattavia resursseja. Kustannustehokas järjestelmä paikantaa resurssit Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikalla. Tätä passiivista paikannustekniikkaa käyttävä SenseTag ei vaadi asennusta, ja sen akun käyttöikä on yli 5 vuotta. SenseTag on yhteydessä muihin AddSecuren toimittamiin laitteisiin, joissa on BLE-lukija.

- Uusi laitteemme tulee muuttamaan yrityksiä, jotka tarvitsevat edullisen ratkaisun omaisuutensa seuraamiseen. Koska olemme pienentäneet seurannan kustannuksia merkittävästi, myös vähemmän arvokkaiden resurssien seuranta on nyt kannattavaa, Magnus Gunnergård, AddSecure Smart Transportin väliaikainen tuote- ja teknologiajohtaja, sanoo.

BLE-teknologian innovatiivisen käytön ansiosta SenseTags on pieni ja yhtiön mukaan helppo asentaa – sen akun kesto on yli 5 vuotta.

- Kustannustehokkaiden BLE-laitteiden käyttöönotto helpottaa huomattavasti resurssien hallintaa. Voimme nyt helposti seurata omaisuutta, kuten perävaunuja, vaihtokoreja ja kontteja, mikä parantaa ja tehostaa resurssien hallintaa ja käyttöä, Carl Löfström, Ruotsin EB Road Cargon kalustopäällikkö selittää.

Kattavan ja turvallisen ajotietokoneisiin ja muihin mobiililaitteisiin perustuvan AddSecure-pilven ansiosta SenseTags-laitteet voidaan yhdistää laajaan verkkoon, mikä varmistaa hyvät yhteydet ja luotettavan datan.

Uusimmat artikkelit

Selvitys: Öljyn varastointi jatkossakin osa liikenteen huoltovarmuuspalettia

Fossiilisten polttonesteiden varmuusvarastointia on syytä ylläpitää tulevina vuosikymmeninäkin, vaikka erityisesti henkilöautoliikenteessä sähköistymisen odotetaan etenevän, suositetaan AFRYn tuoreessa selvityksessä. Samalla on syytä valmistautua uusiutuvien nestemäisten polttoaineiden varastointiin ja kehittää järjestelmiä sähkönsaannin turvaamiseksi.

29.6.2021 | Alan Uutiset

SFS:n toimitusjohtaja Helena Vänskä eurooppalaisen standardisointijärjestö CENin hallitukseen

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n toimitusjohtaja Helena Vänskä on valittu eurooppalaisen standardisointijärjestö CENin hallitukseen kaksivuotiselle kaudelle. Valinta tarjoaa Suomelle ja suomalaiselle elinkeinoelämälle merkittävän näköalapaikan eurooppalaisen standardisoinnin kehitykseen.

Kurikan Vesihuolto digitalisoi vesihuollon palveluitaan Digitan IoT-verkon avulla

Kurikan Vesihuolto Oy ja Digita ovat aloittaneet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Uudet etäluettavat vesimittarit ja vedenkulutuksen reaaliaikainen seuranta tullaan ottamaan käyttöön vaiheittain vuoteen 2025 mennessä. Vesihuollon digitalisoinnissa hyödynnetään Digitan LoRaWAN-teknologiaan pohjautuvaa IoT-verkkoa.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

21.6.2021 | Tutkimus ja koulutus

Uudet kaukokartoitusmenetelmät soveltuvat hyvin puulajien erotteluun

Itä-Suomen yliopiston historia- ja maantieteiden laitoksen ja Suomen ympäristökeskuksen tutkijat kehittävät IBC-Carbon-tutkimushankkeessa uudenlaisia kaukokartoitusmenetelmiä, joiden avulla voidaan tutkia metsien monimuotoisuutta ja hiilen sidontaa.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.