https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

COVID-19: Absolut terästää Kiillon käsidesiä rekallisella etanolia

Absolut Company ja Kiilto yhdistävät voimansa taistelussa koronavirusta vastaan. Absolut Vodkan valmistaja on lahjoittanut rekkalastin etanolia KiiltoClean Ab:lle käsidesin raaka-aineeksi Ruotsin terveydenhuoltoa varten. Kiilto laittaa hyvän kiertämään ja lahjoittaa saman verran rahaa hyväntekeväisyyteen.

kiilto

Koronaviruspandemia on moninkertaistanut käsien desinfiointiin tarkoitettujen tuotteiden kysynnän niin kuluttajien kuin ammattihygieniankin asiakkaiden parissa. Suomessa Kiillon käsidesinfiointiin tarkoitettuja Erisan- ja Erisan Pro -käsihuuhteita on tähän asti valmistettu vain Turussa, kun taas Hankasalmella tuotanto on keskittynyt Kiillon kodinpuhdistustuotteisiin.

Koronavirus on kasvattanut terveysalan ammattilaisten ja kuluttajien hygieniatuotteiden kysyntää merkittävästi. Tämä on huomattu myös Kiillossa, jonka tuotantoa on hankaloittanut käsidesin raaka-aineen eli etanolin huono saatavuus.

Nyt hätiin on rientänyt ruotsalainen vodkafirma Absolut Company Ab, joka on lahjottanut lempääläläisen perheyhtiön Ruotsin tyttärelle rekkakuormallisen raaka-ainetta. Etanolirekka lähti Absolut Companyn tehtaalta Åhusista 20. maaliskuuta ja se saapui Kiillon tehtaalle Tanskan Assensiin jo samana päivänä.

– Absolut Companyn lahjoitus on äärettömän arvokas asia Kiillolle. Se auttaa meitä pitämään tuotannon käynnissä, kun työaikaa ei mene hukkaan raaka-aineiden puutteessa. Juuri tällaisina vaikeina aikoina meidän täytyy yhdistää voimamme ja auttaa toisiamme niin paljon kuin mahdollista varmistaaksemme, että terveydenhuoltosektori voi jatkaa tärkeää työtään, KiiltoClean Ab Ruotsin maajohtaja Patrik Hene muotoilee asian yhtiön nettisivuilla.

Hyvä kiertämään

Henen mukaan Kiilto lahjoittaa vastaavan summan rahaa hyväntekeväisyyteen, jonka kohdetta ei ole vielä päätetty.

– Haluamme auttaa erityisesti heitä, jotka kärsivät taloudellisesti tästä käynnissä olevasta pandemiasta, Hene kertoo.

Kiilto valmistaa tällä hetkellä desinfioivia tuotteita vuorokauden ympäri. Valitettavasti tuotanto ei riitä koko markkinan tarpeisiin. Siksi Kiilto priorisoi terveydenhuollon asiakkaita ja muita sopimusasiakkaita. 

Kiilto on yli satavuotias suomalainen perheyhtiö, joka perustettiin vuonna 1919 Tampereen Pispalassa valmistamaan kengänkiillokkeita ja hiusvesiä. Nykyään yhtiö työllistää lähes tuhat henkilöä 12 maassa. Suomessa Kiillon t&k -yksiköt sijaitsevat Lempäälässä ja Turussa ja tuotantolaitokset Lempäälässä, Turussa ja Hankasalmella.

Teksti: Markku Pervilä

Kiilto käynnistää käsidesinfiointituotteiden tuotannon Hankasalmella

Kiilto Oy kertoo käynnistävänsä käsidesinfiointituotteiden tuotannon Hankasalmen tehtaallaan. Yhtiö on myös muulla tavoin tehostanut tuotantoaan alkuvuoden aikana, muun muassa rekrytoimalla Turkuun lisää tuotantotyöntekijöitä ja siirtymällä työskentelemään tuotannossa vuorokauden ympäri.

Yhtiön mukaan tehostamistoimien myötä tuotanto on tällä hetkellä tuoteryhmästä riippuen noin 5–10-kertainen aiempaan verrattuna. Tuoteryhmiä on priorisoitu tilanteen mukaan, ja tuotannossa on pyritty keskittymään asiakkaiden kiireellisimmin kaipaamiin tuotteisiin. Kovan kysynnän vuoksi tuotteiden saatavuudessa etusijalla ovat olleet terveydenhuolto ja muut sopimusasiakkaat.

Tuotanto Hankasalmella on suunnitelmissa saada käyntiin lähipäivien aikana.

– Pyörä lähti pyörimään noin viikko sitten, ja muutoksia on tehty ripeällä tahdilla. Olemme tehneet nyt raaka-ainesiirtoja Turusta, ja (pian) pääsemme aloittamaan tuotteiden valmistuksen, Kiillon tuotantopäällikkö Anssi Manninen kertoo lehdistötiedotteessa.

Teksti: Nina Garlo-Melkas

Uusimmat artikkelit

Tuulivoimainvestoinnit kattavat yli viidenneksen teollisuuden kiinteistä investoinneista 2021

Kuluvana vuonna Suomeen rakennetaan noin 1 000 megawatin edestä uutta tuulivoimaa. Määrä tulee kasvattamaan Suomen tuulivoimakapasiteettia 40 prosenttia. Investointeina tämä tarkoittaa noin 1,2 miljardia euroa, mikä vastaa 23 prosenttia kaikista tälle vuodelle arvioiduista teollisuuden kiinteistä investoinneista. Vuosien 2022 - 2023 aikana tuulivoimainvestointien määrä tulee olemaan vielä korkeampi, ja sijoittajat uskovat kiinnostuksen puhtaaseen sähköntuotantoon säilyvän myös jatkossa.

10.6.2021 | Tutkimus ja koulutus

Jatkuvatoiminen prosessi luo edellytykset joustavammalle ja tehokkaammalle lääkkeiden valmistamiselle

Siirtyminen perinteisestä eräprosessista vaihtoehtoiseen jatkuvatoimiseen prosessiin on ajankohtainen aihe ja haastava tehtävä lääketeollisuudelle, kun se pyrkii löytämään yhä kustannustehokkaampia ja joustavampia ratkaisuja lääkkeiden valmistamiseen. 

9.6.2021 | Alan Uutiset

Yli puolet suomalaisista haluaa käyttää aurinkoenergiaa kodin sähkön kulutuksessa

Sähkönjakeluyhtiö Carunan teettämä kansalaiskysely osoitti kuluttajien keskuudessa selkeän trendin: aurinkopaneelien käyttö kiinnostaa 54 prosenttia suomalaisista. Kiinnostus näkyy myös aurinkopaneelien määrässä ja vuoden 2020 aikana aurinkosähköntuottajien määrä Carunan sähkönjakeluverkossa kasvoi yli 40 prosenttia. 

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.

Voitelun kunnossapito-ohjeet laitevalmistajilta ja voitelun asiantuntijalta

Toimivaksi ja hyväksi havaittu käytäntö on merkittävin tekijä oikeassa voiteluhuollossa. Teoria antaa usein yleisohjeita, jotka sopivat mahdollisimman laajalle alueelle.

Rakennussähkösuunnittelijan pätevyys mittaa projektin kokonaishallintaa

Rakennussähkösuunnittelijan pätevyyslautakunta on saanut tietoonsa, että rakennusten tietoteknisiin järjestelmiin erikoistuneilta suunnittelijoilta (telesuunnittelijat) on edellytetty tarjouspyynnöissä rakennussähkösuunnittelijan pätevyyttä.