https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

“Data on yhä tärkeämpää Fiskars Groupille” – yhtiö investoi digiosaamiseen

Fiskars Group kertoo investoivansa digiosaamiseen. Pitkän aikavälin orgaaninen kasvu edellyttää vahvaa digitaalista liiketoimintaa, ja nykyisten investointien lisäksi panostuksia on tarkoitus kasvattaa. Kasvusuunnitelmien tukemiseksi yhtiö kehittää edelleen osaamistaan, joka liittyy dataan, omaan kanavaan ja kuluttajakokemukseen.

fiskars

– Data on yhä tärkeämpää Fiskars Groupille, koska sillä on olennainen rooli kaikessa, ja meidän tulee suhtautua siihen jopa pakkomielteisesti. Edistynyt analytiikka, tekoäly, personointi ja dataan perustuva päätöksenteko ovat painopistealueita, kun parannamme palvelua kuluttajillemme ja asiakkaillemme. Digitaalisuuden rooli yrityksessämme tulee muuttumaan merkittävästi ja siitä tulee olennainen osa kasvun mahdollistamista, sanoo digitaalisesta kehityksestä vastaava johtaja Peter Cabello Holmberg.

Kuten Fiskars kertoi vuoden 2021 puolivuosikatsauksessaan, vaatii kasvun toteuttaminen lisäinvestointeja, alkaen kuluvan vuoden kolmannella vuosineljänneksellä. Yhtiö on myös uudistanut nykyisiä IT-toimintojaan. Tästä esimerkkinä yhtiön globaali yhteistyösopimus teknologiayhtiö HCL:n kanssa, jonka odotetaan tuottavan säästöjä vuodesta 2022 lähtien. 

Fiskars Group kertoo nyt toteuttavansa näitä lupaamiaan lisäinvestointeja.

– Tämä tarkoittaa muun muassa merkittävää määrää uusia tehtäviä, jotka avataan asteittain. Ensi vaiheessa ne liittyvät omaan kanavaan (kuten verkkokauppaan), dataan ja analytiikkaan sekä IT-arkkitehtuurikyvykkyyksien vahvistamiseen. Myöhemmässä vaiheessa avataan vielä lisää tehtäviä, mukaan lukien datatieteilijöitä ja insinöörejä, operatiivisia rooleja sekä lisää tehtäviä oman kanavan osalta.

Fiskars raportoi vahvan toisen vuosineljänneksen tuloksen heinäkuun lopussa. Inderesin mukaan yhtiön viime vuosina tehdyt rakennemuutos- ja tehostamisohjelmat ovat jo alkaneet näkyä yhtiön tuloskunnossa. Tämän lisäksi koronapandemia on lisännyt yhtiön tuotteiden kysyntää.

Nina Garlo-Melkas

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.