https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Ensto Building Systemsin uusi älykkäitä sähköistysratkaisuja valmistava tehdas valmistui

Älykkäitä sähköistysratkaisuja valmistavan Ensto Building Systemsin uusi tehdas on valmistunut Keilan teollisuuspuistoon. Uuden tehtaan rakentaminen kaksinkertaistaa yhtiön tehdaspinta-alan, ja tehtaan toiminta jatkuu nyt 8 200 neliömetrin tuotantoyksikössä. Yli kolme miljoonaa euroa maksaneen tehtaan rakentamisesta vastasi Harju KEK.

two-ways-1200px

Ensto Building Systemsin Keilan tehtaan johtaja Nadežda Dementjeva kertoo yrityksen tarvinneen lisää tilaa kasvustrategiansa toteuttamiseksi.

- Sähkölaitteiden ja sähköistysratkaisujen kysyntä on kasvanut merkittävästi. Viime vuoteen verrattuna pelkästään sähköautojen laturien kysyntä on kasvanut 35 prosenttia, ja se tulee todennäköisesti kasvamaan edelleen. Kuluneen vuoden aikana tehtaan henkilöstömäärä on kasvanut 50 henkilöllä, ja tarvitsemme vielä 30 uutta työntekijää. Uuden tehtaan ansiosta kaikki Keilan tehtaan tuotantoyksiköt voidaan koota saman katon alle. Se luo tuotanto-olosuhteet, joissa meillä on hyvät kehitysnäkymät – tämä on meille uuden aikakauden alku.

Ensto Building Systemsin Keilan tehtaalla on nyt uusi rakennus mukaan luettuna yhteensä 8 200 neliömetriä lattiapinta-alaa. Tehtaalla tulee työskentelemään 220 henkilöä, ja sinne keskitetään sähköautojen latauspisteiden, älykkäiden sähköpattereiden ja erilaisten sähkötarvikkeiden tuotantoyksiköt.

Tehtaan vastavalmistuneessa osassa valmistetaan tulevaisuudessa sähköautojen latureita, minkä lisäksi tiloissa varastoidaan komponentteja. Dementjeva kertoo komponenttivarastojen osuuden kasvaneen merkittävästi koronaviruskriisin vuoksi. Yritysten on nyt ennakoitava toimintaansa pitkällä aikavälillä ja varmistettava riittävän suuren komponenttivaraston saatavuus.

Harju KEK:n johtajan Janek Lehtmetsan mukaan Ensto Building Systemsin tekemä kehitystyö Keilassa on paikallisen toimintaympäristön kannalta erittäin tärkeää.

- Tällaisten yritysten usko ja halu investoida todistaa, että yrittäjillä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa Keilan teollisuuspuistossa. Houkutteleva liiketoimintaympäristö sekä yhteisön tuki ja työvoiman saatavuus ovat välttämättömiä suurille investoinneille.

Keilan teollisuuspuiston 52 hehtaarin alueella toimii tällä hetkellä yli 100 yritystä. Suurimmat niistä ovat Harju Elekter, Ensto Building Systems, Glamox ja Prysmian Group.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.