https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Ensto Building Systemsin uusi älykkäitä sähköistysratkaisuja valmistava tehdas valmistui

Älykkäitä sähköistysratkaisuja valmistavan Ensto Building Systemsin uusi tehdas on valmistunut Keilan teollisuuspuistoon. Uuden tehtaan rakentaminen kaksinkertaistaa yhtiön tehdaspinta-alan, ja tehtaan toiminta jatkuu nyt 8 200 neliömetrin tuotantoyksikössä. Yli kolme miljoonaa euroa maksaneen tehtaan rakentamisesta vastasi Harju KEK.

two-ways-1200px

Ensto Building Systemsin Keilan tehtaan johtaja Nadežda Dementjeva kertoo yrityksen tarvinneen lisää tilaa kasvustrategiansa toteuttamiseksi.

- Sähkölaitteiden ja sähköistysratkaisujen kysyntä on kasvanut merkittävästi. Viime vuoteen verrattuna pelkästään sähköautojen laturien kysyntä on kasvanut 35 prosenttia, ja se tulee todennäköisesti kasvamaan edelleen. Kuluneen vuoden aikana tehtaan henkilöstömäärä on kasvanut 50 henkilöllä, ja tarvitsemme vielä 30 uutta työntekijää. Uuden tehtaan ansiosta kaikki Keilan tehtaan tuotantoyksiköt voidaan koota saman katon alle. Se luo tuotanto-olosuhteet, joissa meillä on hyvät kehitysnäkymät – tämä on meille uuden aikakauden alku.

Ensto Building Systemsin Keilan tehtaalla on nyt uusi rakennus mukaan luettuna yhteensä 8 200 neliömetriä lattiapinta-alaa. Tehtaalla tulee työskentelemään 220 henkilöä, ja sinne keskitetään sähköautojen latauspisteiden, älykkäiden sähköpattereiden ja erilaisten sähkötarvikkeiden tuotantoyksiköt.

Tehtaan vastavalmistuneessa osassa valmistetaan tulevaisuudessa sähköautojen latureita, minkä lisäksi tiloissa varastoidaan komponentteja. Dementjeva kertoo komponenttivarastojen osuuden kasvaneen merkittävästi koronaviruskriisin vuoksi. Yritysten on nyt ennakoitava toimintaansa pitkällä aikavälillä ja varmistettava riittävän suuren komponenttivaraston saatavuus.

Harju KEK:n johtajan Janek Lehtmetsan mukaan Ensto Building Systemsin tekemä kehitystyö Keilassa on paikallisen toimintaympäristön kannalta erittäin tärkeää.

- Tällaisten yritysten usko ja halu investoida todistaa, että yrittäjillä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa Keilan teollisuuspuistossa. Houkutteleva liiketoimintaympäristö sekä yhteisön tuki ja työvoiman saatavuus ovat välttämättömiä suurille investoinneille.

Keilan teollisuuspuiston 52 hehtaarin alueella toimii tällä hetkellä yli 100 yritystä. Suurimmat niistä ovat Harju Elekter, Ensto Building Systems, Glamox ja Prysmian Group.

Uusimmat artikkelit

21.6.2022 | Alan Uutiset

ESG näkyy nyt ylimmän johdon agendalla - yli kolmannes eurooppalaisista yrityksistä palkannut kestävän kehityksen johtajan

Vuonna 2021 kansainvälisissä yrityksissä nimitettiin enemmän kestävän kehityksen johtajia kuin viitenä edellisenä vuotena yhteensä, ilmenee PwC:n globaalin strategiakonsultointiin erikoistuneen yksikön Strategy&:n tutkimuksesta.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

Automatisointi lievittää logistiikan työvoimapulaa

Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö ja teknologiajohtaja Kari Hänninen kertovat, että esimerkiksi logistiikka-alalla robottien harteille voidaan ulkoistaa uuvuttavat ja toisteiset tehtävät.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.