https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Ensto Building Systemsin uusi älykkäitä sähköistysratkaisuja valmistava tehdas valmistui

Älykkäitä sähköistysratkaisuja valmistavan Ensto Building Systemsin uusi tehdas on valmistunut Keilan teollisuuspuistoon. Uuden tehtaan rakentaminen kaksinkertaistaa yhtiön tehdaspinta-alan, ja tehtaan toiminta jatkuu nyt 8 200 neliömetrin tuotantoyksikössä. Yli kolme miljoonaa euroa maksaneen tehtaan rakentamisesta vastasi Harju KEK.

two-ways-1200px

Ensto Building Systemsin Keilan tehtaan johtaja Nadežda Dementjeva kertoo yrityksen tarvinneen lisää tilaa kasvustrategiansa toteuttamiseksi.

- Sähkölaitteiden ja sähköistysratkaisujen kysyntä on kasvanut merkittävästi. Viime vuoteen verrattuna pelkästään sähköautojen laturien kysyntä on kasvanut 35 prosenttia, ja se tulee todennäköisesti kasvamaan edelleen. Kuluneen vuoden aikana tehtaan henkilöstömäärä on kasvanut 50 henkilöllä, ja tarvitsemme vielä 30 uutta työntekijää. Uuden tehtaan ansiosta kaikki Keilan tehtaan tuotantoyksiköt voidaan koota saman katon alle. Se luo tuotanto-olosuhteet, joissa meillä on hyvät kehitysnäkymät – tämä on meille uuden aikakauden alku.

Ensto Building Systemsin Keilan tehtaalla on nyt uusi rakennus mukaan luettuna yhteensä 8 200 neliömetriä lattiapinta-alaa. Tehtaalla tulee työskentelemään 220 henkilöä, ja sinne keskitetään sähköautojen latauspisteiden, älykkäiden sähköpattereiden ja erilaisten sähkötarvikkeiden tuotantoyksiköt.

Tehtaan vastavalmistuneessa osassa valmistetaan tulevaisuudessa sähköautojen latureita, minkä lisäksi tiloissa varastoidaan komponentteja. Dementjeva kertoo komponenttivarastojen osuuden kasvaneen merkittävästi koronaviruskriisin vuoksi. Yritysten on nyt ennakoitava toimintaansa pitkällä aikavälillä ja varmistettava riittävän suuren komponenttivaraston saatavuus.

Harju KEK:n johtajan Janek Lehtmetsan mukaan Ensto Building Systemsin tekemä kehitystyö Keilassa on paikallisen toimintaympäristön kannalta erittäin tärkeää.

- Tällaisten yritysten usko ja halu investoida todistaa, että yrittäjillä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa Keilan teollisuuspuistossa. Houkutteleva liiketoimintaympäristö sekä yhteisön tuki ja työvoiman saatavuus ovat välttämättömiä suurille investoinneille.

Keilan teollisuuspuiston 52 hehtaarin alueella toimii tällä hetkellä yli 100 yritystä. Suurimmat niistä ovat Harju Elekter, Ensto Building Systems, Glamox ja Prysmian Group.

Uusimmat artikkelit

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

18.4.2024 | Alan Uutiset

Finavia liittyi Suomen vetyklusteriin – valmistautuu vedyn käyttöön ja siihen tarvittavaan infrastruktuuriin lentoasemalla

Finavia osallistuu lisäksi EU-hankkeeseen, jossa yhtiö pilotoi Helsinki-Vantaalla vedyn käyttöä kunnossapidon kalustossa ensimmäisenä Euroopassa.

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.