https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Haltianin Thingsee-perhe on merkittävä harppaus asioiden internetissä

Asioiden internetin (internet of things, iot) -laitteiden ja -alustojen tarjoaja Haltian on juuri Slushin alla julkaissut uuden palveluratkaisun ja Thingsee-tuoteperheen. Thingsee tuo iot-ratkaisut konkreettisesti yritysten saataville, aiempaa kustannustehokkaammin ja joustavammin.

thingsee_one

Yhtiö on lyhyessä ajassa neuvotellut jo kymmenien asiakkaiden kanssa tulevista yhteistyömahdollisuuksista.

Thingsee tuli tunnetuksi iot-laitteiden kehittäjänä ja tekijänä julkaistuaan Thingsee One -laitteen Kickstarterissa marraskuussa 2015. Thingsee One -laitteita on myyty yli tuhat kappaletta, minkä ansiosta Haltianilla on suora yhteys satoihin potentiaalisiin it-asiakkaisiin.

Asiakkaiden tarpeet ajoivat Thingseen tuotekehitystä modulaarisempaan suuntaan. Nyt tuoteperhe voidaan räätälöidä kustannustehokkaasti kunkin asiakkaan tarpeisiin. Sensoriverkoston hallinnointi jopa suuremman luokan iot-järjestelmille on ollut tuotekehityksen perusedellytys.

- Asiakkaiden kanssa keskustellessa ymmärsimme, että tarvitsemme valmiimman ratkaisun, joka voidaan helposti ja taloudellisesti räätälöidä sopimaan asiakkaiden tarpeisiin. Modulaarisuus tuntui olevan iot-alustan kehitykselle hyvä ratkaisu. Samalla strateginen muutos kokonaisvaltaiseksi palveluntarjoajaksi oli selkeä. Loimme palvelun, joka kattaa koko iot-ratkaisun elinkaaren alun testauksesta laitteiden huoltoon ja ylläpitoon, Haltianin perustajaosakas Ville Ylläsjärvi sanoo.

Täysin räätälöitävä uusi datakerrosratkaisu mahdollistaa suurempien iot-kokonaisuuksien asentamiseen. Iot-laitteiden alustaan kuuluvat anturit, reitittimet ja laitepilvi, joka sisältää kokonaisvaltaisen datapalvelun. Thingsee iot-laitealustan suunnittelun pohjana on ollut halu tuottaa Haltianin nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille täysin optimoitu ja läpinäkyvä iot-ratkaisu, joka on sekä kustannustehokas että tarjoaa täyden hyödyn alustasta.

- Yhdistetty tarjontamme, johon kuuluu täysin muokattavien iot-laitteiden alusta sekä sen räätälöity kehitys- ja tukipalvelu, on oikea tapa kehittää uusia iot-ratkaisuja, Haltianin toimitusjohtaja Pasi Leipälä toteaa.

Thingsee julkaisee neljän iot-laitteen tuoteperheen

Useiden eri laitteiden ja sensorien yhdistelmällä määritellään kullekin asiakkaalle parhaiten optimoitu ratkaisu vastaamaan heidän iot-tarpeitaan. Kaikkia sensoreita voi optimoida ja alhainen virrankulutus mahdollistaa pitkän akunkeston langattomissa ympäristöissä.

Thingsee GATEWAY  – IoT-reititin, joka sisältää 2G-yhteyden ja luo paikallisen verkon käyttäen Wirepas Connectivity -teknologiaa. Thingsee GATEWAY kerää dataa paikallisesta sensoriverkosta ja siirtää sen pilveen. Laitteessa on sisäänrakennettu datayhteys, joka liittää sen automaattisesti asiakkaan IoT ratkaisuun.

Thingsee Distance – uusi Langaton iot-sensori, joka luotettavasti mittaa etäisyyksiä 0-2000 mm välillä. Sensori on suunniteltu sovelluksia varten, jotka mittaavat täyttöastetta sekä esineiden läsnäoloa tai sijaintia esimerkiksi laitosten ja muiden tilojen hallinnassa. Sopii niin sairaala-, tilapalvelu-, kuin metalliteollisuuden käyttöön.

Thingsee Presence – Langaton PIR (passiivinen infrapuna) ja ympäristösensori, joka on suunniteltu esimerkiksi tilojen hallinnointiin ja turvallisuuteen. Se pystyy havaitsemaan ihmisten läsnäolon tiloissa ja raportoimaan dataa esimerkiksi tilojen käyttöasteesta tai luvattomasta liikkumisesta alueella.

Thingsee POD 2 – Monikäyttöinen langaton sensori, josta on helppo tuottaa räätälöityä dataa suurempia iot-hankkeita varten. Laitteessa on sisäänrakennettuna verkkoaseman sijainti sekä ympäristö- ja magneettisensorit. Lisäksi laitteella voidaan mitata esimerkiksi koneiden käyttöastetta sisäistä liikeanturia käyttäen.

Oululaisfirmasta globaali peluri

Haltian on oululainen, entisten nokialaisten vuonna 2012 perustama langattoman teknologian innovatiiviseen tuotekehitykseen ja tuotteistukseen erikoistunut korkean tason laitteisto-, ohjelmisto- ja tuotesuunnittelutalo.

Yhtiö kykenee tuotteistamaan kaikenlaiset sensori- ja mobiiliteknologian langattomat ratkaisut, miniatyyrimekaniikoista teolliseen internetiin. Maailmanlaajuisesti toimiva Haltian on saavuttanut merkittävän aseman langattomien ratkaisujen tuotteistajana.

Uusimmat artikkelit

19.12.2024 | Alan Uutiset

VR FleetCare sai ison tilauksen raskaskuljetusvaunuista Norjan ja Ruotsin Puolustusvoimille

Arktinen osaaminen on sarjavalmistukseen soveltuvien vaunujen suunnittelun lähtökohtana. Pohjoismaisen huoltovarmuuden kannalta hanke on merkittävä; se mahdollistaa raskaiden puolustusmateriaalien kuljetukset rautateitse.

18.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Oppisopimuksella ammattiin - Ovako Imatran ensimmäinen oppisopimusryhmä valmistui

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijat ovat työsuhteessa ja saavat palkkaa oppiessaan uutta. Vasta valmistuneiden, metallien jalostuksen ammattilaisten Henri Luostarisen ja Marjo Saarelaisen mielestään teollisuusala ja oppisopimusmuotoinen opiskelu sopii erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita tekniikasta ja käsillä tekemisestä. 

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.