https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Isku ja Konecranes yhteistyöhön Lahden tehtaalla

Iskun tehdasinvestoinnin valmistuessa Isku on tehnyt Lahden tehtaan tuotantolinjojen huollossa ja kunnossapidossa sopimuksen Konecranesin kanssa vuoden 2018 alusta.

ISKU

Kuvassa vasemmalta: Saku Antikainen (tuotantojohtaja, Isku,), Juha-Matti Lähteenmaa (hankintajohtaja, Isku), Arto Tiitinen (toimitusjohtaja, Isku), Kari Åkman (Vice President, Industrial Service, Konecranes) ja Jukka Penttinen (Area Director, Machine Tool Service Finland & Estonia, Konecranes)

- Konecranesilla on pitkä kokemus konepajateollisuuden huoltotoiminnasta. Heillä on vahvat näytöt siitä, miten tuotannon kokonaistehokkuutta kehitetään. Haluamme tuoda tämän näkökulman ja osaamisen kalusteteollisuuden tuotannon huoltoon ja ylläpitoon. Investoinnit tehtaalle mahdollistavat liikevaihtomme kaksinkertaistamisen jatäsmälliset asiakastoimitukset edellyttävä, että tuotanto toimii ilman katkoksia. Uusien koneiden kokonaistehokkuus perustuu ennakoivaan huoltoon ja sillä on suuri merkitys täsmällisiin toimituksiin, sanoo Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen.

- Konecranesille on tärkeää päästä hyödyntämään tuotantolaitteiden ja prosessien kunnossapito-osaamistamme uudella toimialalla.On erityisen hienoa olla kumppani alan suurimman teollisen toimijan kanssa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme, tässä tapauksessa Iskun Lahden tehdasta, saavuttamaan tuotantolinjojen maksimikäyttöasteet ja uuden teknologian antamat mahdollisuudet, sanoo Konecranesin Vice President, Industrial Service Kari Åkman.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

 

 

Uusimmat artikkelit

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

18.4.2024 | Alan Uutiset

Finavia liittyi Suomen vetyklusteriin – valmistautuu vedyn käyttöön ja siihen tarvittavaan infrastruktuuriin lentoasemalla

Finavia osallistuu lisäksi EU-hankkeeseen, jossa yhtiö pilotoi Helsinki-Vantaalla vedyn käyttöä kunnossapidon kalustossa ensimmäisenä Euroopassa.

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.