https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kemira investoi SimAnalytics’iin ja älykkääseen tuotantoprosessiin

Kemira investoi SimAnalytics-yritykseen vähemmistöosuudella. SimAnalytics on suomalainen teknologia-startup, joka tunnetaan edistyneestä prosessiharmonian ennakointi- ja analysointityökalustaan.

kemira

Yhteistyö SimAnalyticsin kanssa vahvistaa Kemiran kykyä tukea asiakkaidensa liiketoimintaa dataohjautuvilla analytiikka-, tekoäly- ja koneoppimisratkaisuilla. Kemiran mukaan yhtiöt ovat jo työskennelleet yhdessä sellu- ja paperintuotannon prosesseissa, jotka ovat luonteeltaan ”monimutkaisia ja missä häiriöt aiheuttavat merkittäviä kustannuksia”. –

– Paperiteollisuudessa on paljon osaamista tuotantolaitteista, prosessikemiasta ja datan hyödyntämisestäkin, mutta näitä on perinteisesti optimoitu omissa siiloissaan. Yhteistyön myötä me voimme yhdistää tämän asiantuntemuksen ja optimoida tuotantoprosessia kokonaisvaltaisesti, sanoo Markus Jääskeläinen, SimAnalytics’in perustajapartneri.

– SimAnalytics’in Factory Harmonizer -työkalu on osoittanut toimivuutensa prosessien tehostamisessa ja häiriöiden vähentämisessä, toteaa Kemiran sovelluskehityksestä vastaava johtaja Antti Pirneskoski lisäten, että kemia on ratkaisevan tärkeässä roolissa paperikoneiden toiminnassa ja suorituskyvyssä.

– Kemira on investoinut edistykselliseen datan hyödyntämiseen tällä alalla. Tämä kumppanuus on luonteva askel, joka hyödyttää asiakkaitamme parantamalla prosessien läpinäkyvyyttä, ennustettavuutta ja koneiden tehokkuutta. Se on myös sijoitus molempien yritysten tulevaisuuden kasvuun. Suunnitelmamme on jatkossa laajentaa yhteistyötä myös muille teollisuudenaloille, joita palvelemme, päättää Pirneskoski.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.