https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kemira investoi SimAnalytics’iin ja älykkääseen tuotantoprosessiin

Kemira investoi SimAnalytics-yritykseen vähemmistöosuudella. SimAnalytics on suomalainen teknologia-startup, joka tunnetaan edistyneestä prosessiharmonian ennakointi- ja analysointityökalustaan.

kemira

Yhteistyö SimAnalyticsin kanssa vahvistaa Kemiran kykyä tukea asiakkaidensa liiketoimintaa dataohjautuvilla analytiikka-, tekoäly- ja koneoppimisratkaisuilla. Kemiran mukaan yhtiöt ovat jo työskennelleet yhdessä sellu- ja paperintuotannon prosesseissa, jotka ovat luonteeltaan ”monimutkaisia ja missä häiriöt aiheuttavat merkittäviä kustannuksia”. –

– Paperiteollisuudessa on paljon osaamista tuotantolaitteista, prosessikemiasta ja datan hyödyntämisestäkin, mutta näitä on perinteisesti optimoitu omissa siiloissaan. Yhteistyön myötä me voimme yhdistää tämän asiantuntemuksen ja optimoida tuotantoprosessia kokonaisvaltaisesti, sanoo Markus Jääskeläinen, SimAnalytics’in perustajapartneri.

– SimAnalytics’in Factory Harmonizer -työkalu on osoittanut toimivuutensa prosessien tehostamisessa ja häiriöiden vähentämisessä, toteaa Kemiran sovelluskehityksestä vastaava johtaja Antti Pirneskoski lisäten, että kemia on ratkaisevan tärkeässä roolissa paperikoneiden toiminnassa ja suorituskyvyssä.

– Kemira on investoinut edistykselliseen datan hyödyntämiseen tällä alalla. Tämä kumppanuus on luonteva askel, joka hyödyttää asiakkaitamme parantamalla prosessien läpinäkyvyyttä, ennustettavuutta ja koneiden tehokkuutta. Se on myös sijoitus molempien yritysten tulevaisuuden kasvuun. Suunnitelmamme on jatkossa laajentaa yhteistyötä myös muille teollisuudenaloille, joita palvelemme, päättää Pirneskoski.

Uusimmat artikkelit

Riippuvuus maakaasusta voidaan katkaista älykkäällä energianhallintajärjestelmällä

Siemens Osakeyhtiö on kehittänyt ratkaisun, joka vähentää sekä päästöjä että riippuvuutta tuontienergiasta. 

16.5.2022 | Tutkimus ja koulutus

Hiilineutraalien prosessien materiaalitutkimukselle merkittävä TK-rahoitus Business Finlandilta

Business Finland on myöntänyt merkittävän rahoituksen MASCOT-projektille, joka vastaa tulevaisuuden kiertotalousprosessien ja vetyteknologioiden tuomiin materiaalien käytettävyyshaasteisiin ja luo tietopohjan niiden luotettavuuden ja kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Rakennusteollisuus RT:n Turvallisuusviikko käynnistyy tänään

Rakennusteollisuus RT:n järjestämää Turvallisuusviikkoa vietetään 16.-22.5.2022, jolloin rakennusalalla kiinnitetään erityistä huomiota työn turvallisuuteen ja terveellisyyteen. SRV käynnistää samalla koko loppuvuoden kestävän kampanjan Oikeus hyvään työpäivään.

16.5.2022 | Alan Uutiset

Olli Sippula polttoprosessien päästöjen professoriksi

Polttoprosessien päästöillä on monia haittavaikutuksia ja niiden hallintaan tarvitaan uusia menetelmiä.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.

Parikkalan vesihuollon ja Digitan yhteistyö edennyt mallikkaasti – “Käytännön hyöty merkittäviä”

Digita ja Parikkalan vesihuolto solmivat yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista vuonna 2020. Onnistunut pilottivaihe päättyi viime vuonna ja tulevina vuosina tavoitteena on asentaa noin 900 etäluettavaa mittaria.

Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin

Sähköverkkoyhtiö Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin Kainuussa. Säätilan muutos on aiheuttanut vikoja sähköverkkoon jo nyt. Vikojen korjaus on käynnissä.