https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kemira investoi SimAnalytics’iin ja älykkääseen tuotantoprosessiin

Kemira investoi SimAnalytics-yritykseen vähemmistöosuudella. SimAnalytics on suomalainen teknologia-startup, joka tunnetaan edistyneestä prosessiharmonian ennakointi- ja analysointityökalustaan.

kemira

Yhteistyö SimAnalyticsin kanssa vahvistaa Kemiran kykyä tukea asiakkaidensa liiketoimintaa dataohjautuvilla analytiikka-, tekoäly- ja koneoppimisratkaisuilla. Kemiran mukaan yhtiöt ovat jo työskennelleet yhdessä sellu- ja paperintuotannon prosesseissa, jotka ovat luonteeltaan ”monimutkaisia ja missä häiriöt aiheuttavat merkittäviä kustannuksia”. –

– Paperiteollisuudessa on paljon osaamista tuotantolaitteista, prosessikemiasta ja datan hyödyntämisestäkin, mutta näitä on perinteisesti optimoitu omissa siiloissaan. Yhteistyön myötä me voimme yhdistää tämän asiantuntemuksen ja optimoida tuotantoprosessia kokonaisvaltaisesti, sanoo Markus Jääskeläinen, SimAnalytics’in perustajapartneri.

– SimAnalytics’in Factory Harmonizer -työkalu on osoittanut toimivuutensa prosessien tehostamisessa ja häiriöiden vähentämisessä, toteaa Kemiran sovelluskehityksestä vastaava johtaja Antti Pirneskoski lisäten, että kemia on ratkaisevan tärkeässä roolissa paperikoneiden toiminnassa ja suorituskyvyssä.

– Kemira on investoinut edistykselliseen datan hyödyntämiseen tällä alalla. Tämä kumppanuus on luonteva askel, joka hyödyttää asiakkaitamme parantamalla prosessien läpinäkyvyyttä, ennustettavuutta ja koneiden tehokkuutta. Se on myös sijoitus molempien yritysten tulevaisuuden kasvuun. Suunnitelmamme on jatkossa laajentaa yhteistyötä myös muille teollisuudenaloille, joita palvelemme, päättää Pirneskoski.

Uusimmat artikkelit

23.9.2021 | Alan Uutiset

Konkurssiaaltoa ei tullutkaan – miten suojautua asiakasyritysten maksuvaikeuksilta

Koronapandemian alkaessa ekonomistit ympäri maailman ennustivat kaikkien aikojen konkurssiaaltoa. Valtioiden nopeasti liikkeelle polkaisemat tukitoimet, lainojen lyhennysvapaat ja verottajan myöntämät lykkäykset ovat toistaiseksi suojanneet yrityksiä konkursseilta. Määräaikaiset lainsäädännön muutokset ja valtioiden tukitoimet ovat kuitenkin päättyneet kesällä 2021 tai päättyvät viimeistään kuluvan syksyn aikana.

Typpihapon luokituksen muuttuminen voi edellyttää kemikaaliturvallisuussäädösten mukaisia toimia

Typpihapolle on määritetty EU:ssa yhdenmukainen, sitova luokitus- ja merkintävaatimus. Muutos voi vaikuttaa tuotantolaitoksen vaarallisten kemikaalien käsittelyn ja varastoinnin laajuuteen. Muutosta sovelletaan 1.3.2022 alkaen.

Jumiskon vesivoimalaitoksen peruskunnostuksesta lisää joustavuutta tuotantoon

Kemijärvellä sijaitsevan Jumiskon vesivoimalaitos on otettu peruskunnostuksen jälkeen jälleen käyttöön. Peruskunnostuksen ansiosta voimalaitoksen säätömahdollisuudet ja energiatehokkuus paranevat, Pohjolan Voima (PVO) kertoo lehdistötiedotteessa.

Vaasan yliopisto järjestää kansainvälisen älykkäiden energiajärjestelmien ja -teknologioiden SEST2021-konferenssin 6.–8.9.2021

Vaasan yliopisto järjestää 6.–8. syyskuuta 2021 kansainvälisen konferenssin älykkäistä energiajärjestelmistä ja -teknologioista. Kolmipäiväinen SEST2021 järjestetään koronapandemian vuoksi etäkonferenssina. Konferenssi on tarkoitettu akateemisille tutkijoille ja energia-alan ammattilaisille.

Terrafamen akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt

Terrafamen uuden akkukemikaalitehtaan tuotannon ylösajo on käynnistynyt. Terrafame teki päätöksen akkukemikaalitehtaan 240 miljoonan euron investoinnista vuonna 2018. Akkukemikaalitehdas on valmistuessaan kapasiteetiltaan yksi maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista.

VR ottaa käyttöön koneälyisen apukuskin

VR on ottanut kevään aikana sekä matkustaja- että tavaraliikenteen junissa käyttöön veturinkuljettajaa avustavan, koneälyä hyödyntävän DAS-järjestelmän. DAS auttaa optimoimaan junan ajoa niin, että energiatehokkuus lisääntyy, täsmällisyys paranee ja samalla matkustusmukavuus kasvaa.

1.6.2021 | Kumppaniartikkeli

S/Y Christopher -jahdin peräsimien tiivisteiden vaihto – kuinka jahti päätyi Suomeen?

Viisi vuotta sitten S/Y Christopher -jahti oli Mallorcalla kunnostuksessa ja Baltic Yachts auttoi heitä siellä monissa kunnostukseen liittyvissä asioissa. Samalla Baltic Yachts loi hyvät suhteet kapteeni Mark O’Reillyyn.