https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Konenäkö osaksi OnRobotin tuotteita

OnRobot on julkaissut ohjelmistopäivityksen suosittuun Eyes-konenäköjärjestelmään. Päivitys on osa yhtiön strategiaa, jolla lisätäään OnRobotin tuotteisiin ominaisuuksia, joiden avulla asiakkaat voivat käyttää työkaluja yhä erilaisemmissa käyttökohteissa.

 

onrobot

OnRobot Eyes

Perinteiset yhden käyttötarkoituksen teollisuusrobotit ovat menettämässä jalansijaa edullisille ja helppokäyttöisille roboteille ja oheislaitteille, joita voidaan käyttää joustavasti monenlaisissa käyttökohteissa.

- Perinteinen lähestymistapa teollisuusautomaatioon asettaa tuotteen keskiöön. Tämä johtaa kalliisiin, liian monimutkaisiin ratkaisuihin yksinkertaisten automaatio-ongelmien kohdalla, sanoo OnRobotin toimitusjohtaja Enrico Krog Iversen.

- nRobot hyödyntää käytännöllisempää, käyttötarkoituskeskeistä lähestymistapaa. Tämä tarkoittaa, että tarjoamme asiakkaillemme helppokäyttöiset tiettyihin käyttötarkoituksiin mukautetut työkalut. Samalla se tarkoittaa myös asiakkaiden tukemista tarjoamalla olemassa oleviin tuotteisiin päivityksiä, jotka mahdollistavat niiden käyttämisen uusiin käyttötarkoituksiin.

Uusia ominaisuuksia, joiden ansiosta Eyes-konenäköä voidaan käyttää laaduntarkastukseen ja mobiiliasennuksiin, ovat muun muassa useiden kohteiden havaitseminen yhdestä kuvasta, värien ja läiskien tunnistus ja automaattiset rajamerkkien kalibrointityökalut, jotka nopeuttavat jaksoaikaa mobiilikäytössä.

Konenäkötarkastusominaisuudet parantavat jaksoaikaa ja pääoman tuottoa

Yhtiö kertoo, että Eyesin uusien tarkastusominaisuuksien ansiosta järjestelmä voi helposti lajitella, tarkastaa tai poimia ja asettaa järjestämättömiä esineitä värien ja ääriviivojen tunnistuksen avulla. Yhtiön mukaan tämä tunnistusmenetelmä ei edellytä lainkaan työkappaleiden opettamista, ja se tunnistaa kohteita käyttäjän syöttämien väri- ja kokotietojen perusteella. Eyesin tarkastusominaisuuksia voidaan käyttää esimerkiksi CNC-koneista poistettujen osien tarkistamiseen tai materiaalin liiallisuuden tai riittämättömyyden tarkistamiseen IMM-osista valamisen jälkeen. Työkalut tukevat myös manuaalisia tarkastuksia: käyttäjä määrittää kamera- ja tarkastusohjelman, asettaa työkappaleen manuaalisesti näkökenttään ja suorittaa tarkastuksen. Robottia ei tarvita.

Päivitys tarjoaa käyttäjille myös useiden kohteiden tunnistuksen yhdestä kuvasta.

- Siten järjestelmä voi poimia kaikki työkappaleet vain yhden kuvan perusteella. Tämä vähentää käyttäjien kokemaa monimutkaisuutta ja parantaa jaksoaikoja. Päivitys sisältää työkalut, joiden avulla käyttäjät voivat pyytää tiettyjä työkappaletyyppejä ja määrittää tarttujan liikkumisvaraparametrit.

Eyes-konenäön lisääminen robotteihin

Uusi Landmark-ominaisuus on lisätty Eyesin työkaluvalikoimaan. Sen avulla Eyes-konenäköä voidaan käyttää mobiiliroboteissa ja kokoonpanoissa, joissa on kärryjä, tarjottimia ja kuormalavoja. Landmark-ominaisuuden avulla mobiilirobotit on helppo ohjelmoida siirtymään asemalta asemalle loppukäyttäjän määrittämien rajamerkkien perusteella. Rajamerkkejä voidaan käyttää myös käynnistämään tiettyjä robottitoimintoja: esimerkiksi kun Eyes havaitsee työtilaan saapuvan poimittavilla osilla kuormatun mobiilikärryn, se voi helposti vaihtaa poimi ja aseta -rutiiniin.

- Yhä useammat valmistajat haluavat käyttää robottivarsia mobiilialustoilla erilaisissa tehdas- ja varastokäyttötarkoituksissa. Tämä päivitys antaa asiakkaillemme mahdollisuuden asentaa Eyes-konenäkö mobiilirobotteihin tinkimättä helppokäyttöisyydestä, joka tekee tuotteistamme houkuttelevia kaikenkokoisille valmistajille, sanoo Iversen.

Uusimmat artikkelit

25.3.2024 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma jälleen tiukasti teollisuuden ajan hermoilla

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen Oulun Ouluhallissa 22.–23.5.2024. Näytteilleasettajapaikat on loppuunmyyty,  ja tapahtuman ohjelmalava täyttyy mielenkiintoisista ja taatusti ajankohtaisista puheenvuoroista.

Metsä Group ja ANDRITZ rakentavat koetehtaan uusien ligniinituotteiden kehittämiseksi

Metsä Group rakentaa Äänekosken biotuotetehtaan yhteyteen ligniininjalostuksen koetehtaan. Laitteet toimittaa teknologiayhtiö ANDRITZ. Rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja koetehdas valmistuu loppuvuonna 2025. Koetehtaan kapasiteetti tulee olemaan kaksi tonnia uudenlaista ligniinituotetta päivässä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

Tuulivoima-ala tarvitsee lisää tekijöitä – Turun AMK ja VAMK kouluttavat uusia osaajia

Tuulivoimaloihin tullaan tarvitsemaan paljon teknisen alan osaajia.Turun ja Vaasan ammattikorkeakoulut aloittavat yhteisen tuulivoimaan liittyvän maksuttoman koulutuksen. Opinnot ovat työelämälähtöisiä ja ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.