https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Mitä uudet teknologiat mahdollistavat kunnossapidossa?

Teollisuuden kunnossapidon päätapahtuma Kunnossapito-messut järjestetään 10.-12.10.2017 Helsingin Messukeskuksessa Teknologia17 -suurtapahtuman yhteydessä. Mukana laajassa teollisuus- ja teknologia-alojen ammattimessukokonaisuudessa ovat Automaatio, Hydrauliikka&Pneumatiikka, MecaTec, Elkom, Robosteam, Levytyö, LOGYiSCM sekä Kunnossapito.

Huoltomiehet-haivytetty-640x427

Esillä suurtapahtumassa on uusimmat koneet, laitteet, tuotteet, ratkaisut ja palvelut. Paikalle kokoontuvat kaikki teollisuuden ja kunnossapidon toimijat, päättäjät, asiantuntijat, suunnittelijat sekä tuotannon ammattilaiset. Kokonaisuus on tuoteryhmiltään Messukeskuksen laajin ja samalla Pohjoismaiden suurin teollisuustapahtuma.

Kunnossapito-messujen pääteemana vuonna 2017 on Kunnossapitopalveluiden muutosjohtaminen.

Teollisen internetin muuttaessa muun teollisuuden muassa myös kunnossapidon toimialaa, vaaditaan kunnossapidon johtamiselta ja kehittämiseltä uusia eväitä. Kunnossapito-messut tarjoavat asiantuntijapuheenvuoroja, osaamista ja ideoita tietovallankumouksen implementointiin. Näyttelystä löytyvät alan tärkeimmät palvelu- ja laitevalmistajat. Myös Kunnossapidon työvoimatilanteeseen etsitään ratkaisuja case-esimerkkien ja toimialan faceliftin muodossa.

Teknologia17 tapahtumakokonaisuuden yhteydessä olevilla Kunnossapito-messuilla järjestetään myös 3D-tulostuksen ratkaisuklinikka. Teema-alueella ovat esillä 3D-tulostuksen kovassa kehitysvaiheessa olevat prototyyppien, työvälineiden ja lopputuotteiden valmistussovellukset sekä digitaaliset varaosat -konsepti, sisältäen myös mittaamiseen, digitointiin ja 3D-mallintamiseen liittyvät teknologiat.

Ratkaisuklinikka tarjoaa ratkaisuja sekä yksittäisiin teknologioihin että toimintamallien kehittämiseen. Yhteisosaston keskusalueella pidetään tietoiskuja kaikkina messupäivinä.

Lue Kunnossapito-messujen artikkeli:  ”Kunnossapidon ammattilainen on ratkaisijan roolissa”

Tutustu myös messujen yhteydessä ke 11.10.2017 järjestettävään Kunnossapitojärjestelmäpäivään 

www.kunnossapito17.fi

http://teknologia.messukeskus.com/

Uusimmat artikkelit

25.3.2024 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma jälleen tiukasti teollisuuden ajan hermoilla

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen Oulun Ouluhallissa 22.–23.5.2024. Näytteilleasettajapaikat on loppuunmyyty,  ja tapahtuman ohjelmalava täyttyy mielenkiintoisista ja taatusti ajankohtaisista puheenvuoroista.

Metsä Group ja ANDRITZ rakentavat koetehtaan uusien ligniinituotteiden kehittämiseksi

Metsä Group rakentaa Äänekosken biotuotetehtaan yhteyteen ligniininjalostuksen koetehtaan. Laitteet toimittaa teknologiayhtiö ANDRITZ. Rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja koetehdas valmistuu loppuvuonna 2025. Koetehtaan kapasiteetti tulee olemaan kaksi tonnia uudenlaista ligniinituotetta päivässä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

Tuulivoima-ala tarvitsee lisää tekijöitä – Turun AMK ja VAMK kouluttavat uusia osaajia

Tuulivoimaloihin tullaan tarvitsemaan paljon teknisen alan osaajia.Turun ja Vaasan ammattikorkeakoulut aloittavat yhteisen tuulivoimaan liittyvän maksuttoman koulutuksen. Opinnot ovat työelämälähtöisiä ja ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.