https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Pirkanmaalaiset yritykset yhdistävät voimansa uusien koneistajien löytämiseksi

Pirkanmaalaiset kone- ja metallialan yritykset ovat yhdistäneet voimansa uusien työntekijöiden rekrytoimiseksi. Yritykset järjestävät yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston sekä Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:n kanssa yhteisen koulutushankkeen uusien CNC-koneistajien löytämiseksi.

teräs

Ammattitaitoisista CNC-koneistajista on pulaa, ja yritykset lähtevät nyt paikkaamaan tilannetta kouluttamalla uusia työntekijöitä mm. alanvaihtajista. Koulutushankkeen päätavoite on se, että yritykset saavat uusia osaavia työntekijöitä ja koulutukseen osallistuvat opiskelijat työllistyvät mukana oleviin yrityksiin. Koulutus käynnistyy syyskuussa 2021. Haku on auki elokuun puoliväliin asti.

RekryKoulutus-hankkeessa ovat mukana:

  • FT-Ideas Oy
  • Gardner Denver Oy
  • HT Laser Oy
  • Logistic TKT Systems Oy
  • Nomet Oy
  • Robit Finland Oy
  • Sacometal Oy
  • Tasowheel Group Oy

Hakijat pääsevät esittämään hakemuksessa toiveen yrityksestä, johon haluavat koulutuksen myötä työllistyä. Yritykset tekevät opiskelijavalinnan, ja opiskelijat tietävät tulevan työnantajansa jo opintojen aloitusvaiheessa. Seitsemän kuukauden koulutus käynnistyy alan perustaitojen opiskelulla TAKK:ssa. Osaamisen kasvaessa siirrytään työssäoppimaan yrityksiin. Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, ja siihen haetaan TE-toimiston kautta.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.