https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

SSAB aloitti valokaariuunin rakentamisen Oxelösundiin

SSAB:n mukaan siirtyminen valokaariuuniin vähentää yksin noin kolmen prosenttia yhtiön Ruotsissa toteutettavan tuotannon hiilidioksidipäästöjä.

8ccdc0d71b6d1a1a_800x800ar

Kuva: Lindblad Studio/Tengbom/AplusM

SSAB on aiemmin tehnyt strategisen linjapäätöksen koko pohjoismaisen tuotantojärjestelmänsä uudelleenjärjestelystä noin vuoteen 2030 mennessä. Yhtiö päätti tänä vuonna investoida 6,2 miljardia Ruotsin kruunua uuteen valokaariuuniin ja siihen liittyvään raaka-aineiden käsittelyyn Oxelösundissa.

– Aloitamme nyt SSAB:n pohjoismaisen tuotantojärjestelmän mittavan rakentamisen ja muuntamisen. Masuunien vaihtaminen valokaariuuneihin on miljardi-investointi. Pohjoismaisen tuotantojärjestelmän uudelleenjärjestelyllä on positiivinen vaikutus sekä globaalisti että paikallisesti ja se auttaa lisäksi asiakkaitamme vähentämään hiilidioksidipäästöjään. Samalla säilytämme paikallisia työpaikkoja ja suojelemme ympäristöä, sanoo SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist.

Investointi Oxelösundiin on tärkeä askel SSAB:n siirtymisessä fossiilivapaaseen teräksentuotantoon ja suurelta osin fossiilivapaaksi yritykseksi. Se vahvistaa SSAB:n kilpailukykyä ja auttaa luomaan uusia maailman johtavia tuotteita ja ratkaisuja vahvempaan, kevyempään ja kestävämpään maailmaan.

SSAB on jo valmistanut ja toimittanut jo aiemmin pilottimääriä fossiilivapaata terästä strategisille asiakkailleen ja pyrkii ottamaan johtavan aseman terästeollisuuden vihreässä siirtymässä. Tänä vuonna SSAB esitteli myös SSAB Zero™ -teräksen, joka perustuu kierrätettyyn teräsromuun ja on valmistettu fossiilivapaalla sähköllä ilman fossiilisia hiilidioksidipäästöjä.

– Investointi Oxelösundiin lisää SSAB:n joustavuutta ja tuottokykyämme. Siirtyminen valokaariuuniin tarkoittaa myös sitä, että voimme vähentää Ruotsin hiilidioksidipäästöjä noin 3 prosenttia pelkästään Oxelösundin tehtaamme uudistamisella, sanoo Johnny Sjöström, SSAB Special Steels -divisioonan johtaja.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.