Sataservice kimppaan ABB Drivesin kanssa

Vahvaa kasvua jatkava Sataservice on saanut ABB Oy Drivesin uudeksi ja merkittäväksi yhteistyökumppaniksi uudelle vuodelle. ABB Oy Drivesin taajuusmuuttajatehtaan toiminnot sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäellä.

ABB_Sataservice-767x1024

Kuvassa Toimitusjohtaja Thomas Luther, Sataservice Group ja Johtaja Lasse Mäkelin, ABB Oy Drives

Sopimuksen myötä Sataservicen kokonaisvastuulle siirtyy ABB:n Drivesin taajuusmuuttajatehtaan tuotanto- sekä laboratorio- ja testauslaitteiden ennakoiva ja korjaava kunnossapito. Yhteistyö käynnistyy 1. heinäkuuta.

Nyt solmittu sopimus tiivistää Sataservicen ja ABB:n yhteistyötä myös laite-edustuksen ja niihin liittyvien palveluiden osalta.

ABB toimii Suomessa noin 20 eri paikkakunnalla ja sen tehdaskeskittymät sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa ja Porvoossa. ABB:n Drives-liiketoimintayksikkö kehittää ja valmistaa taajuusmuuttajia ja niihin liittyviä ohjelmistotyökaluja kaikkiin sovelluksiin ja teollisuudenaloille maailmanlaajuisesti.

Helsingissä Pitäjänmäen Drives-yksikössä työskentelee noin 1 300 henkilöä ja maailmanlaajuisesti ABB:n taajuusmuuttajaliiketoiminta työllistää kuutisen tuhatta henkilöä yli 80 maassa.

Sataservicen osaaminen vakuutti

ABB kilpailutti Drives -toimintojen tehdaskunnossapidon palvelutarjoajat perusteellisesti.

- Haimme palveluntarjoajaa vastaamaan taajuusmuuttajatehtaan tuotanto-, testaus ja laboratorioprosessien kunnossapidosta ja tuotantotehokkuuden kehittämisestä kokonaisvaltaisella, kustannustehokkaalla, joustavalla ja asiakasarvoa lisäävällä tavalla, ABB Oy Drivesin hankinnan Sourcing Manager Mervi Moldakainen perustelee.

- Sataservice vakuutti muun muassa laajalla osaamisellaan ja asiakaslähtöisyydellään, hän kiteyttää valintakriteerit.

Kimppa laajenee automaatioon

Sataservicen toimitusjohtaja Thomas Luther ja Etelä-Suomen aluejohtaja  Mikko Marjakoski ovat erittäin tyytyväisiä nyt tehdystä sopimuksesta.

-Sataservice tunnetaan asiakaslähtöisenä ja ketteränä toimijana, joka pystyy palvelemaan asiakkaitaan kyvykkäällä paikallisella organisaatiollaan. Nämä vahvuudet olivat myös niitä ratkaisevia tekijöitä, miksi ABB valitsi meidät yhteistyökumppanikseen Pitäjänmäen Drives-tehtaalle, kommentoi Marjakoski.

-Tämä on merkittävä yhteistyö Sataservicelle monessakin mielessä. ABB:n Drives-yksikkö on alansa johtava toimija ja jaamme toiminnassamme samat arvot niin työturvallisuuden, kuin tuottavuuden osalta. Tulemme myös laajentamaan yhteistyötämme ABB:n kanssa esimerkiksi automaatiotuotteiden osalta, joita jo käytämmekin monissa kohteissamme, Luther sanoo.

Sataservice on toiminut teollisuuden kunnossapidon erikoisosaajana jo 15 vuotta. Yritys toimii pääosin Länsi- ja Etelä-Suomen alueilla tarjoamalla asiantuntevat käynnissä- ja kunnossapidon palvelut takaamaan prosessien toimivuuden.

Sataservicen toiminnassa työturvallisuus on avainasemassa. Yrityksessä työskentelee kaiken kaikkiaan lähes 400 tuottavuuden tekijää.

www.sataservice.com

Markku Pervilä

Uusimmat artikkelit

Metsä Tissuen Mäntän tehdas siirtyy LNG:n käyttöön pehmopaperituotannossa

LNG-yhtiö Skangas Oy ja Metsä Tissue Oyj ovat solmineet sopimuksen nesteytetyn maakaasun (LNG) toimittamisesta Mäntän pehmopaperitehtaalle tuotannon prosesseihin. Mäntän tehdas käyttää jatkossa nesteytettyä maakaasua paperin kuivausprosessissa korvaamaan nestekaasun käytön. Polttoaineen vaihtaminen nestekaasusta LNG:lle parantaa kilpailukykyä ja vähentää yhtiön hiilidioksidipäästöjä.

Älytela vähentää seisokkeja

Paperikoneiden seisokit tuovat kustannuksia, kun tehdas tai tuotantolaitos pysähtyy. Turhia seisokkeja voidaan kuitenkin myös välttää. Uusin kotimainen innovaatio, etäluettava ja älykäs levitystela, tuo merkittäviä säästöjä. Se mahdollistaa täysin ennakoivan huollon, mittaamalla ja hallitsemalla esimerkiksi kosteutta sekä seuraamalla lämpötilaa ja rasvan laatua ja kuntoa.

24.9.2018 | Alan Uutiset

Metso ja Rotator edustajasopimukseen murskaus- ja seulontalaitosten myynnistä Suomessa

Metso avaa uuden myyntikanavan pienten Lokotrack- murskaus- ja seulontalaitosten myynnille Suomessa. Tehdyn edustajasopimuksen mukaan Rotator Oy myy ja huoltaa jatkossa Metson oman myyntiyhtiön rinnalla pienimpiä, erityisesti urakointikäyttöön suunniteltuja tela-alustaisia murskaus- ja seulontalaitoksia.

19.9.2018 | Tutkimus ja koulutus

Tulevaisuudessa kauppa ennustaa kuluttajan ostokäyttäytymisen paremmin kuin kuluttaja itse

Pohjoismainen vähittäiskauppa elää yhtä historiansa haasteellisinta aikaa. Tämä tulee esiin EY:n pohjoismaisen vähittäiskaupan tulevaisuutta arvioivan  Future of Nordic Retail  -raporttisarjan uusimmassa versiossa. Raportti perustuu kaupan asiantuntijoiden haastatteluihin sekä työpajoihin, ja siinä korostuu erityisesti pohjoismaisten kauppiaiden lisääntynyt paine seurata Yhdysvalloissa ja Kiinassa tapahtuvaa kehitystä.

Tuulienenergian etähavainnoinnille on tarvetta

Vaisalan, maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittaratkaisuja tarjoava yritys avaa uuden toimintakeskuksen Birminghamiin Englantiin tarjotaakseen Triton-tuuliluotainta käyttäville asiakkailleen kattavampia tukipalveluja.

Kemijoki Oy jatkaa sopimusta Lieksan seudun vesivoimalaitosten käytöstä ja kunnossapidosta Maintpartnerin kanssa

Kemijoki Oy jatkaa Lieksanjoessa sijaitsevien Lieksankosken ja Pankakosken vesivoimalaitostensa paikalliskäyttöä ja kunnossapitoa koskevaa sopimusta Maintpartnerin kanssa. Maintpartner on vastannut laitosten käytöstä ja kunnossapidosta vuodesta 2008.