https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tieto digitalisoi Metsä Tissuen tuotannon Euroopassa

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Tissue on valinnut Tiedon tietojärjestelmäympäristönsä  kehittäjäksi ja mahdollistamaan modernit digitaaliset ratkaisut. Uusi tuotannonohjaus-järjestelmä otetaan käyttöön Metsä Tissuen tehtailla Suomessa, Ruotsissa, Puolassa, Slovakiassa ja Saksassa. Uudistus perustuu Tiedon TIPS-ratkaisuun paperiteollisuudelle.

cold-daylight-environment-1423600

Kuva: Johannes Plenio/Pexels

Metsä Tissue on Euroopan johtavia koti- ja suurtalouksien pehmopaperituotteiden toimittajia ja yksi maailman johtavista tiivispaperien valmistajista. Yrityksen tietojärjestelmäympäristön modernisointi parantaa tehokkuutta ja yhtenäistää toimintoja Metsä Tissuen kaikissa tehtaissa ja toimintamaissa. 

Uudessa järjestelmässä on toimintoja tuotannon- ja liiketoimintojen hallintaan, laadunvalvontaan ja lisäksi se parantaa koko toimitusketjun läpinäkyvyyttä. TIPS-ratkaisussa on myös laaja valikoima raportoinnin ja analysoinnin työkaluja, jotka tuovat tuotantolaitteiden kokonaistehokkuutta ja muita keskeisiä suorituskyvyn mittareita koskevat tiedot kaikkien järjestelmäkäyttäjien saataville ja auttavat liiketoiminnan edelleen kehittämisessä. 

– Tieto toimittaa meille uudet ratkaisut, jotka tukevat yhteistyötä Metsän kanssa. Tämä hanke auttaa meitä yhtenäistämään tehdastoimintojamme ja tuotantoprosessejamme, sanoo Metsä Tissuen tuotantojohtaja Jari Tiura.

– Olemme iloisia pitkäaikaisen yhteistyömme laajenemisesta Metsä Groupin kanssa ja voidessamme tukea entistä kattavammin myös yhtiön pehmopaperiliiketoimintaa ja alalla meneillään olevia muutoksia. Automaatio ja digitalisaatio parantavat Metsä Tissuen kilpailukykyä, jolloin markkinoiden muutoksiin pystytään reagoimaan entistä nopeammin, tehokkaammin ja joustavammin, sanoo Timo Jäätvuori, johtaja, kansainvälinen myynti ja kehitys, sellu- ja paperiteollisuus, Tieto.   

Tiedon integroitu TIPS-ratkaisu on optimoitu sellu-, paperi-, kartonki- ja pehmopaperiteollisuuden tarpeisiin, ja siinä hyödynnetään alan parhaiksi todettuja tehdasjärjestelmäkäytäntöjä. Se on johtava MES-ratkaisu (Manufacturing Execution System) ja käytössä jo yli 250:ssä paperitehtaassa ympäri maailmaa.

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.