Uudet mobiiliapplikaatiot SafetyNotice ja OpenReport käynnissäpidon tukena

Sataservice esitteli Pohjoismaiden suurimmassa teknologiatapahtumassa, Teknologia17 -tilaisuudessa laajan palvelutarjontansa ja uusia vaihtoehtoja tehokkaan työskentelyn tueksi.

sataserve

Käynnissäpidon tukena käytettävät välineet tulevat muuttamaan muotoaan merkittävästi lähivuosien aikana.

- Oli hienoa nähdä, että erityistä kiinnostusta herätti juuri lanseeraamamme mobiiliapplikaatiot SafetyNotice ja OpenReport, jotka ovat ladattavissa nyt myös Google Play -kaupasta, kertoo Sataservicen toimitusjohtaja Thomas Luther.

Sataservicen uusien mobiiliapplikaatioiden tarkoituksena on tehostaa työntekoa ja parantaa turvallisuutta sekä raportoinnin laatua.

- Mobiilityökalut ovat olleet jo testikäytössä muutamassa yksikössämme ja niiden avulla saavutetut positiiviset tulokset puhuvat puolestaan. Pystymme siis toimimaan entistäkin tuottavammin asiakkaan eduksi!”

- Olemme kiinnostuneita uusista kehityksen kohteista ja haluamme ehdottomasti olla ensimmäisten joukossa tuomassa näitä myös osaksi omaa toimintaamme teknologian edetessä. Avoin ja kiinnostunut asenteemme takaa asiakkaallemme myös sen, että heidän nykyinen tuotantolaitoksensa pysyy kehityksessä tiukasti mukana!

 

www.sataservice.fi

Uusimmat artikkelit

Posti ja Vaisala keräävät tekoälyllä tietoa teiden kunnosta

Suomen Posti ja Vaisala yhdistävät voimansa teiden ja katujen kuntoa mittaavan tekoälylaitteiston käyttöönotossa ja kaupallistamisessa. Vaisalan kehittämä RoadAI -järjestelmä antaa tiestön kunnosta ja liikenneoloista tosiaikaisen tilannekuvan Postin jakeluautojen kameroiden ja Vaisalan antureiden kautta. Pitkällä tähtäyksellä kimppa kehittää älyliikennettä Suomessa.

HYBRIT-laitos tahkoaa terästä ilman fossiilisia polttoaineita

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven sai lapionpistollaan kunnian avata fossiilittomasti terästä tuottavan HYBRIT -laitoksen pilottivaiheen rakentamisen tänään Luulajassa.

20.6.2018 | Alan Uutiset

Energiavirasto: Uusiutuvan sähkön tuotannon kilpailutus toteutuu syksyllä

Uusiutuvan sähkön tuotantoa kilpailutetaan syksyllä 2018. Energiavirasto järjestää marras-joulukuussa tarjouskilpailun, jonka perusteella uusiutuvia energialähteitä hyödyntäviä sähkön tuotantoinvestointeja hyväksytään preemiojärjestelmään.

Uusi teknologiakeskus avattu Kuopioon, kehittää uutta kromausmenetelmää Suomessa

Uudenlaista kromipinnoitusteknologiaa Suomessa kehittävä teknologiakeskus on avattu Kuopioon. Sen perustamista edelsi miljoonan euron rahoituskierros, jonka kuopiolainen kasvuyritys Savroc Oy keräsi rakentaakseen keskuksen ja kiihdyttääkseen teknologian kansainvälistymistä. TripleHard-pinnoite on jo patentoitu kansainvälisillä markkinoilla. Vastaavaa menetelmää ei ole maailmanmarkkinoilla. 

15.6.2018 | Tutkimus ja koulutus

Turvallisuusosaamisen parhaat käytännöt -kilpailun voittajaksi AEL:n työturvallisuuskoulutuksen malli

Opetushallitus järjesti keväällä 2018 kilpailun, jossa etsittiin hyviä käytäntöjä, joilla oppilaitokset kehittävät turvallisuusosaamista ja turvallisia toimintatapoja yhteistyössä työelämän kanssa. Kilpailun voittajaksi valittiin Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr:n työturvallisuuskoulutuksen malli kiertotaloustoimijoille. Voittaja julkistettiin Koulutusalan johtamisen foorumissa 11. kesäkuuta.

Konecranes ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä mukaan pohjoismaiseen kiertotaloutta tutkivaan CIRCit-hankkeeseen

Konecranes ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä mukaan pohjoismaiseen kiertotaloutta tutkivaan CIRCit-hankkeeseen