Uudet mobiiliapplikaatiot SafetyNotice ja OpenReport käynnissäpidon tukena

Sataservice esitteli Pohjoismaiden suurimmassa teknologiatapahtumassa, Teknologia17 -tilaisuudessa laajan palvelutarjontansa ja uusia vaihtoehtoja tehokkaan työskentelyn tueksi.

sataserve

Käynnissäpidon tukena käytettävät välineet tulevat muuttamaan muotoaan merkittävästi lähivuosien aikana.

- Oli hienoa nähdä, että erityistä kiinnostusta herätti juuri lanseeraamamme mobiiliapplikaatiot SafetyNotice ja OpenReport, jotka ovat ladattavissa nyt myös Google Play -kaupasta, kertoo Sataservicen toimitusjohtaja Thomas Luther.

Sataservicen uusien mobiiliapplikaatioiden tarkoituksena on tehostaa työntekoa ja parantaa turvallisuutta sekä raportoinnin laatua.

- Mobiilityökalut ovat olleet jo testikäytössä muutamassa yksikössämme ja niiden avulla saavutetut positiiviset tulokset puhuvat puolestaan. Pystymme siis toimimaan entistäkin tuottavammin asiakkaan eduksi!”

- Olemme kiinnostuneita uusista kehityksen kohteista ja haluamme ehdottomasti olla ensimmäisten joukossa tuomassa näitä myös osaksi omaa toimintaamme teknologian edetessä. Avoin ja kiinnostunut asenteemme takaa asiakkaallemme myös sen, että heidän nykyinen tuotantolaitoksensa pysyy kehityksessä tiukasti mukana!

 

www.sataservice.fi

Uusimmat artikkelit

23.3.2018 | Alan Uutiset

Fujitsu avasi Brysselissä lohkoketjusovelluksia kehittävän innovaatiokeskuksen

Fujitsu on avanut Brysselissä lohkoketjuihin erikoistuneen innovaatiokeskuksen, jonka tavoitteena on edistää lohkoketjujen ja muiden hajautettujen tilikirjojen käyttöä. Lohkoketjut muuttavat sekä kuluttajien että yritysten toimintamalleja, sillä niiden ansiosta tavaroiden ja palvelujen ostaminen, myyminen ja vaihtaminen mullistuvat.

Metallin 3D-tulostus kiinnostaa Suomessa ja maailmalla

Siinä missä Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa metallin 3D-tulostus on ollut suosittu tuotantotapa jo pidempään, ovat Suomessa vastaavat markkinat vasta lämpenemässä. 3D-tulostaminen kiinnosti messukävijöitä myös Tampereen Konemessut -tilaisuudessa.

Resurssitehokkaampi kiviaineshuolto säästää ympäristöä ja kustannuksia

Kiviaineksia voidaan hyödyntää aiempaa resurssitehokkaammin sekä samalla vähentää ympäristöhaittoja ja säästää kustannuksia. Resurssitehokkaasta kiviaineshuollosta on juuri ilmestynyt ympäristöministeriön raportti.

Caverion vastaamaan Turun Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon kunnossapidosta

Caverion ja Turun seudun puhdistamo Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon teknisestä huollosta ja kunnossapidosta sekä investointiluontoisten projektien toteutuksesta.

19.3.2018 | Tutkimus ja koulutus

Nopeampia ja parempia biotalousprosesseja mallintamalla

VTT:n erikoistutkija, diplomi-insinööri Kristian Melin on väitöstyössään kehittänyt mallinnus- ja arviointimenetelmän, jonka avulla kehitettävistä biojalostamojen prosesseista voidaan löytää ne, jotka käyttävät raaka-aineen tehokkaimmin, vähentävät eniten kasvihuonekaasupäästöjä tai ovat taloudellisesti kannattavimpia. Lisäksi menetelmä voi nopeuttaa uusien biotalousprosessien kehitystä laboratoriosta tuotantomittakaavaan.

Yhteistyörobotit eli cobotit nostavat Suomea maailman kärkeen

Suomi on 15. sijalla tuotantoaan eniten automatisoineiden maiden joukossa maailmassa. Robottiasiantuntijan mukaan osasyy piilee Suomen koulujärjestelmässä, eikä maan esiinmarssi suinkaan ole pysähtynyt. Muista Pohjoismaista Ruotsi on sijalla 5 ja Tanska sijalla 6.