Uudet mobiiliapplikaatiot SafetyNotice ja OpenReport käynnissäpidon tukena

Sataservice esitteli Pohjoismaiden suurimmassa teknologiatapahtumassa, Teknologia17 -tilaisuudessa laajan palvelutarjontansa ja uusia vaihtoehtoja tehokkaan työskentelyn tueksi.

sataserve

Käynnissäpidon tukena käytettävät välineet tulevat muuttamaan muotoaan merkittävästi lähivuosien aikana.

- Oli hienoa nähdä, että erityistä kiinnostusta herätti juuri lanseeraamamme mobiiliapplikaatiot SafetyNotice ja OpenReport, jotka ovat ladattavissa nyt myös Google Play -kaupasta, kertoo Sataservicen toimitusjohtaja Thomas Luther.

Sataservicen uusien mobiiliapplikaatioiden tarkoituksena on tehostaa työntekoa ja parantaa turvallisuutta sekä raportoinnin laatua.

- Mobiilityökalut ovat olleet jo testikäytössä muutamassa yksikössämme ja niiden avulla saavutetut positiiviset tulokset puhuvat puolestaan. Pystymme siis toimimaan entistäkin tuottavammin asiakkaan eduksi!”

- Olemme kiinnostuneita uusista kehityksen kohteista ja haluamme ehdottomasti olla ensimmäisten joukossa tuomassa näitä myös osaksi omaa toimintaamme teknologian edetessä. Avoin ja kiinnostunut asenteemme takaa asiakkaallemme myös sen, että heidän nykyinen tuotantolaitoksensa pysyy kehityksessä tiukasti mukana!

 

www.sataservice.fi

Uusimmat artikkelit

Puutteellinen ilmanvaihto todennäköinen syy Sipoon tehdaspaloon

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on saanut valmiiksi onnettomuustutkinnan, joka koski AT-Tuote Oy:n aerosolien valmistuslaitoksella Sipoossa 2.3.2018 räjähdysmäisesti alkanutta tulipaloa. Onnettomuudessa loukkaantui yksi ihminen ja tuotantotilat ja laitteistot tuhoutuivat. Tutkintaryhmä esittää muun muassa riittävän ilmanvaihdon varmistamista liuottimia ja kaasuja käsittelevissä laitoksissa, jotta vältyttäisiin vastaavilta onnettomuuksilta.

Digitaalisuus mahdollistajana: Case-esimerkkejä teollisuudesta

Quva Oy järjesti 2. lokakuuta ensisijaisesti tuotantoyritysten ammattilaisille maksuttoman seminaarin, jossa kuultiin konkreettisia esimerkkejä alansa johtavilta yrityksiltä siitä, miten tuotantotehokkuutta ja toimintaa kehitetään datalähtöisesti. Seminaari oli menestys ja yhteensä noin 80 henkilöä oli paikalla kuulemassa esityksiä.

12.10.2018 | Tutkimus ja koulutus

LUT perustaa Etelä-Karjalaan 3D-tulostamisen osaamiskeskuksen

LUT-yliopiston lasertyöstön ja teräsrakenteiden tutkimusryhmien Teollisuuden 3D-tulostus (lyh. Me3DI) -hankkeessa rakennetaan Etelä-Karjalaan 3D-tulostamisen osaamiskeskittymä. Hanke on saanut 323 000 euron suuruisen rahoituksen Euroopan aluekehitysrahastolta.

11.10.2018 | Alan Uutiset

VR Trackin kaupassa syntyy pohjoismainen raideinfran jätti

Norjalainen NRC Group ostaa VR Trackin yrityskaupassa, jossa syntyy Pohjoismaiden suurin raideinfraan keskittyvä yhtiö Norjan, Ruotsin ja Suomen houkutteleville markkinoille. Uuden yhtiön palveluksessa työskentelee yli 2 450 työntekijää ja sen vuosittainen liikevaihto nousee yli 600 miljoonaan euroon.

SMR-voimalat trendaavat ydinvoima-alalla

Pienet modulaariset ydinreaktorit, eli SMR:t (eng. Small Modular Reactor) ovat viime aikoina herättäneet kiinnostusta. Niiden kaupallisen käytön potentiaalista on keskusteltu paljon sekä Suomessa että muualla Euroopassa ja maailmalla.

Kemijoki Oy jatkaa sopimusta Lieksan seudun vesivoimalaitosten käytöstä ja kunnossapidosta Maintpartnerin kanssa

Kemijoki Oy jatkaa Lieksanjoessa sijaitsevien Lieksankosken ja Pankakosken vesivoimalaitostensa paikalliskäyttöä ja kunnossapitoa koskevaa sopimusta Maintpartnerin kanssa. Maintpartner on vastannut laitosten käytöstä ja kunnossapidosta vuodesta 2008.