Uudet mobiiliapplikaatiot SafetyNotice ja OpenReport käynnissäpidon tukena

Sataservice esitteli Pohjoismaiden suurimmassa teknologiatapahtumassa, Teknologia17 -tilaisuudessa laajan palvelutarjontansa ja uusia vaihtoehtoja tehokkaan työskentelyn tueksi.

sataserve

Käynnissäpidon tukena käytettävät välineet tulevat muuttamaan muotoaan merkittävästi lähivuosien aikana.

- Oli hienoa nähdä, että erityistä kiinnostusta herätti juuri lanseeraamamme mobiiliapplikaatiot SafetyNotice ja OpenReport, jotka ovat ladattavissa nyt myös Google Play -kaupasta, kertoo Sataservicen toimitusjohtaja Thomas Luther.

Sataservicen uusien mobiiliapplikaatioiden tarkoituksena on tehostaa työntekoa ja parantaa turvallisuutta sekä raportoinnin laatua.

- Mobiilityökalut ovat olleet jo testikäytössä muutamassa yksikössämme ja niiden avulla saavutetut positiiviset tulokset puhuvat puolestaan. Pystymme siis toimimaan entistäkin tuottavammin asiakkaan eduksi!”

- Olemme kiinnostuneita uusista kehityksen kohteista ja haluamme ehdottomasti olla ensimmäisten joukossa tuomassa näitä myös osaksi omaa toimintaamme teknologian edetessä. Avoin ja kiinnostunut asenteemme takaa asiakkaallemme myös sen, että heidän nykyinen tuotantolaitoksensa pysyy kehityksessä tiukasti mukana!

 

www.sataservice.fi

Uusimmat artikkelit

Kiina lopetti jätteiden tuonnin - Iso-Britannia hukkuu muoveihinsa

Ison-Britannian kierrätysalalle on epäselvää se, miten ala aikoo menestyä nyt, kun Kiina on kieltäytynyt vastaanottamasta muovijätteitä muista maista. Britannia on laivannut joka vuosi 500 000 tonnia muovia kierrätykseen Kiinassa, mutta toiminta on tykkänään loppunut vuodenvaihteessa.

Vain oikein asennettu vesimittari täyttää vaatimukset

Vain oikein asennettu vesimittari täyttää mittauslaitelain vaatimukset. Vesimittarin on täytettävä vaatimukset, jotta sitä saa käyttää laskutettavan vedenkulutuksen mittaukseen.

Mallintamalla nopeampia ja parempia biotalousprosesseja

VTT:n erikoistutkija, diplomi-insinööri Kristian Melin on väitöstyössään kehittänyt mallinnus- ja arviointimenetelmän, jonka avulla kehitettävistä biojalostamojen prosesseista voidaan löytää ne, jotka käyttävät raaka-aineen tehokkaimmin, vähentävät eniten kasvihuonekaasupäästöjä tai ovat taloudellisesti kannattavimpia. Lisäksi menetelmä voi nopeuttaa uusien biotalousprosessien kehitystä laboratoriosta tuotantomittakaavaan.

15.1.2018 | Tutkimus ja koulutus

Materiaalitutkimus ottaa digiloikan – TTY ja Aalto kehittävät uusia menetelmiä katalyyttimateriaalien suunnitteluun

Uusien materiaalien suunnittelu nopeutuu huimaa vauhtia. Kun perinteisesti materiaaleja on kehitetty laboratoriossa yrityksen ja erehdyksen kautta, käytetään nyt apuna muun muassa koneoppimisen menetelmiä.

Lämpöpumppuinvestoinnit jo puoli miljardia vuodessa – SULPU ry

Lämpöpumppujen sekä kappalemääräinen että erityisesti euromääräinen myynti kasvoi viime vuonna. Isojen lämpöpumppujen kauppa jatkoi vilkastumistaan. Reiluun 60 000 asennettuun lämpöpumppuun investoitiin lähes puoli miljardia vuodessa.

12.1.2018 | Alan Uutiset

Woikosken toimitusjohtaja valittiin kansainvälisen kaasunvalmistajien järjestö IOMA:n johtoon

Suomalaisen perheyhtiön Oy Woikoski Ab:n toimitusjohtaja Clas Palmberg valittiin IOMA:n presidentiksi kaudelle 2018 vuosikokouksessa, joka järjestettiin marraskuussa Dubaissa.