https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Uusia, älykkäitä tuotteita pyörivien koneiden ja laitteiden kunnonvalvontaan

Distence on kehittänyt uusia, entistä älykkäämpiä tuotteita erityisesti pyörivien koneiden ja laitteiden kunnonvalvontaan. Uusien tuotteiden avulla teollisuuden kone- ja laitevalmistajat sekä teollisuuden palveluyritykset voivat digitalisoida koneitaan ja laitteitaan ja kehittää uusia, älykkäitä palveluita asiakkailleen. 

Distence_Condence_IIoT-platform_UI

Condence mahdollistaa entistä älykkäämmän ja automatisoidumman värähtelyn valvonnan, joilla voidaan tunnistaa aikaisessa vaiheessa haitallisia ilmiöitä kuten epätasapaino, linjausvirhe, laakerivaurio tai hammasvaurio.

Uudet Condence IoT-pilven ominaisuudet yhdessä Distencen T200- ja T210 -älyterminaalien kanssa tarjoavat uudenlaisen ratkaisun erityisesti pyörivien koneiden ja laitteiden käytön- ja kunnonvalvontaan sekä hallintaan. Esimerkiksi moottoreiden, vaihteiden, pumppujen, teollisuuspuhaltimien ja vastaavien laitteiden etäkäytön- ja etäkunnonhallinta voidaan toteuttaa erittäin korkealaatuisesti ja kustannustehokkaasti. Ratkaisu soveltuu niin uusiin kuin jo asennettuihinkin koneisiin ja laitteisiin.

- Asiakkaamme käyttävät järjestelmää omille asiakkailleen toimitettujen laitteiden globaalin asennuskannan valvonnassa ja hallinnassa esimerkiksi tuulipuistoissa, teollisuusnostureissa sekä teollisuusvaihteissa”, Distencen toimitusjohtaja Kim Korhonen sanoo.

- He rakentavat Distencen ratkaisun päälle oman käytön- ja kunnonvalvontatuotteensa. Järjestelmällä voidaan luoda asiakkaan ja toimittajan välille tärkeä ymmärrys, intimiteetti.

Älykkäissä terminaaleissa on toteutettu muun muassa värähtelysignaalin analysointi paikallisesti. Entistä älykkäämmät Condence-pilven analysointityökalut tarjoavat uudenlaista automatiikkaa värähtelyn valvontaan ja laitevikojen havainnointiin. Ratkaisu mahdollistaa älykkäiden terminaalien ohjelmistojen hallinnoinnin ja kasvattaa niiden ominaisuuksia dynaamisesti liiketoiminnan tarpeiden kasvaessa.

Uudet T200- ja T210 äly-yksikkö tuotteet:

Paikallisen älykkyyden lisäämisellä tarkoitetaan tiedon käsittelyn lisäämistä laitetasolla. Tiedon käsittely viedään sinne missä se tuotetaan, eli sovelletaan edge-computing tai distributed intelligence -ajattelua. Distencen älykäs terminaali osaa itse analysoida sensoreilta tulevaa dataa, toimia järjestelmän aivoina. Tämä tuo täysin uuden ulottuvuuden tavalliseen datan keräämiseen verrattuna.

Distencen tuoteperheen uusimmat, T200 ja T210, kykenevät lukeman neljää tai kahdeksaa värähtelykanavaa samanaikaisesti ja se pystyy analysoimaan värähtelysignaalia aina 24kHz taajuuteen asti. Tuotteisiin voi liittää digitaalisen väylän, kuten CAN- tai Modbus-väylän, sekä yhteensä 11 eri lämpötila-, paine-, kierrosluku- tai muuta analogista anturia. Ominaisuudet muodostavat erittäin laajan tilannekuvan laitteen käytöstä ja kunnosta.

- Tuomme aiemmin vain suurissa tehdasympäristöissä mahdollisen ratkaisun jokaisen yrityksen käsiin, toimitusjohtaja Korhonen kertoo.

- Käytännössä ratkaisu tarjoaa kone- ja laitevalmistajille sekä jälkiasennusmarkkinoilla toimiville valmiin kokonaisuuden, äly-yksiköistä käyttöliittymään, lisätä tuotteisiinsa etäkunnon- ja käytönvalvonta sekä -hallinta toiminnot.

Condence IoT-pilvi:

Condence IoT-pilvi tarjoaa käyttäjä- ja laitehallinnan, varoitus- ja hälytystyökalujen lisäksi työkaluja esimerkiksi värähtelytasojen seurantaan ja värähtely spektrin analysointiin. Jatkossa Condence mahdollistaa entistä älykkäämmän ja automatisoidumman värähtelyn valvonnan, joilla voidaan tunnistaa aikaisessa vaiheessa haitallisia ilmiöitä kuten epätasapaino, linjausvirhe, laakerivaurio tai hammasvaurio.

Yhdessä Distencen Condence IoT-alusta, ohjelmistot sekä älykkäät terminaalit muodostavat kokonaisuuden, jolla voidaan voimakkaasti tehostaa teollisten koneiden kunnon- ja käytönvalvontaa ja näin nostaa käyttöastetta ja pidentää elinkaarta. Lisäksi kokonaisuus mahdollistaa uusien palvelujen tuottamisen asiakkaille ja käyttäjille ymmärtämällä paremmin miten laite toimii, miten sitä käytetään, missä se on ja missä kunnossa se on.

www.distence.fi

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.