https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Vaasalainen Wapice Oy tarjoaa matkalipun teollisen internetin maailmaan

Vaasalainen teollisuuden ohjelmistotalo Wapice Oy edistää asiakkaidensa kilpailukykyä kaikilla toiminnan aloilla hyödyntämällä uusinta tietotekniikkaa ja innovaatioita. Yhtiön uusin keihäänkärkituote on markkinoiden helpoin, nopein ja konfiguroitavin IoT-Ticket-käyttöliittymä, johon voidaan liittää helposti myös kolmannen osapuolen järjestelmiä.

iot_ticket

Wapicen IoT-Ticket on osa kustannustehokasta teollista Internetiä (Internet of Things). Se yhdistää yrityksen koneet ja laitteet internetiin ja luo uusia, innovatiivisia liiketoimintamahdollisuuksia teollisuusyrityksille.

Käyttöliittymää on kehitetty vuodesta 2005 alkaen.

– Kymmenen vuoden tuotekehitystyön tavoitteena on ollut markkinoiden helpoin käyttöliittymä, jonka kuka tahansa voi ottaa käyttöön ja muuttaa haluamakseen ilman ohjelmointia, kertoo Wapicen toimitusjohtaja Pasi Tuominen.

IoT-Ticket etähallinta- ja raportointijärjestelmä mahdollistaa IoT-palvelujen käyttöönoton kustannustehokkaasti eri teollisuuden aloilla ja käyttötarkoituksissa.

– IoT-Ticket yhdistettynä asiakkaan tai meidän toimittamiin elektroniikkajärjestelmiin luo toimivan IoT-järjestelmän, jonka rajapinnat on optimoitu teollisuuden tarvitsemiin väyläliitäntöihin, business intelligence -ratkaisuihin ja REST-API-rajapintoihin. Järjestelmää voidaan käyttää myös tavallisella älypuhelimella, Tuominen havainnollistaa.

Tavoitteenamme on luoda IoT-maailman toimijoiden välille ekosysteemi, jossa eri osapuolet voivat hyötyä toisistaan helppokäyttöisen ja näyttävän käyttöliittymän avulla.

– Tavoitteenamme on luoda IoT-maailman toimijoiden välille ekosysteemi, jossa eri osapuolet voivat hyötyä toisistaan helppokäyttöisen ja näyttävän käyttöliittymän avulla. Big Datan ansiosta myös suurten tietomäärien analysointi on helpompaa kuin aikaisemmin. IoT- Ticket on matkalippu IoT-maailmaan; se on kokoelma yhteen liitettyjä palveluja, joilla asiakas saa tarvitsemansa kokonaisuuden haltuunsa.

Vuonna 1999 perustettu Wapice rakentaa Suomessa 270 ohjelmoijan voimin globaaleille vientivetoisille teollisuusyrityksille niiden suorituskykyä ja liiketoimintaa edistäviä ohjelmistoratkaisuja. Yhtiön palvelut ulottuvat elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelusta teollisuuden business data -ratkaisuihin saakka. Lokaalit ja globaalit käyttöliittymät toimivat sekä pilvipalveluissa että webhotelleissa.

– Panostamme paljon jatkuvaan uusiutumiseen, tuotekehitykseen ja uuden teknologian käyttöönottoon. Pyrimme katsomaan asiakkaan liiketoimintaa kokonaisuutena ja tarjoamaan heille kokonaisratkaisuja, joilla parantaa heidän suoritus- ja kilpailukykyään. Se edellyttää meitä testausjärjestelmien kehittämistä ja osaamisen jatkuvaa päivittämistä. Kaikki turha toiminta on pyritty minimoimaan. Esimerkiksi tuotekehitystyö on upotettu kustannustehokkaasti projektimalliimme, Tuominen havainnollistaa.

Lisätietoa: www.wapice.com

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.