https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet sai merkittävän tilauksen Kiinasta

Liansheng Pulp & Paper yhtiön tilaukseen sisältyy päällystetyn kartongin tuotantolinja, BCTMP-teknologiaa, kaksi pehmopaperikonetta ja neljä pehmopaperikoneen perälaatikkoa.

9f8d05f427ef1c15_800x800ar

Liansheng Pulp and Paperin Zhangpun tuotantolaitos sijaitsee Fujianin maakunnassa. Kuva: Valmet

Valmet toimittaa Liansheng Pulp & Paper yhtiön Zhangpun tuotantolaitokselle päällystetyn kartongin tuotantolinjan (BM 2) ja siihen liittyvät automaatiojärjestelmät, valkaistun kemitermomekaanisen massan (BCTMP) tuotantoteknologiaa sekä kaksi pienikokoista pehmopaperikonetta (TM 5 ja TM 6). Lisäksi Valmet toimittaa neljä pehmopaperikoneen perälaatikkoa TM 7-, TM 8-, TM 9- ja TM 10 -pehmopaperikoneille samaan tuotantolaitokseen.

Tilaus sisältyi Valmetin vuoden 2023 kolmannen neljänneksen tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

Päällystettyä kartonkia tuottavan koneen ja BCTMP-teknologian käyntiinajo tapahtuu suunnitelmien mukaan vuoden 2025 kolmannella neljänneksellä, pehmopaperikoneiden käyntiinajo vuoden 2024 viimeisellä neljänneksellä ja pehmopaperikoneiden perälaatikoiden käyntiinajo vuoden 2024 kolmannella neljänneksellä.

Vuonna 2020 perustettu Liansheng Pulp & Paper (Zhangzhou) Co., Ltd., on integroitu sellu- ja paperiyritys. Sen päätuotteita ovat muun muassa sellu, mekaaninen massa, valkoinen pahvi, hienopaperi ja pehmopaperi. Yrityksen toimintojen pinta-ala on yli 300 hehtaaria, ja sillä on yli 3 000 työntekijää.

Valmet on aiemmin toimittanut kolme aaltopaperikonetta yhtiön Longhain laitokselle. Lisäksi Valmet on toimittanut taivekartongin valmistuslinjan, laadukkaan painopaperin tuotantolinjan, BCTMP-tuotantolinjan sekä kaksi pehmopaperikonetta osana asiakkaan ensimmäisen vaiheen kehitysprojektia uudella Zhangpun laitoksella.
– Liansheng Pulp & Paper osallistuu tiiviisti ympäristönsuojeluun ja kierrätykseen konseptinaan kiertotalouden kehitys. Lianshengin Zhangpun toimipaikassa käytämme ensimmäistä kertaa ensiömassaa pulpperointiin ja paperinvalmistukseen. Projektin ensimmäisessä vaiheessa Valmetin ainutlaatuinen tuotevalikoima ja palvelut antoivat meille vankan perustan, jonka pohjalta loimme kilpailuasemamme markkinoilla. Tämä on myös keskeinen syy, miksi päätimme tehdä jälleen yhteistyötä Valmetin kanssa, sanoo Chen Jiayu, Liansheng Pulp & Paperin puheenjohtaja.

BM 2 -toimituksen tekniset tiedot

Valmetin toimitus BM 2 -koneelle sisältää OptiConcept M -mallin päällystetyn kartongin tuotantolinjan perälaatikosta rullaimeen, pituusleikkureihin ja hylyn keruuseen. Kolmikerroksinen pohjakartonki kalanteroidaan OptiCalender Hard -kalantereilla, minkä jälkeen lisätään neljä päällystekerrosta OptiCoat Jet -päällystysasemilla ja niiden konekierroilla. Tämän jälkeen seuraa useita OptiDry Coat -ilmakuivainyksiköitä, OptiDry Chill -radanjäähdytys, OptiDry Profile- ja OptiDry Turn -ilmakuivaimet sekä kosketukseton TurnFloat-radankääntö. Näiden jälkeen tulee OptiCalender Soft erinomaisten pintaominaisuuksien varmistamiseen, OptiReel Linear häiriöttömään rullaukseen sekä siirtokiskot, OptiCart Stream -konerullavaunu ja kaksi OptiWin Drum -kantotelaleikkuria turvalliseen konerullien käsittelyyn ja rullaukseen suurella kapasiteetilla. Kartonkikoneen prosessi-ilmastointi hoidetaan korkean kapasiteetin OptiAir Hood -huuvalla ja OptiAir Recovery -lämmöntalteenottojärjestelmällä.

Toimituksen sisältämä automaatiokokonaisuus sisältää hajautetun Valmet DNA -ohjausjärjestelmän (DCS) sisäänrakennetulla koneohjauksella (MCS), koneen kunnonvalvonnan sekä Valmet IQ -laadunohjausjärjestelmän (QCS). Lisäksi Valmet toimittaa profilointitoimilaitteet sekä konenäköön pohjautuvan katkokamerajärjestelmän (WMS) ja vianilmaisujärjestelmän (WIS). Toimitukseen sisältyy myös kattavat Valmetin paperikonekudokset ja varaosapaketit, konekiertojen venttiilit sekä yhteydet Valmetin teollisen internetin ratkaisuihin.

8 850 mm leveällä (viira) BM 2 -kartonkikoneella tullaan tuottamaan taivekartonkilajeja, joiden neliöpaino on 210–400 g/m2 suunnittelunopeudella 1 400 m/min. Päivittäinen kapasiteetti tulee olemaan yli 4 700 tonnia.

TM 5-, TM 6-, TM 7-, TM 8-, TM 9- ja TM 10 -toimituksen tekniset tiedot

Valmetin toimitukseen sisältyy kaksi IntelliTissue 1600 -linjaa, mukaan lukien lyhyen kierron putkisto sekä pehmopaperikoneen apujärjestelmät, kuten öljyvoitelu, höyry- ja kondenssivesijärjestelmä, hydrauliikkajärjestelmä, koneen sumunerotin, pölynpoistojärjestelmä sekä hylkypulpperi. Valmet toimittaa myös paikan päällä tapahtuvan asennusvalvonnan, koulutuksen, käyntiinajon ja käyttöönoton.

Koneet varustetaan IntelliJet V -perälaatikolla erinomaisen formaation aikaansaamiseksi, suurella imutelalla ja energiatehokkaalla IntelliCap-huuvalla. Linjat on suunniteltu vähäistä höyryn ja sähkön kulutusta varten. Täysin kantileveerattu puristinosa tekee kunnossapidosta helppoa ja parantaa koneen kapasiteettia.

Koneiden leveys on 2,85 m ja suunnittelunopeus 1 600 m/min. Kunkin koneen päivittäinen kapasiteetti on 72 tonnia pehmopaperia, jonka neliöpaino on 11,5–31,3 g/m2.

Hydraulisten IntelliJet-perälaatikoiden asennuksen tavoitteena on parantaa pehmopaperin laatua ja nykyisten TM 7–TM 10 -koneiden ajettavuutta tehtaalla. Toimitus sisältää myös paikan päällä tapahtuvan asennusvalvonnan, koulutuksen, käyntiinajon ja käyttöönoton.

BCTMP-teknologia toimituksen tekniset tiedot

Valmetin BCTMP-teknologia integroidaan päällystetyn kartongin tuotantolinjaan. Valmetin toimitus sisältää päälaitteistot mekaanisen massan tuotantoon, sisältäen maailman johtavat RGP CD-82 -jauhimet ja TwinRoll-pesupuristinteknologian. Toimituslaajuus kattaa suunnittelun, hankinnan ja työmaavalvonnan. Myös koulutus, tehdaspalvelut ja toimitettavaan teknologiaan liittyvät varaosat ovat osa toimitusta.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.