https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet sai merkittävän tilauksen Kiinasta

Liansheng Pulp & Paper yhtiön tilaukseen sisältyy päällystetyn kartongin tuotantolinja, BCTMP-teknologiaa, kaksi pehmopaperikonetta ja neljä pehmopaperikoneen perälaatikkoa.

9f8d05f427ef1c15_800x800ar

Liansheng Pulp and Paperin Zhangpun tuotantolaitos sijaitsee Fujianin maakunnassa. Kuva: Valmet

Valmet toimittaa Liansheng Pulp & Paper yhtiön Zhangpun tuotantolaitokselle päällystetyn kartongin tuotantolinjan (BM 2) ja siihen liittyvät automaatiojärjestelmät, valkaistun kemitermomekaanisen massan (BCTMP) tuotantoteknologiaa sekä kaksi pienikokoista pehmopaperikonetta (TM 5 ja TM 6). Lisäksi Valmet toimittaa neljä pehmopaperikoneen perälaatikkoa TM 7-, TM 8-, TM 9- ja TM 10 -pehmopaperikoneille samaan tuotantolaitokseen.

Tilaus sisältyi Valmetin vuoden 2023 kolmannen neljänneksen tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

Päällystettyä kartonkia tuottavan koneen ja BCTMP-teknologian käyntiinajo tapahtuu suunnitelmien mukaan vuoden 2025 kolmannella neljänneksellä, pehmopaperikoneiden käyntiinajo vuoden 2024 viimeisellä neljänneksellä ja pehmopaperikoneiden perälaatikoiden käyntiinajo vuoden 2024 kolmannella neljänneksellä.

Vuonna 2020 perustettu Liansheng Pulp & Paper (Zhangzhou) Co., Ltd., on integroitu sellu- ja paperiyritys. Sen päätuotteita ovat muun muassa sellu, mekaaninen massa, valkoinen pahvi, hienopaperi ja pehmopaperi. Yrityksen toimintojen pinta-ala on yli 300 hehtaaria, ja sillä on yli 3 000 työntekijää.

Valmet on aiemmin toimittanut kolme aaltopaperikonetta yhtiön Longhain laitokselle. Lisäksi Valmet on toimittanut taivekartongin valmistuslinjan, laadukkaan painopaperin tuotantolinjan, BCTMP-tuotantolinjan sekä kaksi pehmopaperikonetta osana asiakkaan ensimmäisen vaiheen kehitysprojektia uudella Zhangpun laitoksella.
– Liansheng Pulp & Paper osallistuu tiiviisti ympäristönsuojeluun ja kierrätykseen konseptinaan kiertotalouden kehitys. Lianshengin Zhangpun toimipaikassa käytämme ensimmäistä kertaa ensiömassaa pulpperointiin ja paperinvalmistukseen. Projektin ensimmäisessä vaiheessa Valmetin ainutlaatuinen tuotevalikoima ja palvelut antoivat meille vankan perustan, jonka pohjalta loimme kilpailuasemamme markkinoilla. Tämä on myös keskeinen syy, miksi päätimme tehdä jälleen yhteistyötä Valmetin kanssa, sanoo Chen Jiayu, Liansheng Pulp & Paperin puheenjohtaja.

BM 2 -toimituksen tekniset tiedot

Valmetin toimitus BM 2 -koneelle sisältää OptiConcept M -mallin päällystetyn kartongin tuotantolinjan perälaatikosta rullaimeen, pituusleikkureihin ja hylyn keruuseen. Kolmikerroksinen pohjakartonki kalanteroidaan OptiCalender Hard -kalantereilla, minkä jälkeen lisätään neljä päällystekerrosta OptiCoat Jet -päällystysasemilla ja niiden konekierroilla. Tämän jälkeen seuraa useita OptiDry Coat -ilmakuivainyksiköitä, OptiDry Chill -radanjäähdytys, OptiDry Profile- ja OptiDry Turn -ilmakuivaimet sekä kosketukseton TurnFloat-radankääntö. Näiden jälkeen tulee OptiCalender Soft erinomaisten pintaominaisuuksien varmistamiseen, OptiReel Linear häiriöttömään rullaukseen sekä siirtokiskot, OptiCart Stream -konerullavaunu ja kaksi OptiWin Drum -kantotelaleikkuria turvalliseen konerullien käsittelyyn ja rullaukseen suurella kapasiteetilla. Kartonkikoneen prosessi-ilmastointi hoidetaan korkean kapasiteetin OptiAir Hood -huuvalla ja OptiAir Recovery -lämmöntalteenottojärjestelmällä.

Toimituksen sisältämä automaatiokokonaisuus sisältää hajautetun Valmet DNA -ohjausjärjestelmän (DCS) sisäänrakennetulla koneohjauksella (MCS), koneen kunnonvalvonnan sekä Valmet IQ -laadunohjausjärjestelmän (QCS). Lisäksi Valmet toimittaa profilointitoimilaitteet sekä konenäköön pohjautuvan katkokamerajärjestelmän (WMS) ja vianilmaisujärjestelmän (WIS). Toimitukseen sisältyy myös kattavat Valmetin paperikonekudokset ja varaosapaketit, konekiertojen venttiilit sekä yhteydet Valmetin teollisen internetin ratkaisuihin.

8 850 mm leveällä (viira) BM 2 -kartonkikoneella tullaan tuottamaan taivekartonkilajeja, joiden neliöpaino on 210–400 g/m2 suunnittelunopeudella 1 400 m/min. Päivittäinen kapasiteetti tulee olemaan yli 4 700 tonnia.

TM 5-, TM 6-, TM 7-, TM 8-, TM 9- ja TM 10 -toimituksen tekniset tiedot

Valmetin toimitukseen sisältyy kaksi IntelliTissue 1600 -linjaa, mukaan lukien lyhyen kierron putkisto sekä pehmopaperikoneen apujärjestelmät, kuten öljyvoitelu, höyry- ja kondenssivesijärjestelmä, hydrauliikkajärjestelmä, koneen sumunerotin, pölynpoistojärjestelmä sekä hylkypulpperi. Valmet toimittaa myös paikan päällä tapahtuvan asennusvalvonnan, koulutuksen, käyntiinajon ja käyttöönoton.

Koneet varustetaan IntelliJet V -perälaatikolla erinomaisen formaation aikaansaamiseksi, suurella imutelalla ja energiatehokkaalla IntelliCap-huuvalla. Linjat on suunniteltu vähäistä höyryn ja sähkön kulutusta varten. Täysin kantileveerattu puristinosa tekee kunnossapidosta helppoa ja parantaa koneen kapasiteettia.

Koneiden leveys on 2,85 m ja suunnittelunopeus 1 600 m/min. Kunkin koneen päivittäinen kapasiteetti on 72 tonnia pehmopaperia, jonka neliöpaino on 11,5–31,3 g/m2.

Hydraulisten IntelliJet-perälaatikoiden asennuksen tavoitteena on parantaa pehmopaperin laatua ja nykyisten TM 7–TM 10 -koneiden ajettavuutta tehtaalla. Toimitus sisältää myös paikan päällä tapahtuvan asennusvalvonnan, koulutuksen, käyntiinajon ja käyttöönoton.

BCTMP-teknologia toimituksen tekniset tiedot

Valmetin BCTMP-teknologia integroidaan päällystetyn kartongin tuotantolinjaan. Valmetin toimitus sisältää päälaitteistot mekaanisen massan tuotantoon, sisältäen maailman johtavat RGP CD-82 -jauhimet ja TwinRoll-pesupuristinteknologian. Toimituslaajuus kattaa suunnittelun, hankinnan ja työmaavalvonnan. Myös koulutus, tehdaspalvelut ja toimitettavaan teknologiaan liittyvät varaosat ovat osa toimitusta.

Uusimmat artikkelit

4.12.2023 | Alan Uutiset

Kemira myy Oil & Gas -liiketoimintansa Sterling Specialty Chemicals LLC -yhtiölle

Kauppa sisältää Kemiran tuotantolaitokset Mobilessa, Columbuksessa ja Aberdeenissä Yhdysvalloissa.

SSAB aloitti valokaariuunin rakentamisen Oxelösundiin

SSAB:n mukaan siirtyminen valokaariuuniin vähentää yksin noin kolmen prosenttia yhtiön Ruotsissa toteutettavan tuotannon hiilidioksidipäästöjä.

16.11.2023 | Tutkimus ja koulutus

Taitotalo sai ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon

Taitotalo sai opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2023 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Kilpailun teemana oli yhteinen verkostomainen toimintakulttuuri ja kumppanuudet

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

25.9.2023 | Kumppaniartikkeli

Kohti ennakoivaa kunnonvalvontaa

Ennakoivalla kunnonvalvonnalla on merkittävä rooli tehtaiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Koneiden ja laitteiden hallitsematon vikaantuminen aiheuttaa odottamattomia kustannuksia toimialasta riippumatta.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.