https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet toimittaa tehdaslaajuisen optimoinnin Mercer Rosenthalin tehtaalle Saksaan

Tuotannon suunnittelu ja muutosjohtamisen palvelut auttavat automatisoimaan päätöksentekoa ja optimoimaan tuotantoa kuitu- ja talteenottolinjoilla sekä kuivauskoneella.

a40b8b4551508410_800x800ar

Mercer Rosenthal on osa pohjoisamerikkalaista Mercer International -konsernia. Kuva: Mercer Rosenthal

Rosenthalin sellutehtaalle Saksaan. Oleellinen osa ratkaisua on kahden vuoden suorituskykysopimus, jolla Mercer saa etätukea Valmetin suorituskykykeskuksesta.

Tilaus sisältyi Valmetin vuoden 2023 toisen neljänneksen saatuihin tilauksiin ja optimointi toimitetaan syksyllä 2023. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

Ratkaisu mahdollistaa keskitetyn, reaaliaikaisen päätöksenteon. Operointipäätökset perustuvat tehtaan tuotannon ja varastojen kokonaistasapainoon ja ennusteeseen. Prosessialuepäätökset koordinoidaan tuloksen maksimoimiseksi ja prosessin tasapainottamiseksi.

– Tavoitteenamme on Valmetin tehdaslaajuisen optimointiratkaisun avulla tuottaa sellua ja energiaa tehokkaammin tasaamalla ja optimoimalla tehtaan toimintaa, sanoo Mercer Rosenthalin toimitusjohtaja Christian Sörgel.

– Meillä on positiivinen ja pitkäaikainen suhde Mercerin kanssa, ja olen varma, että tehtaanlaajuinen optimointi tukee sekä heidän operaattoreidensa työtä että tuotantotavoitteita. Lisäksi tehtaan nykyinen automaatiojärjestelmä, analysaattorit ja mittaukset antavat optimoinnille vankan pohjan, Automaatiojärjestelmät-liiketoimintalinjan palvelupäällikkö Markus Foigtmannsberger Valmetilta sanoo.

Valmetin tehdaslaajuinen optimointi tarkkailee reaaliajassa koko tehtaan tuotannon ja varastojen tasapainoa huomioiden sekä tehtaan tämänhetkisen että tulevan tilan. Näin voidaan välttää yksittäisten prosessien alioptimointi, mikäli ne eivät ole linjassa tehtaan tavoitteiden kanssa. Optimointi mahdollistaa myös tasapainottamisen ympäristön kestävyyden sekä tuotannon, laadun ja kustannusten välillä.

Valmet Mill-Wide Optimization Audit auttaa saamaan selville todellisen tuotantopotentiaalin ja sijoitetun pääoman tuoton. Historiadataan perustuva auditointi auttaa arvioimaan tuotannon kasvupotentiaalia, tunnistamaan rajoitteita ja tuomaan esiin tehdaslaajuisen optimoinnin käyttötapauksia.

Riskien vähentämiseksi ja hyötyjen arvioimiseksi tehdas auditoitiin ennen investointipäätöstä ja tehtiin yksityiskohtainen ”re-optimize the past” -analyysi.

– Analyysi havainnollisti, kuinka tuotannon suunnitteluratkaisua voidaan hyödyntää tehtaan tasapainottamisessa ja halutun sellutuotannon saavuttamisessa, tuotepäällikkö Greg Fralic Valmetin Automaatiojärjestelmät-liiketoimintalinjalta kertoo.

Mercer Rosenthal on osa pohjoisamerikkalaista Mercer International -konsernia. Globaalilla metsäteollisuusyhtiöllä on toimintaa Saksassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa.

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

21.9.2023 | Alan Uutiset

Metsä Tissue valitsi Ison-Britannian uuden pehmopaperitehtaansa sijaintipaikaksi

Metsä Tissue on valinnut suunnittelemansa uuden pehmopaperitehtaan sijaintipaikaksi Goole East Riding of Yorkshiren kreivikunnassa. Toteutuessaan hanke lisäisi Ison-Britannian omavaraisuutta pehmopaperituotteissa yli 30 prosentilla.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.