https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet toimittaa tehdaslaajuisen optimoinnin Mercer Rosenthalin tehtaalle Saksaan

Tuotannon suunnittelu ja muutosjohtamisen palvelut auttavat automatisoimaan päätöksentekoa ja optimoimaan tuotantoa kuitu- ja talteenottolinjoilla sekä kuivauskoneella.

a40b8b4551508410_800x800ar

Mercer Rosenthal on osa pohjoisamerikkalaista Mercer International -konsernia. Kuva: Mercer Rosenthal

Rosenthalin sellutehtaalle Saksaan. Oleellinen osa ratkaisua on kahden vuoden suorituskykysopimus, jolla Mercer saa etätukea Valmetin suorituskykykeskuksesta.

Tilaus sisältyi Valmetin vuoden 2023 toisen neljänneksen saatuihin tilauksiin ja optimointi toimitetaan syksyllä 2023. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

Ratkaisu mahdollistaa keskitetyn, reaaliaikaisen päätöksenteon. Operointipäätökset perustuvat tehtaan tuotannon ja varastojen kokonaistasapainoon ja ennusteeseen. Prosessialuepäätökset koordinoidaan tuloksen maksimoimiseksi ja prosessin tasapainottamiseksi.

– Tavoitteenamme on Valmetin tehdaslaajuisen optimointiratkaisun avulla tuottaa sellua ja energiaa tehokkaammin tasaamalla ja optimoimalla tehtaan toimintaa, sanoo Mercer Rosenthalin toimitusjohtaja Christian Sörgel.

– Meillä on positiivinen ja pitkäaikainen suhde Mercerin kanssa, ja olen varma, että tehtaanlaajuinen optimointi tukee sekä heidän operaattoreidensa työtä että tuotantotavoitteita. Lisäksi tehtaan nykyinen automaatiojärjestelmä, analysaattorit ja mittaukset antavat optimoinnille vankan pohjan, Automaatiojärjestelmät-liiketoimintalinjan palvelupäällikkö Markus Foigtmannsberger Valmetilta sanoo.

Valmetin tehdaslaajuinen optimointi tarkkailee reaaliajassa koko tehtaan tuotannon ja varastojen tasapainoa huomioiden sekä tehtaan tämänhetkisen että tulevan tilan. Näin voidaan välttää yksittäisten prosessien alioptimointi, mikäli ne eivät ole linjassa tehtaan tavoitteiden kanssa. Optimointi mahdollistaa myös tasapainottamisen ympäristön kestävyyden sekä tuotannon, laadun ja kustannusten välillä.

Valmet Mill-Wide Optimization Audit auttaa saamaan selville todellisen tuotantopotentiaalin ja sijoitetun pääoman tuoton. Historiadataan perustuva auditointi auttaa arvioimaan tuotannon kasvupotentiaalia, tunnistamaan rajoitteita ja tuomaan esiin tehdaslaajuisen optimoinnin käyttötapauksia.

Riskien vähentämiseksi ja hyötyjen arvioimiseksi tehdas auditoitiin ennen investointipäätöstä ja tehtiin yksityiskohtainen ”re-optimize the past” -analyysi.

– Analyysi havainnollisti, kuinka tuotannon suunnitteluratkaisua voidaan hyödyntää tehtaan tasapainottamisessa ja halutun sellutuotannon saavuttamisessa, tuotepäällikkö Greg Fralic Valmetin Automaatiojärjestelmät-liiketoimintalinjalta kertoo.

Mercer Rosenthal on osa pohjoisamerikkalaista Mercer International -konsernia. Globaalilla metsäteollisuusyhtiöllä on toimintaa Saksassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa.

Uusimmat artikkelit

18.6.2024 | Alan Uutiset

Wärtsilä lanseeraa ensimmäisenä maailmassa 100 % vedyllä toimivan suuren mittakaavan moottorivoimalan konseptin

Konsepti perustuu Wärtsilä 31 -moottorialustaan. Vetyvalmiin moottorin odotetaan olevan tilattavissa vuonna 2025 ja toimitettavissa vuodesta 2026 alkaen.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.