https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmetilta teollisen internetin ratkaisu mittaustiedon keräämiseen kaasukuljetuskonteista

Valmet on kehittänyt teollisen internetin ratkaisun, joka kerää kriittistä mittaustietoa kaasukuljetuskonteista. Tarkka tiedonkeruu ilman perinteisiä fyysisiä mittauksia parantaa räjähdysherkkien, esimerkiksi metaania tai vetyä sisältävien konttien turvallisuutta, tuo säästöjä ja antaa tietoja konttien sisällöstä logistiikkaa varten.

valmet

Uusi konttienhallintaratkaisu täydentää Valmet DNA Integrated Operations -tiedonkeruusovellusta. Se on kehitetty yhdessä paikannuslaitteita ja -palveluita kehittävän teknologiayritys Yepzonin kanssa, ja sille haetaan patenttia.

– Kuljetuksen aikana ja välivarastoissa kontit ovat itsenäisiä, ja niiden ainetilatiedoissa on aukkoja, koska seuranta on puutteellista. Tämän innovatiivisen ratkaisun avulla nähdään liikkeessä olevat kontit, niiden painetiedot sekä kaasu- ja energiamäärä ilman paine- tai pintamittausinstrumentteja. Uudesta ratkaisusta on jo saatu hyviä kokemuksia testeissä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa, sanoo prosessiautomaatiosta vastaava liiketoimintapäällikkö Jani Hautaluoma Valmetilta.

Valmetin uuden teollisen internetin ratkaisun avulla voidaan nähdä liikkeessä olevat kontit, niiden painetiedot sekä kaasu- ja energiamäärä ilman paine- tai pintamittausinstrumentteja.

Teknistä tietoa ratkaisusta

Valmetin kehittämä mittausjärjestelmä kerää mittaustietoja kaasukuljetuskonttien lastausprosesseista ja käyttökohteista. Lisäksi se kerää sijainti- ja lämpötilatietoja, jotka kontteihin asennettava räjähdysvaarallisiin tiloihin hyväksytty (ATEX) laite tuottaa. Järjestelmä kerää ja laskee tiedot tarkan ja vertailukelpoisen ainetilatiedon määrittämiseksi.

Kehittynyt käyttäjähallinta mahdollistaa myös tilannetiedon tehokkaan jakamisen Valmetin asiakkaiden niin halutessa.

Uusimmat artikkelit

25.3.2024 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma jälleen tiukasti teollisuuden ajan hermoilla

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen Oulun Ouluhallissa 22.–23.5.2024. Näytteilleasettajapaikat on loppuunmyyty,  ja tapahtuman ohjelmalava täyttyy mielenkiintoisista ja taatusti ajankohtaisista puheenvuoroista.

Metsä Group ja ANDRITZ rakentavat koetehtaan uusien ligniinituotteiden kehittämiseksi

Metsä Group rakentaa Äänekosken biotuotetehtaan yhteyteen ligniininjalostuksen koetehtaan. Laitteet toimittaa teknologiayhtiö ANDRITZ. Rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja koetehdas valmistuu loppuvuonna 2025. Koetehtaan kapasiteetti tulee olemaan kaksi tonnia uudenlaista ligniinituotetta päivässä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

Tuulivoima-ala tarvitsee lisää tekijöitä – Turun AMK ja VAMK kouluttavat uusia osaajia

Tuulivoimaloihin tullaan tarvitsemaan paljon teknisen alan osaajia.Turun ja Vaasan ammattikorkeakoulut aloittavat yhteisen tuulivoimaan liittyvän maksuttoman koulutuksen. Opinnot ovat työelämälähtöisiä ja ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.