https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmetilta teollisen internetin ratkaisu mittaustiedon keräämiseen kaasukuljetuskonteista

Valmet on kehittänyt teollisen internetin ratkaisun, joka kerää kriittistä mittaustietoa kaasukuljetuskonteista. Tarkka tiedonkeruu ilman perinteisiä fyysisiä mittauksia parantaa räjähdysherkkien, esimerkiksi metaania tai vetyä sisältävien konttien turvallisuutta, tuo säästöjä ja antaa tietoja konttien sisällöstä logistiikkaa varten.

valmet

Uusi konttienhallintaratkaisu täydentää Valmet DNA Integrated Operations -tiedonkeruusovellusta. Se on kehitetty yhdessä paikannuslaitteita ja -palveluita kehittävän teknologiayritys Yepzonin kanssa, ja sille haetaan patenttia.

– Kuljetuksen aikana ja välivarastoissa kontit ovat itsenäisiä, ja niiden ainetilatiedoissa on aukkoja, koska seuranta on puutteellista. Tämän innovatiivisen ratkaisun avulla nähdään liikkeessä olevat kontit, niiden painetiedot sekä kaasu- ja energiamäärä ilman paine- tai pintamittausinstrumentteja. Uudesta ratkaisusta on jo saatu hyviä kokemuksia testeissä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa, sanoo prosessiautomaatiosta vastaava liiketoimintapäällikkö Jani Hautaluoma Valmetilta.

Valmetin uuden teollisen internetin ratkaisun avulla voidaan nähdä liikkeessä olevat kontit, niiden painetiedot sekä kaasu- ja energiamäärä ilman paine- tai pintamittausinstrumentteja.

Teknistä tietoa ratkaisusta

Valmetin kehittämä mittausjärjestelmä kerää mittaustietoja kaasukuljetuskonttien lastausprosesseista ja käyttökohteista. Lisäksi se kerää sijainti- ja lämpötilatietoja, jotka kontteihin asennettava räjähdysvaarallisiin tiloihin hyväksytty (ATEX) laite tuottaa. Järjestelmä kerää ja laskee tiedot tarkan ja vertailukelpoisen ainetilatiedon määrittämiseksi.

Kehittynyt käyttäjähallinta mahdollistaa myös tilannetiedon tehokkaan jakamisen Valmetin asiakkaiden niin halutessa.

Uusimmat artikkelit

16.1.2025 | Alan Uutiset

Sähkön vuosi 2024: päästöt vähenivät 25 prosenttia

Ydinvoima on edelleen suurin sähkön tuotantomuoto, tuuli on noussut toiseksi suurimmaksi. Sähkön päästöt ovat nyt vain kymmenes vuoden 2010 päästöistä.

Iijoen Haapakosken vesivoimalaitoksen turbiinin peruskunnostus valmistui

Tammikuun alussa tehtyjen onnistuneiden koekäyttöjen jälkeen voimalaitoksen molempien turbiinien koko kapasiteetti on taas käytössä.

30.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Ammoniakki -tutkimusprojekti sai miljoonarahoituksen

Ammoniakki kytkeytyy erittäin vahvasti vetytalouden edistämiseen. Sen käyttöön liittyy kuitenkin monia kysymyksiä, joita selvitetään yliopistojen ja teollisuuden yhteisessä tutkimushankkeessa.

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.