https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmetilta teollisen internetin ratkaisu mittaustiedon keräämiseen kaasukuljetuskonteista

Valmet on kehittänyt teollisen internetin ratkaisun, joka kerää kriittistä mittaustietoa kaasukuljetuskonteista. Tarkka tiedonkeruu ilman perinteisiä fyysisiä mittauksia parantaa räjähdysherkkien, esimerkiksi metaania tai vetyä sisältävien konttien turvallisuutta, tuo säästöjä ja antaa tietoja konttien sisällöstä logistiikkaa varten.

valmet

Uusi konttienhallintaratkaisu täydentää Valmet DNA Integrated Operations -tiedonkeruusovellusta. Se on kehitetty yhdessä paikannuslaitteita ja -palveluita kehittävän teknologiayritys Yepzonin kanssa, ja sille haetaan patenttia.

– Kuljetuksen aikana ja välivarastoissa kontit ovat itsenäisiä, ja niiden ainetilatiedoissa on aukkoja, koska seuranta on puutteellista. Tämän innovatiivisen ratkaisun avulla nähdään liikkeessä olevat kontit, niiden painetiedot sekä kaasu- ja energiamäärä ilman paine- tai pintamittausinstrumentteja. Uudesta ratkaisusta on jo saatu hyviä kokemuksia testeissä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa, sanoo prosessiautomaatiosta vastaava liiketoimintapäällikkö Jani Hautaluoma Valmetilta.

Valmetin uuden teollisen internetin ratkaisun avulla voidaan nähdä liikkeessä olevat kontit, niiden painetiedot sekä kaasu- ja energiamäärä ilman paine- tai pintamittausinstrumentteja.

Teknistä tietoa ratkaisusta

Valmetin kehittämä mittausjärjestelmä kerää mittaustietoja kaasukuljetuskonttien lastausprosesseista ja käyttökohteista. Lisäksi se kerää sijainti- ja lämpötilatietoja, jotka kontteihin asennettava räjähdysvaarallisiin tiloihin hyväksytty (ATEX) laite tuottaa. Järjestelmä kerää ja laskee tiedot tarkan ja vertailukelpoisen ainetilatiedon määrittämiseksi.

Kehittynyt käyttäjähallinta mahdollistaa myös tilannetiedon tehokkaan jakamisen Valmetin asiakkaiden niin halutessa.

Uusimmat artikkelit

22.11.2024 | Alan Uutiset

Presidentti Stubb jakoi ensimmäistä kertaa kansainvälistymispalkinnot

Yrityspalkinnot saivat Unikie, Konecranes ja ABB. Yhteisöpalkinto annettiin Forest Joensuulle.

Uusittu turbiini vie Metsä Board Kyron tehdasta lähemmäs fossiilittomuutta

Uuden turbiinin paremman hyötysuhteen ansiosta tehtaan biovoimalan tuottaman sähkön osuus tehtaan kokonaistarpeesta kasvaa 50 prosenttiin aiemman kolmasosan sijaan.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.

2.10.2024 | Tutkimus ja koulutus

SSAB:n Raahen tehtaan uusi päälaboratorio on Pohjoismaiden suurimpia

Laborotorion rakentaminen on osa yhtiön valmistautumista fossiilivapaaseen teräksentuotantoon. Vuosittain laboratoriossa analysoidaan noin 240 000 näytettä, joista tehdään noin 4,4 miljoonaa määritystä.

27.9.2024 | Kumppaniartikkeli

Innovaatiot vaativat yhteistyötä

Suomalainen osaaminen on tärkeässä roolissa globaalin pumppujätti Sulzerin toiminnassa. Sen varaan rakentuvat sekä oma että kumppanien prosessien tutkimus- ja kehitystoiminta ja tehokkuuden jatkuva parantaminen.