https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Vesikolmio digitalisoi pohjavesien seurantaa Digitan IoT-verkon avulla

Suomen vanhin tukkuvesiyhtiö Vesikolmio ja digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja Digita ovat aloittaneet yhteistyön pohjavesien seurannan digitalisoinnista. Yhteistyön myötä Vesikolmion eri ottamoalueiden pohjavesien korkeutta tuaan seuraamaan reaaliaikaisesti Digitan LoRaWAN-teknologiaan pohjautuvan IoT-verkon avulla.

kuvituskuva-550x500

Pohjavesien seurannan digitalisoinnin avulla vedenottoa pystytään entistä paremmin optimoimaan sellaisille alueille, missä pohjaveden pinta ei ole liian matalalla. Digitalisointi vapauttaa aikaa myös muuhun työhön, kun eri ottamoalueiden pohjavesipintojen tiedot saadaan järjestelmiin ilman henkilöresurssien käyttöä. 

- Tällä hetkellä pohjaveden korkeusantureita on käytössä kahdella ottamoalueella ja määrää on aikomus kasvattaa lähiaikoina merkittävästi. Sopimus merkitsee meille siirtymistä uuteen digitaalisempaan vaiheeseen pohjavesien mittausten ja seurannan suhteen. Odotamme myös innolla mitä muita innovaatioita ja hyötyjä voimme saada liiketoimintaamme LoRaWAN-verkon avulla, kertoo Vesikolmio Oy:n toimitusjohtaja Risto Bergbacka.

- IoT-verkkomme hyvä kuuluvuus ja toimintavarmuus nousivat yhteistyössä avainrooliin, sillä dataa kerätään syrjäisiltä vedenottamoalueilta. Olemme iloisia, että pääsemme kehittämään pohjavesien seurantaa yhdessä Vesikolmion kanssa, lisää Digitan IoT-palveluiden myyntipäällikkö Mona Miettinen.

 

Uusimmat artikkelit

Uusittu turbiini vie Metsä Board Kyron tehdasta lähemmäs fossiilittomuutta

Uuden turbiinin paremman hyötysuhteen ansiosta tehtaan biovoimalan tuottaman sähkön osuus tehtaan kokonaistarpeesta kasvaa 50 prosenttiin aiemman kolmasosan sijaan.

18.11.2024 | Alan Uutiset

Gasum lähtee Tanskan biokaasumarkkinoille

Gasum ostaa Hærup Biogas ApS:n biokaasulaitoksen. Tanska on houkutteleva paikka biokaasun tuotannolle vahvan maataloussektorinsa ansiosta – raaka-ainetta riittää. Maa on Euroopan neljänneksi suurin biokaasun tuottaja.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.

2.10.2024 | Tutkimus ja koulutus

SSAB:n Raahen tehtaan uusi päälaboratorio on Pohjoismaiden suurimpia

Laborotorion rakentaminen on osa yhtiön valmistautumista fossiilivapaaseen teräksentuotantoon. Vuosittain laboratoriossa analysoidaan noin 240 000 näytettä, joista tehdään noin 4,4 miljoonaa määritystä.

27.9.2024 | Kumppaniartikkeli

Innovaatiot vaativat yhteistyötä

Suomalainen osaaminen on tärkeässä roolissa globaalin pumppujätti Sulzerin toiminnassa. Sen varaan rakentuvat sekä oma että kumppanien prosessien tutkimus- ja kehitystoiminta ja tehokkuuden jatkuva parantaminen.