https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Volvo Cars avaa uuden 700 työpaikkaa luovan teknologiakeskuksen Tukholmaan

Volvo Cars kertoo laajentavansa toimintojaan Tukholmassa investoimalla pääkaupungin keskustassa sijaitsevaan teknologiakeskukseen. Keskus luo yli 700 työpaikkaa ohjelmistosuunnittelun, datatieteen ja -analyysin sekä tuotehallinnan ja digitaalisen käyttökokemuksen aloilla.

volvo

Volvo pyrkii houkuttelemaan satoja uusia tiiminjäseniä eri puolilta maailmaa teknologiakeskukseensa.

Teknologiakeskus on laajennus Volvon nykyisestä Tukholman-toimipisteestä, ja se perustuu autovalmistajan osaamiselle verkkoasioinnin ja ohjelmistotuotekehityksen osa-alueilla, jotka ovat keskeisiä tekijöitä Volvon jatkuvassa muutostyössä. Laajennus tukee Volvon vahvaa kasvua sekä vuosikymmenen puolivälin tavoitteita laajentaa digitaalista toimintaa ja kehittää vähintään puolet ohjelmistoista yrityksen sisällä.

– Ihmiset, joilla on oikea pätevyys ja arvot, ovat ratkaisevassa roolissa tavoitteidemme saavuttamisessa. Siksi perustamme uuden teknologiakeskuksen Tukholmaan. Kaupunki on erittäin suosittu teknologiaosaajien keskuudessa, ja haluamme luoda innovatiivisen, luovan ja yhteisöllisen työpaikan, joka houkuttelee ammattilaisia eri puolilta maailmaa. Prosessi on jo käynnistynyt, ja etsimme parhaillaan uusia tiiminjäseniä, jotka vievät yhtiötämme eteenpäin, Volvon yritystoimintojen johtaja Hanna Fager sanoo.

– Sen lisäksi, että teemme autoistamme turvallisempia teknologian avulla ja ympäristöystävällisempiä sähköistämisellä, haluamme muuttaa auton omistajuuskokemuksen henkilökohtaisemmaksi. Siksi investoimme tuotteisiin ja teknologiaan ja laajennamme toimintojamme Tukholmassa. Keskitymme uusien tiimiläisten kanssa tuotehallintaan, ohjelmistosuunnitteluun ja käyttäjäkokemukseen, Volvon tuotepäällikkö Henrik Green toteaa.

Digitaaliset tavoitteet fokuksessa

Volvo siirtää ohjelmistokehityksen yrityksen sisälle saavuttaakseen digitaaliset tavoitteensa. Autoja arvioidaan enenevissä määrin ohjelmistojen perusteella perinteisten ominaisuuksien sijaan. Valmistaakseen parhaita ohjelmistoja ja autoja ja hyötyäkseen aidosti sisäisestä ohjelmistojen kehitystyöstä Volvo keskittää tietojenkäsittelyn täyssähköautoissaan tehokkaaseen ydinjärjestelmään. Tämä auttaa Volvoa esittelemään jatkossa uusia ohjelmistoja ja ominaisuuksia asiakkaille automaattisten langattomien päivitysten kautta, jolloin autoista tulee ajan myötä entistä parempia.

Teknologiakeskuksen työtila uudistetaan myöhemmin tänä vuonna, ja keskus toimii myös tukikohtana Volvon liiketoiminnoille laajemmalla Tukholman alueella.

Uusimmat artikkelit

Tampereen Naistenlahden uusi biovoimalaitos leikkaa 20 prosenttia kaupungin hiilidioksidipäästöistä

Tänään käyttöön vihitty Tampereen Sähkölaitoksen Naistenlahden biovoimalaitoksen kiertoleijukattilan pääpolttoaineita ovat uusiutuvat metsäperäiset biomassat.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

16.5.2023 | Alan Uutiset

Destia voitti jälleen Savon radan kunnossapitosopimuksen

Destia jatkaa Savon radan ja sen turvalaitteiden kunnossapitäjänä lokakuuhun 2028 Väyläviraston uusittua Destian sopimuksen. 

HVK julkaisi yrityksille suunnatun oppaan kyberturvallisuudesta

Pilvipalveluita ei tarvitse nähdä riskinä̈ huoltovarmuudelle, vaan oikein käytettynä ne tukevat jatkuvuudenhallintaa.

5.4.2023 | Kumppaniartikkeli

Prosessilaitteiden optimointi ja kierrätys on vastuullisuutta

“Kerromme asiakkaillemme avoimesti, kun käytämme kierrätettyjä komponentteja ja myymme uudenveroisiksi kunnostettuja “pre-owned”-laitteistoja.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.