https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Volvo Cars avaa uuden 700 työpaikkaa luovan teknologiakeskuksen Tukholmaan

Volvo Cars kertoo laajentavansa toimintojaan Tukholmassa investoimalla pääkaupungin keskustassa sijaitsevaan teknologiakeskukseen. Keskus luo yli 700 työpaikkaa ohjelmistosuunnittelun, datatieteen ja -analyysin sekä tuotehallinnan ja digitaalisen käyttökokemuksen aloilla.

volvo

Volvo pyrkii houkuttelemaan satoja uusia tiiminjäseniä eri puolilta maailmaa teknologiakeskukseensa.

Teknologiakeskus on laajennus Volvon nykyisestä Tukholman-toimipisteestä, ja se perustuu autovalmistajan osaamiselle verkkoasioinnin ja ohjelmistotuotekehityksen osa-alueilla, jotka ovat keskeisiä tekijöitä Volvon jatkuvassa muutostyössä. Laajennus tukee Volvon vahvaa kasvua sekä vuosikymmenen puolivälin tavoitteita laajentaa digitaalista toimintaa ja kehittää vähintään puolet ohjelmistoista yrityksen sisällä.

– Ihmiset, joilla on oikea pätevyys ja arvot, ovat ratkaisevassa roolissa tavoitteidemme saavuttamisessa. Siksi perustamme uuden teknologiakeskuksen Tukholmaan. Kaupunki on erittäin suosittu teknologiaosaajien keskuudessa, ja haluamme luoda innovatiivisen, luovan ja yhteisöllisen työpaikan, joka houkuttelee ammattilaisia eri puolilta maailmaa. Prosessi on jo käynnistynyt, ja etsimme parhaillaan uusia tiiminjäseniä, jotka vievät yhtiötämme eteenpäin, Volvon yritystoimintojen johtaja Hanna Fager sanoo.

– Sen lisäksi, että teemme autoistamme turvallisempia teknologian avulla ja ympäristöystävällisempiä sähköistämisellä, haluamme muuttaa auton omistajuuskokemuksen henkilökohtaisemmaksi. Siksi investoimme tuotteisiin ja teknologiaan ja laajennamme toimintojamme Tukholmassa. Keskitymme uusien tiimiläisten kanssa tuotehallintaan, ohjelmistosuunnitteluun ja käyttäjäkokemukseen, Volvon tuotepäällikkö Henrik Green toteaa.

Digitaaliset tavoitteet fokuksessa

Volvo siirtää ohjelmistokehityksen yrityksen sisälle saavuttaakseen digitaaliset tavoitteensa. Autoja arvioidaan enenevissä määrin ohjelmistojen perusteella perinteisten ominaisuuksien sijaan. Valmistaakseen parhaita ohjelmistoja ja autoja ja hyötyäkseen aidosti sisäisestä ohjelmistojen kehitystyöstä Volvo keskittää tietojenkäsittelyn täyssähköautoissaan tehokkaaseen ydinjärjestelmään. Tämä auttaa Volvoa esittelemään jatkossa uusia ohjelmistoja ja ominaisuuksia asiakkaille automaattisten langattomien päivitysten kautta, jolloin autoista tulee ajan myötä entistä parempia.

Teknologiakeskuksen työtila uudistetaan myöhemmin tänä vuonna, ja keskus toimii myös tukikohtana Volvon liiketoiminnoille laajemmalla Tukholman alueella.

Uusimmat artikkelit

21.6.2022 | Alan Uutiset

ESG näkyy nyt ylimmän johdon agendalla - yli kolmannes eurooppalaisista yrityksistä palkannut kestävän kehityksen johtajan

Vuonna 2021 kansainvälisissä yrityksissä nimitettiin enemmän kestävän kehityksen johtajia kuin viitenä edellisenä vuotena yhteensä, ilmenee PwC:n globaalin strategiakonsultointiin erikoistuneen yksikön Strategy&:n tutkimuksesta.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

15.6.2022 | Tutkimus ja koulutus

Uusilla ruoantuotantoteknologioilla vauhtia Suomen ilmastotavoitteisiin

Suomi pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Ruoantuotantojärjestelmän uudistaminen, erityisesti uusien tuotantomenetelmien käyttöönotto edistäisi tavoitteen saavuttamista. Samalla Suomen proteiiniomavaraisuus paranisi, mikä on entistä tärkeämpää nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, ilmenee VTT:n ja Luken selvityksestä.

Metron turvallisuutta parannetaan – jopa 40 vuotta vanhoja järjestelmiä uudistetaan

Metro on liikennöinyt pääkaupunkiseudulla pian 40 vuoden ajan. Osa metrossa käytetyistä järjestelmistä on alkuperäisiä, ja ne alkavat tulla elinkaarensa päähän. Vanhojen järjestelmien uusimiseksi laadittu hankesuunnitelma oli 14.6. käsittelyssä HKL:n johtokunnassa. Hankkeen käsittely jatkuu syksyllä Helsingin ja Espoon kaupunginvaltuustoissa.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.

Automatisointi lievittää logistiikan työvoimapulaa

Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö ja teknologiajohtaja Kari Hänninen kertovat, että esimerkiksi logistiikka-alalla robottien harteille voidaan ulkoistaa uuvuttavat ja toisteiset tehtävät.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.