https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 8.4.2020

COVID-19: Ahlstrom-Munksjö laajentaa hengityssuojamateriaalien tuotantoa Italiassa ja Suomessa

Ahlstrom-Munksjö kasvattaa suojakangastuotevalikoimansa kapasiteettia tukeakseen terveydenhuoltoalaa. Yhtiö laajentaa myös kankaiden valmistusta tuotantolinjoille, joita yleensä käytetään muiden kuitupohjaisten materiaalien valmistukseen.

cropped-ahlstrom-munksjo-1920x650

COVID-19-viruksen voimakas leviäminen ympäri maailmaa on luonut voimakkaan kysynnän terveydenhuollon tuotteille, ja erityisesti suojaaville terveydenhuollon tuotteille, jotka on valmistettu kuitukangasmateriaalista.

Maaliskuun alussa Ahlstrom-Munksjö laajensi hengityssuojamateriaalien tuotannon italialaiselle hienokuitujen tuotantolinjalle Torinossa. Kyseistä tuotantolinjaa käytetään yleensä teollisuuden suodatinmateriaaleihin.

- Materiaalien valmistuksessa käytettävä tekniikka on ainutlaatuinen, ja se luo hyvän suojan ja hengittävyyden lääketieteelliseen käyttöön. Materiaali on hyväksytty käytettäväksi kirurgisissa hengityssuojaimissa. Käytetyn tekniikan etuna on sen kestävyys, jos verrataan yleisesti saataviin sähköstaattisesti varautuneisiin materiaaleihin. Staattisesti varautuneet materiaalit menettävät suojaustehokkuutensa, kun suodatinmateriaali kostuu, kun taas mekaanisen suodatinmateriaalin suojausteho pysyy ennallaan ajan kuluessa, kertoo Ahlstrom-Munksjö lehdistötiedotteessa.

Ensimmäiset tilaukset saatiin maaliskuun puolivälissä, ja yhtiö pyrkii nyt lisäämään materiaalien valmistusta yli 20 miljoonaa hengityssuojaimeen kuukaudessa.

Ahlstrom-Munksjö kertoi lisäksi aloittavansa huhtikuussa hengityssuojamateriaalituotannon myös Tampereen linjallaaan, jota yleensä käytetään teollisuuden suodatinmateriaaleihin.

- Materiaali soveltuu tällä hetkellä hyvin kevyempiin hengityssuojaimiin normaalikäytössä. Pisaratestit ovat osoittaneet, että materiaalin hyötysuhde on yli 90 prosenttia 3 mikronilla ja yli 85 prosenttia 1 mikronilla, mikä on lähellä kirurgisten hengityssuojainten vaatimustasoa, yhtiö kertoo lehdistötiedotteessa.

Tuotekehitys Tampereella jatkuu lääketieteelliseen käyttöön tarkoitettujen kirurgisten hengityssuojainten materiaalivaatimusten täyttämiseksi.

- Kun otetaan huomioon meneillään oleva tuotanto, Tampereen tehdas kykenee lyhyellä varoitusajalla toimittamaan materiaaleja noin 10 miljoonaan hengityssuojaimeen kuukaudessa.

Uusimmat artikkelit

25.3.2024 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma jälleen tiukasti teollisuuden ajan hermoilla

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen Oulun Ouluhallissa 22.–23.5.2024. Näytteilleasettajapaikat on loppuunmyyty,  ja tapahtuman ohjelmalava täyttyy mielenkiintoisista ja taatusti ajankohtaisista puheenvuoroista.

Metsä Group ja ANDRITZ rakentavat koetehtaan uusien ligniinituotteiden kehittämiseksi

Metsä Group rakentaa Äänekosken biotuotetehtaan yhteyteen ligniininjalostuksen koetehtaan. Laitteet toimittaa teknologiayhtiö ANDRITZ. Rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja koetehdas valmistuu loppuvuonna 2025. Koetehtaan kapasiteetti tulee olemaan kaksi tonnia uudenlaista ligniinituotetta päivässä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

Tuulivoima-ala tarvitsee lisää tekijöitä – Turun AMK ja VAMK kouluttavat uusia osaajia

Tuulivoimaloihin tullaan tarvitsemaan paljon teknisen alan osaajia.Turun ja Vaasan ammattikorkeakoulut aloittavat yhteisen tuulivoimaan liittyvän maksuttoman koulutuksen. Opinnot ovat työelämälähtöisiä ja ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.