https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 11.3.2020

Wärtsilä vahvistaa Smart Technology Hubin ekosysteemiä Vaasassa

Wärtsilä Finland Oy on myynyt Delivery Centre Vaasan konekunnossapidon Konecranes Finland Oy:lle ja lohkokoneistuskeskuksen Oy Leinolat Ab:lle. Liiketoiminnan luovutusten myötä yhtiön 33 nykyistä työntekijää siirtyvät niin sanottuina vanhoina työntekijöinä uusien työnantajien palvelukseen huhtikuun puoliväliin mennessä.

sth-from-frilundintie

Liiketoiminnan luovutuksilla vahvistetaan Wärtsilän asemaa teknologiayhtiönä sekä valmistaudutaan ensi vuonna Vaasan Vaskiluotoon valmistuvan Smart Technology Hubin toimintaan. Samalla Leinolat Group ja Konecranes liittyvät osaksi Wärtsilän partneriverkostoa.

- Konekunnossapidon ja lohkokoneistuskeskuksen myyminen uusille yhteistyökumppaneille on jälleen yksi konkreettinen osoitus Wärtsilän muuntumisesta konepajayhtiöstä teknologiayhtiöksi. Rakennamme ekosysteemiä ja partneriverkostoa Smart Technology Hubin ympärille. Meidän ei kuitenkaan tarvitse odottaa Hubin valmistumista vaan voimme aloittaa uusien toimintamallien kehittämisen jo nyt, Wärtsilä Finlandin toimitusjohtaja Vesa Riihimäki sanoo.

- Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Wärtsilän kanssa ja lohkokoneistuskeskuksen siirto Leinolat Groupille on erittäin tärkeä askel pitkäjänteisen kumppanuuden syventämisessä. Vaasalaisena yhtiönä on hienoa päästä osaksi Smart Technology Hubin ympärille rakentuvaa ekosysteemiä, sanoo Leinolat Groupin toimitusjohtaja Lars-Erik Schöring.

- Smart Technology Hubissa partnerina oleminen antaa Konecranesille loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä kunnossapidon toimintatapoja koko ekosysteemin kokonaistehokkuuden parantamiseksi. Tämä sopii myös täydellisesti strategiaamme, sillä haluamme olla mukana partnerina toiminnoissa, jotka parantavat turvallisuutta ja tuottavuutta, tukevat kestävää kehitystä ja edistävät digitalisaatiota, kertoo Konecranes Finlandin johtaja Jukka Penttinen.  

Wärtsilän tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotantokeskus Smart Technology Hub valmistuu Vaasan Vaskiluotoon vuoden 2021 aikana. Wärtsilä investoi keskuksen moderniin testaus- ja tuotantoteknologiaan 83 miljoonaa euroa. Hankkeeseen liittyvä kokonaisinvestointi tulee olemaan noin 200 miljoonaa euroa.

Wärtsilän Smart Technology Hub

Wärtsilä rakentaa Vaasan Vaskiluotoon uuden Smart Technology Hub -tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotantokeskuksen. Uusi keskus mahdollistaa meri-, öljy- ja kaasuteollisuuden ratkaisujen sekä uusien energiajärjestelmien entistä ketterämmän ja tehokkaamman testauksen ja tuotekehityksen. Yhtiön visiona on luoda partnerikampus, jossa tutkimusta ja tuotekehitystä tehdään yhdessä Wärtsilän asiakkaiden ja toimittajien, alan start-upien ja yliopistojen kanssa.

Wärtsilä investoi hankkeeseen 83 miljoonaa euroa, joka kohdistetaan keskuksen moderniin testaus- ja tuotantoteknologiaan. Smart Technology Hubiin liittyvä kokonaisinvestointi tulee olemaan jopa 200 miljoonaa euroa, joka koostuu toimisto- ja tehdasrakennuksista, logistiikasta sekä infrasta. Uuteen keskukseen siirtyvät vuodesta 2021 alkaen kaikki Wärtsilän Vaasan keskustassa olevat toiminnot ja työntekijät sekä logistiikka ja huollon verstastoiminnot Runsorista.

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.