https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 16.11.2020

FINN-Tarkastus Oy laajensi nostolaitteiden tarkastuksiin

Tämän vuoden elokuussa sähkölaitteistojen tarkastuksista tunnettu FINN-Tarkastus Oy aloitti uuden vaiheen panostamalla vahvasti koneturvallisuus- ja koulutuspalveluihin. Nyt yritys on ottanut seuraavan askeleen aloittamalla nostureiden, henkilönostimien ja muiden nostolaitteiden lakisääteiset käyttöönotto- ja määräaikaistarkastukset FINAS-akkreditointipalvelun myönnettyä 5.11.2020 pätevyysalueeseen nostolaitteiden tarkastuksia koskevan laajennuksen. 

Finn-Tarkastus_musta teksti

 

Yrityksen henkilöstömäärä lisääntyy laajennuksen yhteydessä merkittävästi ja nostolaitetarkastuksia suoritetaan kokeneen ja ammattitaitoisen tarkastajajoukon voimin koko Suomen alueella.

Nostolaitetarkastusten myötä sähkö- ja koneturvallisuuspalvelut täydentyvät kokonaisuudeksi, jolla vastataan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Lakisääteisten nostolaitetarkastusten lisäksi tarjonta lisääntyy erilaisilla vapaaehtoisilla, turvallisuutta edistävillä, palveluilla. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaisten nostotöissä käytettävien työvälineiden tarkastukset sekä nostolaitteiden tekniset, käyttäjä- ja tarkastajakoulutukset.

FINN-Tarkastus Oy on täysin kotimainen, työntekijöidensä laajasti omistama yritys, jonka toiminta-ajatuksena on edistää sähkö­, nostotyö- ja koneturvallisuutta sekä kehittää toimialaansa. Tämä tapahtuu panostalla vahvasti henkilökohtaiseen palveluun, korkeaan osaamiseen ja korkeaan työn laatuun sekä osallistumalla aktiivisesti kotimaiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön, esimerkiksi standardisointiin.

Nostolaitetarkastuksia tekeviä asiantuntijayhteisöjä oli ennen FINN-Tarkastus Oy:n mukaantuloa Suomessa vain kaksi. FINN-Tarkastus Oy:ssä uskotaan kotimaisen, korkealla osaamisprofiililla ja korkeilla laatutavoitteilla varustetun vaihtoehdon olevan alalle ja asiakaskunnalle hyödyksi ja tervetullut.

Nostolaitetarkastusten liiketoimintapäällikkönä FINN-Tarkastus Oy:ssä toimii Janne Hirvonen ja teknisenä johtajana Jukka Laaksonen.

Lue lisää

 

Uusimmat artikkelit

VR varmistaa Kemin uuden biotuotetehtaan puunsaannin

Metsä Group on valinnut VR Transpointin Kemiin rakennettavan biotuotetehtaansa raakapuun logistiikkakumppaniksi. Raakapuuta tulee kulkemaan raiteitse tehtaalle viisi miljoona kuutiota vuodessa eli vuorokaudessa tehtaalle liikennöi keskimäärin 9 junaa. 

5.3.2021 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma siirtyy toukokuulle 2022

Kesäkuun 2021 alkuun suunniteltu Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma siirtyy toukokuulle 2022. Tarkat päivämäärät ovat 18.-19.5.2022 ja tapahtumapaikkana säilyy Ouluhalli Oulussa.

Trukin-, nosturin- ja henkilönostimen kuljettajakoulutus muuttui virtuaaliseksi

Valtioneuvoston asetuksen mukaiset nostotöiden pätevyysvaatimukset voi täyttää itseopiskeluna verkossa. Nyt uutena erityistä osaamista vaativat harjoitteet voidaan tehdä Soprano Groupin koulutuskampuksella virtuaalisesti. Arviomme mukaan Suomessa suoritetaan vuosittain noin 80 000 nostotyöhön liittyvää pätevyyskurssia.

Puupölyn terveyshaittoja voi ehkäistä ennalta – päivitetty opas avuksi työpaikoille

Puupölyn hallinta puuteollisuudessa -opas on päivitetty ja opas on ostettavissa verkossa. Tiivistettyyn tietokorttiin voi tutustua verkossa.

Konecranesille huoltosopimus Euroopan johtavan rautamalmituottajan LKAB:n kanssa

Konecranes on saanut kansainväliseltä kaivos- ja mineraalikonsernilta LKAB:ltä monivuotisen huoltosopimuksen, joka koskee noin 1 600 laitteen huoltoa neljässä kohteessa Pohjois-Ruotsissa ja napapiirin yläpuolella. Konecranes voitti sopimuksen hyväksi todetun tekniikkansa ja sen ansiosta, että se pystyy parantamaan asiakkaiden turvallisuutta ja tuottavuutta myös kaikista haastavimmissa olosuhteissa.

Caverion, Osuuskauppa Arina ja Oulun Energia ovat kehittäneet hiilineutraalia kaukolämpöä tuottavan innovaation

Caverion on kehittänyt yhteistyössä Osuuskauppa Arinan ja Oulun Energian kanssa innovaation, joka hyödyntää kauppojen kylmälaitteiden lauhdelämpöä ja tehostaa energiantuotantoa. Järjestelmän avulla tuotetaan hiilineutraalia kaukolämpöä vaikutusalueen asukkaiden ja yhteisöjen käyttöön. 

15.11.2020 | Kumppaniartikkeli

Tekoäly auttaa asiantuntijan datasuosta

Mitattavan raakadatan määrä tuplaantuu digitalisaation myötä joka toinen vuosi, mutta pelkkä data ei ole itseisarvo. Vasta oikein mitattu data ymmärrettäviksi tuloksiksi tulkittuna tuottaa todellista lisäarvoa. Tekoälyn hyödyntäminen kunnonvalvonnassa on uusi tehokas tapa säästää rahaa ja resursseja. Nivia Powered by FRTTM on pohjoismainen palvelukonsepti, joka tuo uudenlaisen ratkaisun datan prosessointiin.