https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 16.11.2020

FINN-Tarkastus Oy laajensi nostolaitteiden tarkastuksiin

Tämän vuoden elokuussa sähkölaitteistojen tarkastuksista tunnettu FINN-Tarkastus Oy aloitti uuden vaiheen panostamalla vahvasti koneturvallisuus- ja koulutuspalveluihin. Nyt yritys on ottanut seuraavan askeleen aloittamalla nostureiden, henkilönostimien ja muiden nostolaitteiden lakisääteiset käyttöönotto- ja määräaikaistarkastukset FINAS-akkreditointipalvelun myönnettyä 5.11.2020 pätevyysalueeseen nostolaitteiden tarkastuksia koskevan laajennuksen. 

Finn-Tarkastus_musta teksti

 

Yrityksen henkilöstömäärä lisääntyy laajennuksen yhteydessä merkittävästi ja nostolaitetarkastuksia suoritetaan kokeneen ja ammattitaitoisen tarkastajajoukon voimin koko Suomen alueella.

Nostolaitetarkastusten myötä sähkö- ja koneturvallisuuspalvelut täydentyvät kokonaisuudeksi, jolla vastataan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Lakisääteisten nostolaitetarkastusten lisäksi tarjonta lisääntyy erilaisilla vapaaehtoisilla, turvallisuutta edistävillä, palveluilla. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaisten nostotöissä käytettävien työvälineiden tarkastukset sekä nostolaitteiden tekniset, käyttäjä- ja tarkastajakoulutukset.

FINN-Tarkastus Oy on täysin kotimainen, työntekijöidensä laajasti omistama yritys, jonka toiminta-ajatuksena on edistää sähkö­, nostotyö- ja koneturvallisuutta sekä kehittää toimialaansa. Tämä tapahtuu panostalla vahvasti henkilökohtaiseen palveluun, korkeaan osaamiseen ja korkeaan työn laatuun sekä osallistumalla aktiivisesti kotimaiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön, esimerkiksi standardisointiin.

Nostolaitetarkastuksia tekeviä asiantuntijayhteisöjä oli ennen FINN-Tarkastus Oy:n mukaantuloa Suomessa vain kaksi. FINN-Tarkastus Oy:ssä uskotaan kotimaisen, korkealla osaamisprofiililla ja korkeilla laatutavoitteilla varustetun vaihtoehdon olevan alalle ja asiakaskunnalle hyödyksi ja tervetullut.

Nostolaitetarkastusten liiketoimintapäällikkönä FINN-Tarkastus Oy:ssä toimii Janne Hirvonen ja teknisenä johtajana Jukka Laaksonen.

Lue lisää

 

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.