https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Etteplan tukemaan Väylävirastoa ohjeiston tuottamisessa

Etteplan on voittanut Väyläviraston kilpailutuksen koskien rakenteisen sisällön tuottamista ja teknisen viestinnän asiantuntijapalvelua. Sopimuksen kesto on 3+2 vuotta. Hankittava asiantuntijapalvelu pitää sisällään informaatiosuunnittelua, teknistä kirjoittamista ja kuvitusta sekä sisältöjen julkaisua. Lisäksi Etteplan huolehtii työkaluista ja prosesseista.

väylä

iStock

Väylävirasto tuottaa paljon ohjeita, joiden avulla ohjataan Väyläviraston yhteistyökumppaneita ja asiantuntijakonsultteja. Etteplanin ja Väyläviraston teknisen viestinnän asiantuntijapalvelun avulla kehitetään tulevaisuuden vaatimukset täyttävä sisällön tuottamisen prosessi ja luodaan tiekartta sisällön tuottamisen digitaaliseen tulevaisuuteen.

Samassa yhteydessä on mahdollista myös luoda uusia tapoja julkaista Väyläviraston ohjeita ja muuta sisältöä verkkosivujen ja mobiilisovellusten kautta niin, että tuotettua sisältöä voidaan julkaista useamman julkaisukanavan kautta.

– Tavoitteenamme on yhdenmukaistaa ja poistaa päällekkäisyyksiä sekä tuottaa Väyläviraston näköistä sisältöä. Lopputulemana standardoimme tavat tuottaa, uudelleen käyttää ja julkaista sisältöä. On erittäin mielenkiintoista olla osana tätä projektia ja antaa oma panoksemme Väyläviraston sisällön tuottamiseen, kuvailee Kimmo Kallio, Suomen liiketoimintayksikön johtaja, Teknisen dokumentoinnin ratkaisut, Etteplan.

Lisää aikaa asiantuntijoille

Väylävirasto on noin 430 hengen asiantuntijavirasto, joka vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä ja kunnossapidosta sekä liikenteen ja maankäytön yhteensovittamisesta. Oman henkilöstön lisäksi Väylävirasto työllistää välillisesti yli 14 000 henkilöä. Yhdessä kumppaneiden kanssa Väylävirasto huolehtii liikenteen palvelutasosta ja edistää suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Nyt alkava yhteistyö Etteplanin kanssa edistää Väyläviraston jo käynnissä olevaa ohjeiden sekä muun sisällön tuottamisen prosessien tehostamista. Tehokkaampien prosessien avulla tarvittavan sisällön löytäminen helpottuu ja tiedot ovat aina ajan tasalla ja löydettävissä. Tavoitteena on Väyläviraston asiantuntijoiden ja asiantuntijakonsulttien ajan vapautuminen asiantuntijasisällön tuottamiseen.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.