https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 20.9.2020

Somotec: Lisää kulumiskestävyyttä tuotantoprosessiin

Teollisuuden kasvavat kilpailukyky- ja tehokkuusvaatimukset sekä usein raskaat käyttöolosuhteet edellyttävät laitteiden kulutuksen- ja korroosionkestävyyden jatkuvaa parantamista.

somo

Teksti ja kuvat: Somotec

Laadukkailla kovapinnoitteilla voidaan erilaisiin vaativiin olosuhteisiin joutuvien laitteiden ja koneiden osien käyttöikää pidentää merkittävästi ja saada kunnossapitokustannuksia sekä tuotantokatkoksia vähennettyä.

Kulumisen ehkäiseminen tuo säästöä

Somotecin ydinosaamista on kulumisen ehkäisy teollisuudessa. Yritys tarjoaa ratkaisuksi laadukkaita ja kestäviä tuotteita: Durmax-panssarilevyjä, -panssarilevyosia, -kovapinnoitettuja putkia sekä kovapinnoituslisäaineita.

Voimme parantaa kuluvien osien kestävyyttä jopa 5–10 kertaiseksi. Tämä merkitsee vähemmän tuotantokatkoksia ja pienentyneitä korjauskuluja.

– Vuosikymmenten kokemus on tuonut meille vahvaa asiantuntemusta kulumisen- ja korroosioneston sovelluksista, ratkaisusta ja palveluista. Autamme asiakasta ratkaisemaan kulumiseen ja korroosioon liittyvät haasteet. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja optimoimme käyttökohteen mukaisen parhaan ratkaisun, Somotec Oy toimitusjohtaja Olli Riihiluoma toteaa.

Tuotteelle pidempi elinkaari

Suomessa käytetään vuosittain noin 2,5 miljardia euroa kulumisen ja korroosion korjaamiseen. Tästä näkökulmasta olemme lähteneet kehittämään erityisesti prosessiteollisuuden tuotteita, joilla on tavallista pidempi elinkaari. Tästä seuraa myös tuotteiden pienempi hiilijalanjälki, koska tuotteet kestävät pidempään käytössä, eikä niitä tarvitse uusia niin usein kuin aiemmin on tehty. Samalla syntyy vähemmän jätettä.

Luotettava kumppani

Somotec Oy on perustettu vuonna 1983 ja yhtiön toiminta- ja markkina-alueena on koko Suomi. Pitkäkestoiset ja erilaiset asiakkuudet ovat tuoneet meille vahvaa osaamista kulumisen- ja korroosioneston sovelluksista, ratkaisuista ja palveluista.

– Meidän on tunnettava asiakkaan tuotantoprosessit tietääksemme, mitkä tekijät kuluttavat ja syövyttävät laitteistoja. Tarjoamiemme tuotteiden on oltava laadukkaita ja valmistettu juuri oikeista raaka-aineista oikeilla valmistusprosesseilla.

Tuotteidemme elinkaaren pituus on moninkertainen perinteisiin markkinoilla oleviin tuotteisiin verrattuna.

Somotec Oy on erikoishitsauslisäaineita, panssarilevyjä, peittausaineita ja -tarvikkeita sekä juotteita maahantuova ja markkinoiva yritys. Somotec tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, joka auttaa ratkaisemaan kulumiseen ja korroosioon liittyvät haasteet yhteistyössä asiakkaan kanssa. Toimipisteessämme Kuopiossa varastoimme laajan valikoiman erikoistuotteita.

Durmax panssarilevytuotteiden käyttöesimerkkejä:

Voimalaitos: polttoaineensyöttö kanavat, savukaasupuhaltimet, syklonit, murskaimet, repijät, syöttöruuvit, hiekanpoisto putket

Paperitehdas: ketjukuljettimien liukukiskot, kuorimarummut, murskaimet, repijät, syklonit, syöttöruuvit

Terästehdas: koksisiilot, välpät, seulat, valssihilseenpoistokourut

Kaivos: kivisiilot, kivensyöttö kanavat, hienomurskaimet, lietteen syöttö- ja purkuputkistot, sekoittajat, maansiirtokoneiden kauhat, näytteenotto porien istukat                            

Kierrätys: murskaimet, syöttökanavat, sekoittimet, syöttöputkistot, syklonit

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.