https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 21.9.2023

Teollisuuden turvallisuuden ammattilainen tarjoaa laatua ja kustannustehokkuutta

Osaaminen ja oikea mitoitus ratkaisevat. "Toimintatapamme voi tuottaa huomattavia kustannussäästöjä," SataSafety Oy:n toimitusjohtaja Tapio Grundström sanoo.

satasafety_header

Satakuntalaisen Kokemäellä toimivan SataSafety Oy:n henkilöstö on suorittanut pakollisen tulityö- ja työturvakorttikoulutuksen lisäksi Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan järjestämän pelastustoiminnan peruskurssin.( Pelastus Laki 57 §). Kurssilla henkilöstö opiskelee esimerkiksi onnettomuusriskien arviointia, sammutustoimintaa sekä erilaisten henkilökohtaisten suojainten käyttöä. Koulutuksen myötä tulityövahdit saavat laajan osaamisen ja kokemuksen erilaisten alkusammutinten tehokkaaseen käyttöön.

satasafety_header001

Kattotyöt, huovan kiinnityksen jälkeen. (OIK) Hitsaustyöt teollisuushallissa. (VAS)

Tulityövartijoiden esimiehet suorittavat WinNovassa turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoon. Tutkinnon myötä esimiehillä on laaja-alaisempi näkemys valvottavista kohteista ja sen välittömässä läheisyydessä olevien paloriskien tunnistamisesta. Tutkinto antaa eväät oikeanlaisten ja riittävien suojausten tekemiseen kohteessa. Samalla opitaan mitoittamaan kohteeseen tarvittava alkusammutuskalusto kohteessa olevien paloriskien mukaisesti. Erikoisammattitutkinnon suorittaneet henkilöt voivat toimia muun muassa turvallisuuskoordinaattoreina sekä muissa vaativissa alan tehtävissä.

Prioriteettinä oikea mitoitus

– Tavoittenamme on tarjota tilaajille kustannustehokasta ja laadukasta palvelua. Yksi esimerkki tästä on kohteiden riittävä, mutta ei ylimitoitettu suojaus sekä kohteen paloriskeihin sopivien oikeiden sammutteiden varaaminen, toimitusjohtaja Tapio Grundström kertoo.

–Toimintatapamme voi tuottaa huomattavia kustannussäästöjä, kun kilpailutuksessa olevien metallialan yritysten palvelut ovat keskenään vertailukelpoisia ja teollisuuden kunnossapidon turvallisuustehtävät tehdään erikseen.

satasafety_header002

Hienojakoinen pöly "kytee" eristeissä. (OIK) Lämpöeristeissä "kytee" hienojakoinen pöly. (VAS)

Reaaliaikaisen tilannekuva asennuspaikoilta on ensiarvoisen tärkeää. Lämpökamerakuvia tai live-kuvaa riskialttiilta tulityökohteilta lähetetään suoraan projektin vastuuhenkilöille.

– Tällä hetkellä meillä on testausvaiheessa ohjelmisto, joka antaa reaaliaikaista tilannekuvaa kohteilta koko ajan sisältäen lämpökamerakuvia asennustöiden eri vaiheilta.

Live-kuvaa voidaan välittää esimerkiksi valvomoon, josta pystytään nopeasti reagoimaan lämmönnousuun. Valvonta riskikohteissa jatkuu tulityövartiointiajan päättymisen jälkeen niin pitkään kuin sitä tarvitaan.

Asiantuntijat: Tapio Grundström ja Ari Uimonen, Satasafety Oy

Vuonna 2007 perustetun SataSafety Oy:n palveluksessa työskentelee vakituisesti noin 40 ammattilaista ja sesonkikuukausina yritys työllistää noin 150 tekijää. Työkohteita on läpi Suomen. Toimialaan kuuluvat teollisuuden kunnossapidon tulityö-, luukkuvahti-, turvallisuusvalvoja- sekä muut turvallisuuspalvelut.

Yritys on ansainnut tänä vuonna jo muutaman tunnustuksen: Kauppalehti sertifioi yrityksen Vuoden Kasvajaksi ja AlmaTalentin menestyjäluokituksessa yritys sijoittui sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

SataSafety Oy

Uusimmat artikkelit

13.6.2024 | Alan Uutiset

Vanhoista renkaista uusia autonosia – Nesteen, Borealiksen ja Covestron yhteishanke

Käytetyt auton renkaat nesteytetään kemiallisen kierrätyksen avulla ja jalostetaan peruskemikaaleiksi sekä edelleen erittäin puhtaiksi polykarbonaateiksi. Polykarbonaatteja voidaan käyttää erilaisissa autoteollisuuden käyttökohteissa ajovalojen osista jäähdyttimien säleikköihin.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.