https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 21.9.2023

Teollisuuden turvallisuuden ammattilainen tarjoaa laatua ja kustannustehokkuutta

Osaaminen ja oikea mitoitus ratkaisevat. "Toimintatapamme voi tuottaa huomattavia kustannussäästöjä," SataSafety Oy:n toimitusjohtaja Tapio Grundström sanoo.

satasafety_header

Satakuntalaisen Kokemäellä toimivan SataSafety Oy:n henkilöstö on suorittanut pakollisen tulityö- ja työturvakorttikoulutuksen lisäksi Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan järjestämän pelastustoiminnan peruskurssin.( Pelastus Laki 57 §). Kurssilla henkilöstö opiskelee esimerkiksi onnettomuusriskien arviointia, sammutustoimintaa sekä erilaisten henkilökohtaisten suojainten käyttöä. Koulutuksen myötä tulityövahdit saavat laajan osaamisen ja kokemuksen erilaisten alkusammutinten tehokkaaseen käyttöön.

satasafety_header001

Kattotyöt, huovan kiinnityksen jälkeen. (OIK) Hitsaustyöt teollisuushallissa. (VAS)

Tulityövartijoiden esimiehet suorittavat WinNovassa turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoon. Tutkinnon myötä esimiehillä on laaja-alaisempi näkemys valvottavista kohteista ja sen välittömässä läheisyydessä olevien paloriskien tunnistamisesta. Tutkinto antaa eväät oikeanlaisten ja riittävien suojausten tekemiseen kohteessa. Samalla opitaan mitoittamaan kohteeseen tarvittava alkusammutuskalusto kohteessa olevien paloriskien mukaisesti. Erikoisammattitutkinnon suorittaneet henkilöt voivat toimia muun muassa turvallisuuskoordinaattoreina sekä muissa vaativissa alan tehtävissä.

Prioriteettinä oikea mitoitus

– Tavoittenamme on tarjota tilaajille kustannustehokasta ja laadukasta palvelua. Yksi esimerkki tästä on kohteiden riittävä, mutta ei ylimitoitettu suojaus sekä kohteen paloriskeihin sopivien oikeiden sammutteiden varaaminen, toimitusjohtaja Tapio Grundström kertoo.

–Toimintatapamme voi tuottaa huomattavia kustannussäästöjä, kun kilpailutuksessa olevien metallialan yritysten palvelut ovat keskenään vertailukelpoisia ja teollisuuden kunnossapidon turvallisuustehtävät tehdään erikseen.

satasafety_header002

Hienojakoinen pöly "kytee" eristeissä. (OIK) Lämpöeristeissä "kytee" hienojakoinen pöly. (VAS)

Reaaliaikaisen tilannekuva asennuspaikoilta on ensiarvoisen tärkeää. Lämpökamerakuvia tai live-kuvaa riskialttiilta tulityökohteilta lähetetään suoraan projektin vastuuhenkilöille.

– Tällä hetkellä meillä on testausvaiheessa ohjelmisto, joka antaa reaaliaikaista tilannekuvaa kohteilta koko ajan sisältäen lämpökamerakuvia asennustöiden eri vaiheilta.

Live-kuvaa voidaan välittää esimerkiksi valvomoon, josta pystytään nopeasti reagoimaan lämmönnousuun. Valvonta riskikohteissa jatkuu tulityövartiointiajan päättymisen jälkeen niin pitkään kuin sitä tarvitaan.

Asiantuntijat: Tapio Grundström ja Ari Uimonen, Satasafety Oy

Vuonna 2007 perustetun SataSafety Oy:n palveluksessa työskentelee vakituisesti noin 40 ammattilaista ja sesonkikuukausina yritys työllistää noin 150 tekijää. Työkohteita on läpi Suomen. Toimialaan kuuluvat teollisuuden kunnossapidon tulityö-, luukkuvahti-, turvallisuusvalvoja- sekä muut turvallisuuspalvelut.

Yritys on ansainnut tänä vuonna jo muutaman tunnustuksen: Kauppalehti sertifioi yrityksen Vuoden Kasvajaksi ja AlmaTalentin menestyjäluokituksessa yritys sijoittui sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

SataSafety Oy

Uusimmat artikkelit

4.12.2023 | Alan Uutiset

Kemira myy Oil & Gas -liiketoimintansa Sterling Specialty Chemicals LLC -yhtiölle

Kauppa sisältää Kemiran tuotantolaitokset Mobilessa, Columbuksessa ja Aberdeenissä Yhdysvalloissa.

SSAB aloitti valokaariuunin rakentamisen Oxelösundiin

SSAB:n mukaan siirtyminen valokaariuuniin vähentää yksin noin kolmen prosenttia yhtiön Ruotsissa toteutettavan tuotannon hiilidioksidipäästöjä.

16.11.2023 | Tutkimus ja koulutus

Taitotalo sai ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon

Taitotalo sai opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2023 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Kilpailun teemana oli yhteinen verkostomainen toimintakulttuuri ja kumppanuudet

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

25.9.2023 | Kumppaniartikkeli

Kohti ennakoivaa kunnonvalvontaa

Ennakoivalla kunnonvalvonnalla on merkittävä rooli tehtaiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Koneiden ja laitteiden hallitsematon vikaantuminen aiheuttaa odottamattomia kustannuksia toimialasta riippumatta.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.