https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 24.2.2020

Tunnista kemikaalivuodot ja reagoi ajoissa – uusi DENIOS innovaatio SpillGuard®

Jo pienikin kemikaali- tai öljyvuoto voi aiheuttaa suuret vahingot meille ihmisille ja ympäristölle, etenkin jos vuotoa ei havaita ajoissa. Halusimme ratkaista tämän ongelman, joten heitimme haasteen tuotekehityksestä vastaaville insinööreillemme.

spillguard1

Pitkän ja huolellisen kehitystyön tuloksena syntyi SpillGuard®, ensimmäinen täysin itsenäisesti toimiva vuotovahti, joka on suunniteltu paikallistamaan vaarallisten aineiden ja kemikaalien vuodot. Vuotovahti sopii käytettäväksi kaikissa DENIOS valuma-altaissa, kemikaalikaapeissa sekä allastetuissa varasto- ja lavahyllyissä. Se on suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien yleisimpien kemikaalien sekä öljyjen kanssa.

– SpillGuard® antaa optisen ja akustisen hälytyksen välittömästi nestevuodon havaitessaan. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin vuodon torjumiseksi ja siten ehkäisee vakavampien seurausten syntyä, kertoo DENIOS Finlandin avainasiakaspäällikkö Juha Porraskorpi.

Helposti käytettävä, luotettava ja pitkäikäinen

Kehitystyössä tärkeinä elementteinä olivat helppo käytettävyys sekä luotettava ja pitkäikäinen toiminta. SpillGuardin käyttöönotto on erittäin helppoa ja vie vain muutamia sekunteja. Jos esimerkiksi käytössä on perinteinen valuma-allas, tuote asetetaan altaan pohjalle ja aktivoidaan toimintaan yhdellä napin painalluksella.

Vuototilanteessa laite hälyttää nestevuodosta vähintään 24 tunnin ajan. Pitkäikäinen paristo säilyttää toimintakykynsä 5 vuoden ajan. SpillGuard® kestää yleisimmin käytettyjä kemikaaleja sekä öljyjä, ja sitä voidaan käyttää myös ATEX1-luokitelluissa tiloissa.

– Tämä tuote nostaa tavallisen valuma-altaan tai kemikaalikaapin turvallisuuden uudelle tasolle. Lisäksi se vapauttaa ihmiset valvontatyöstä muihin tehtäviin. Tähän mennessä tuote on otettu vastaan asiakkaidemme toimesta suurella mielenkiinnolla ympäri Eurooppaa. Jo tässä vaiheessa voi todeta, että tällaiselle tuotteelle oli selkeästi kysyntää, päättää Porraskorpi.

https://www.denios.fi/

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.