https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 18.9.2019

Uusi puhtaasti kaasukäyttöinen Wärtsilä 31SG -moottori vähentää merenkulun päästöjä

Teknologiayhtiö Wärtsilä tuo markkinoille puhtaasti  kaasukäyttöisen Wärtsilä 31SG -moottorin  merisovelluksia varten. Wärtsilä 31 -tuotealustaan perustuvan moottorin dieselversio julkaistiin  Guinnessin ennätystenkirjassa maailman tehokkaimpana nelitahtidieselmoottorina

wart

Tehokas Wärtsilä 31SG -kaasumoottori on nyt saatavilla myös merenkulun ratkaisuihin.

Wärtsilä 31SG -moottori vähentää entisestään omistajuuden kokonaiskustannuksia sekä niiden alusten ympäristövaikutuksia, jotka toimivat alueilla, missä kaasuinfrastruktuuri on olemassa. Wärtsilä 31SG -moottori lanseerataan kaupallisesti syyskuussa Gastech 2019 -messuilla Houstonissa, Texasissa, sekä Neva St. Petersburg -messuilla Pietarissa, Venäjällä.

Wärtsilän lanseerattua monipolttoainemoottoriteknologian 1990-luvulla LNG:stä on kehittynyt kannattava ja houkutteleva meriliikenteen polttoaine, mikä on johtanut maailmanlaajuisen LNG-bunkrausinfrastruktuurin nopeaan kasvuun. Tämä on luonut edellytykset seuraavalle kehitysvaiheelle, nimittäin puhtaasti kaasukäyttöisten moottoreiden laajemmalle käytölle meri- ja offshore-teollisuudessa.

- Korkealla hyötysuhteella toimiva Wärtsilä 31SG -moottori kehittää meriteollisuutta edelleen tarjoamalla omistajille ja toimijoille käytännölliset keinot alentaa kustannuksia ja parantaa ympäristöystävällisyyttä. Kaasun käyttö ja kipinäsytytteinen moottori mahdollistavat entistä tarkemman palamistapahtuman optimoinnin vähentäen samalla kasvihuonekaasupäästöjä ja helpottaen mukautumista vaihtoehtoisiin kaasupolttoaineisiin kuten LPG:hen, sanoo Wärtsilä Marinen tuotepäällikkö Rasmus Teir.

Wärtsilän mukaan hybridipropulsion lisääntyvä käyttö tarjoaa lisämahdollisuuksia puhtaasti kaasulla toimiville installaatioille. Wärtsilä 31SG -moottori sopii t hybridisovelluksiin , sillä se tarjoaa erinomaisen hyötysuhteen ja vähentää samalla investointikustannuksia, mikä auttaa energian varastointiin liittyvien lisäkustannusten kattamisessa. Wärtsilä 31SG -moottorin yhdistäminen akkuteknologiaan edesauttaa redundanssin suunnittelua varmistaen korkeimman kokonaisjärjestelmätehon.

Tämä Wärtsilän viimeisin kehitysaskel on linjassa yrityksen tavoitteiden kanssa  vähentää kaasumoottoreiden kasvihuonekaasupäästöjä 15 prosentilla vuoden 2015 tasosta vuoteen 2020 mennessä .

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.