https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Älykameroilla koneille tehokkuutta ja tuotteille laatua

Älykamerasovelluksia käytetään monella teollisuuden alalla, muun muassa paperi-, sellu- ja painoteollisuudessa ja pian myös terveydenhuollossa esimerkiksi vanhusten apuna. Älysovellusten avulla tietokoneet, älykamerat sekä muut prosessityökalut analysoivat näkemäänsä ja tuottavat tietoa, jonka perusteella voidaan toimia. 

Suomalaisyhtiö Procemex toimittaa älykameroihin pohjautuvia tuotannon tehostamisen ja tuotteiden laatuvalvontajärjestelmiä teollisuudelle ympäri maailmaa. Monet saksalaiset yritykset käyttävät Procemexin sovelluksia - muun muassa Bertelsmann-konsernin painokone, Hamburger Containerboardin tai Mayr-Melnhof Karton- konsernin pakkauskartonkikoneet. Nykyään Saksassa on toiminnassa yli 220 Procemexin järjestelmää.

älykone

Järjestelmät perustuvat oman tuotekehityksen huipputehokkaisiin IP-kameroihin, joiden suorituskykyä ja toiminnallisuutta seurataan, säädetään ja päivitetään etäyhteyksien yli.    

 – Smart-kameroiden ja uuden graafisesti konfiguroitavan Machine Vision -ohjelmistoalustan järjestelmien kehitys ja kokoonpano tapahtuu Suomessa, kun taas projektointi ja kunnossapito paikallisesti lähellä asiakkaita. Etävalvomot tukevat ympäri maailmaa olevia järjestelmiä tarvittaessa 24/7, kertoo yrityksen toimitusjohtaja  Mika Valkonen .

Ohjelmistolla graafisesti konfiguroitavien kameroiden järjestelmä on erittäin skaalautuva. Samalla kameralla tehdään koneen seurantaan tai laaduntarkkailuun liittyviä tehtäviä ja tiedonvaihtoa. Erona on niiden konfigurointi, jota voidaan helposti muuttaa paikan päällä tai etäyhteyden avulla. Tämä helpottaa järjestelmien portaittaista laajennettavuutta ja uusien toiminnallisuuksien integrointia vuosienkin päästä. 

Health Care seuraava laajennuskohde

Ihmisen toiminnan analysointi eri ympäristöissä konenäön avulla on kehityksen seuraava askel. Procemexin keskiössä on avustettu asuminen kotona. Väestön ikääntyminen on viime vuosina lisännyt tarvetta tukea paremmin vanhusten pidempää kotona asumista.

- Älykkään sensorin kuvan ja äänen analysoinnilla seurataan kotona selviämisen tärkeitä toimintoja vanhusten intimiteettiä ja terveydenhuollon tiukkaa tietosuojaa kunnioittaen. Turvallinen kotona asuminen pidempään on sekä vanhuksille, omaisille että yhteiskunnalle tärkeää ja tavoiteltavaa, yhtiö kertoo lehdistötiedotteessaan.

www.procemex.com  

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.