https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kaksi voitelupistettä yhdellä annostelijalla: Uusi FAG CONCEPT2 - voiteluaineannostelija Schaeffleriltä

Schaeffler on tuonut markkinoille vierintälaakereiden kaksipistevoiteluun soveltuvan annostelijan. Annostelijalla voidaan suorittaa kahden voitelupisteen voiteluhuolto toisistaan riippumatta. Näin kahden laakerin samanaikainen voitelu on mahdollista, vaikka niiden voitelutarve olisi erilainen.

FAG consept2 hr

FAG CONCEPT2 on kompakti ja edullinen voiteluaineannostelija vierintälaakereille. Se varmistaa jatkuvan, laakerikohtaisesti optimoidun voitelun ilman manuaalista jälkivoitelua. Tämä on tärkeää etenkin, jos koneet sijaitsevat hankalassa paikassa tai ovat tuotantoprosessin kannalta kriittisiä.

Annostelijassa on mallista riippuen yksi- tai kaksi syöttöpumppua. Koska pumppuyksiköitä voidaan ohjata toisistaan riippumatta, annostelija voidaan säätää kahden erikokoisen laakerin voitelutarpeen mukaan. Kahden yksipisteannostelijan sijaan tarvitaan siten vain yksi annostelija. FAG CONCEPT2 soveltuu lukuisiin teollisuussovelluksiin, kuten pumput, tuulettimet, kompressorit ja sähkömoottorit.

Annostelija toimii itsenäisesti, mutta sitä voidaan ohjata myös ulkoisella ohjausjärjestelmällä, joka liitetään koneeseen tai tuotantojärjestelmään. FAG CONCEPT2 on IP65-suojattu, virransyöttö tapahtuu joko paristolla tai 24V DC -verkkolaitteella. Voiteluaineena voidaan käyttää öljyä tai rasvaa NLGI 2 -luokkaan asti. Suurin toimintapaine on 50 bar (24V DC -verkkovirralla) tai 30 bar (paristolla). Käyttölämpötila-alue on -20 °C … +70 °C.

Annostelijan vaihdettava voiteluainepatruuna on läpinäkyvä, joten jäljellä olevan voiteluaineen määrää on helppo seurata. Patruunan tilavuus on 250cm3. Annostelijassa on integroitu LCD-näyttö ja kaksi käyttönäppäintä.

Annostelijassa käytetään Schaefflerin Arcanol-laakerirasvoja, jotka on kehitetty yhteistyössä johtavien kansainvälisten voiteluainevalmistajien kanssa. Nämä laakerirasvat on suunniteltu vastaamaan eri käyttökohteiden vaatimuksia, joten Arcanol-tuoteohjelmasta löytyy oikea rasva lähes kaikkiin teollisuuden sovelluksiin.

Lue lisää: http://www.schaeffler.fi/

Uusimmat artikkelit

30.12.2024 | Alan Uutiset

Selvitys: Valtaosa pohjoismaisten puolustusteknologiayritysten pääomarahoituksesta päätyy Suomeen

Danske Bankin ja Dealroomin tekemän pohjoismaisen selvityksen mukaan erityisesti avaruus- ja kvanttiteknologia-startupit vetävät rahoitusta Suomeen. Viidessä vuodessa kotimaiset yritykset ovat keränneet pääomaa yli miljardi dollaria.

30.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Ammoniakki -tutkimusprojekti sai miljoonarahoituksen

Ammoniakki kytkeytyy erittäin vahvasti vetytalouden edistämiseen. Sen käyttöön liittyy kuitenkin monia kysymyksiä, joita selvitetään yliopistojen ja teollisuuden yhteisessä tutkimushankkeessa.

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.