« 1 ... 81 82 83 84 85 86 87 ... 92 »

8.4.2015 | Alan Uutiset

Outotec toimittaa teknologiaa sekä käyttö- ja kunnossapitopalveluita jätevoimalalle Skotlantiin

Outotec on sopinut M&W High Tech Projects UK Limitedin kanssa teknologiatoimituksesta Lanarkiin Skotlantiin rakennettavalle jätevoimalalle. Outotec on lisäksi tehnyt laitoksen tilaajan, Levenseat Renewable Energy Limitedin, kanssa 12-vuotisen käyttö- ja kunnossapitosopimuksen. Tilausten kokonaisarvo on noin 60 miljoonaa euroa, josta 30 miljoonaa euroa on kirjattu Outotecin vuoden 2015 ensimmäisen vuosineljänneksen tilauskertymään.

8.4.2015 | Alan Uutiset

Suomen ABB:lle yli 60 miljoonan tilaus Azipod®-järjestelmistä

ABB on saanut yli 60 miljoonan dollarin tilauksen Azipod-sähköpropulsiojärjestelmien toimituksesta kahteen Norwegian Cruise Linen alukseen. Breakaway-Plus-luokan risteilyalukset rakennetaan Saksan MEYER WERFTin telakalla ja ne toimitetaan vuoden 2018 alkupuolella ja vuoden 2019 lopussa.

8.4.2015 | Alan Uutiset

Valmisteilla olevia standardeja voi kommentoida verkossa

SFS:n vuonna 2014 avaamaan Lausuntopyyntöpalveluun on rekisteröitynyt jo lähes 350 standardiehdotuksista kiinnostunutta, kertoo palvelua SFS:ssä hoitava tietojärjestelmäassistentti Virve Ukkonen. Palvelu tarjoaa vaivattoman mahdollisuuden päästä lukemaan ja kommentoimaan standardiehdotuksia. 

5.3.2015 | Alan Uutiset

Big Data ennustaa käyttöhäiriöt ennakkoon kartonkikoneella

Stora Enso on valjastanut kartonkikoneen historiatiedon ennakoimaan tulevia käyttöhäiriöitä. Toteutus on koekäytössä yhtiön Imatralla olevalla kartonkikoneella.

4.3.2015 | Alan Uutiset

Uusi ryhmittymä tuo avoimuutta big dataan

Johtavat big data -yritykset ovat ilmoittaneet perustavansa Open Data Platform -ryhmittymän. Sen tarkoituksena on edistää avoimeen lähdekoodiin perustuvien big data -teknologioiden käyttöä Apache Hadoop -ympäristössä.

4.3.2015 | Alan Uutiset

VISEDO Oy ja Maxwell Tecnologies yhteistyöhön: PowerCAP™-energiavarastot valtaavat maailman työkoneteollisuuden markkinoita

Raskaiden ajoneuvojen ja koneiden hybridiratkaisuistaan tunnettu VISEDO on solminut amerikkalaisen Maxwell Tecnologies -yhtiön kanssa yhteistyösopimuksen, joka kattaa älykkäiden superkondensaattori energiavarastojen tuotannon ja kehittämisen esimerkiksi kone-, laivanrakennus- ja hyötyajoneuvoteollisuuden sekä raskaan kuljetuskalustoteollisuuden tarpeisiin. Visedon älykäs energiavarastoratkaisu PowerCAP™ on jatkossa merkittävä osa myös Maxwellin superkondensaattoriliiketoimintaa. Teknologia mahdollistaa sovellukset myös vaativissa olosuhteissa.

18.2.2015 | Alan Uutiset

Kunnossapidon Osto-opas siirtyy uudelle alustalle

Yhteistyössä Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n kanssa vuosittain tehty Kunnossapidon Osto-opas siirtyy tänä keväänä uudelle alustalle. Painetun osto-oppaan sisältö julkaistaan hakukoneystävällisellä, kaikilla myös mobiililaitteilla luettavissa olevalla verkkosivustolla.