https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

ANDRITZ toimittaa uutta selluntuotannon avaintuotantoteknologiaa Bracellille Brasiliaan

Kansainvälinen teknologiakonserni ANDRITZ on saanut Bracellilta (aiemmin Lwarcel) tilauksen toimittaa uutta tuotantoteknologiaa Bracellin STAR-sellutehdasprojektiin Lençois Paulistaan São Paulon osavaltioon Brasiliaan.  Käynnistyksen on määrä tapahtua vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä. ANDRITZ kertoo solmineensa sopimuksen heinäkuussa 2019, mutta tuolloin asiakkaan nimeä ei haluttu julkaista.

9aa1b67498e5b5b1_800x800ar

Projektin työllistämisvaikutus on 250 henkilötyövuotta. Toimitukseen kuuluu neljä kuudesta merkittävimmästä prosessialueesta avaimet käteen -periaatteella eli sisältäen suunnittelun, hankinnan, asennuksen ja rakennustyöt:

  • Puunkäsittelylaitos ANDRITZin teknologialla sisältäen neljä haketuslinjaa eukalyptukselle, kaksi stacker-reclaimer tyyppistä hakevarastoa, hakkeen seulonnan, kuoren revinnän ANDRITZin BioCrusher-murskaimilla ja kuorivaraston. Kullakin haketuslinjalla oleva vaakasyöttöinen EXL-kokoinen HHQ-hakku tuotaa korkealaatuista haketta suurella kapasiteetilla. Puunkäsittelyprosessin tuottavuutta lisätään viimeisintä alan teknologiaa edustavilla ANDRITZin IIoT-tuotteilla, kuten ChipperEKG-hakkudiagnostiikalla, kiventunnistuksella, ScanChip- hakkeenlaatuanalysaattorilla sekä FlowScannerilla, jolla mitattava hakkeen tiheys ja kosteus hyödynnetään kuitulinjan prosessin optimoinnissa.
     
  • Kaksi ympäristöystävällistä eukalyptuskuitulinjaa, jotka takaavat matalan kemikaalikulutuksen ja voivat tuottaa sekä liuko- että paperisellua. Toimitus sisältää hakkeensyöttöjärjestelmän, jatkuvatoimisen LoSolids-keiton esihydrolyysiastialla, lajittamon, valkaisun ja ANDRITZin DD-pesuriteknologian, joka takaa alhaiset käyttökustannukset ja päästöt sekä erittäin hyvän pesutehokkuuden ja erinomaisen kuidun laadun. ANDRITZin keittämö edustaa jatkuvatoimisen keiton parasta teknologiaa liukosellun tuotantoon. 
  • Uudenlainen EvoDry-kuivausjärjestelmä sisältäen kaksi energiatehokkasta kuivauslinjaa, jotka perustuvat korkeakapasiteettiseen Twin Wire Former -kaksoisviirateknologiaan. Massan syöttö pyörrepuhdistimien läpi takaa tasaisen virtauksen kuivauskoneelle sekä liuko- että paperisellulla.

    Molempien kuivauslinjojen alkuosat koostuvat laimennusperälaatikosta, kaksoisviiraosasta sekä puristinosasta, jossa on kombipuristin ja kaksi kenkäpuristinta. ANDRITZin teknologia sellunkuivaukseen on erittäin hyväksi havaittu ympäri maailman. Tämän lisäksi ANDRITZIN EvoDry-ratakuivain on markkinoiden energiatehokkain. Kuivausosan jälkeen erittäin luotettava ANDRITZin leikkuri valmistaa sellupaalit jatkokäsittelyä varten korkeakapasiteettisille paalauslinjoille, missä paalit saavat lopullisen muotonsa varastointia varten.
     

  • ANDRITZ HERB -soodakattila, jonka höyryparametrit ovat 101 bar ja 515°C. Soodakattilalla sähköntuotanto maksimoidaan energiatehokkaasti savukaasujen jäähdytysteknologian ja  syöttöveden esilämmitysteknologian avulla. Soodakattila on suunniteltu pitkiin yhtämittaisiin käyttöjaksoihin. Joulukuun 2019 alussa asennettiin soodakattilan teräsrakenteen ensimmäinen taso.

Uusimmat artikkelit

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

12.12.2024 | Alan Uutiset

Suomeen sijoitetaan uusi yhteiseurooppalainen supertietokone ja EU:n tekoälytehdas

EuroHPC tekee merkittäviä investointeja – Suomi mukana uuden sukupolven supertietokoneiden ja tekoälytehtaiden kehityksessä.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

26.11.2024 | Tutkimus ja koulutus

Vaasan yliopiston johtama uusi konsortio tutkii vety-argon-kierron mahdollisuuksia

Hydrogen-Argon Power Cycle (iHAPC) tutkimus pilotoi vety-argon-kierron käyttöä energiantuotannossa. Tavoitteena on osoittaa, että teknologia on täysin päästötön sekä myös hyötysuhteeltaan ainutlaatuinen.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.