https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

ANDRITZ toimittaa uutta selluntuotannon avaintuotantoteknologiaa Bracellille Brasiliaan

Kansainvälinen teknologiakonserni ANDRITZ on saanut Bracellilta (aiemmin Lwarcel) tilauksen toimittaa uutta tuotantoteknologiaa Bracellin STAR-sellutehdasprojektiin Lençois Paulistaan São Paulon osavaltioon Brasiliaan.  Käynnistyksen on määrä tapahtua vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä. ANDRITZ kertoo solmineensa sopimuksen heinäkuussa 2019, mutta tuolloin asiakkaan nimeä ei haluttu julkaista.

9aa1b67498e5b5b1_800x800ar

Projektin työllistämisvaikutus on 250 henkilötyövuotta. Toimitukseen kuuluu neljä kuudesta merkittävimmästä prosessialueesta avaimet käteen -periaatteella eli sisältäen suunnittelun, hankinnan, asennuksen ja rakennustyöt:

  • Puunkäsittelylaitos ANDRITZin teknologialla sisältäen neljä haketuslinjaa eukalyptukselle, kaksi stacker-reclaimer tyyppistä hakevarastoa, hakkeen seulonnan, kuoren revinnän ANDRITZin BioCrusher-murskaimilla ja kuorivaraston. Kullakin haketuslinjalla oleva vaakasyöttöinen EXL-kokoinen HHQ-hakku tuotaa korkealaatuista haketta suurella kapasiteetilla. Puunkäsittelyprosessin tuottavuutta lisätään viimeisintä alan teknologiaa edustavilla ANDRITZin IIoT-tuotteilla, kuten ChipperEKG-hakkudiagnostiikalla, kiventunnistuksella, ScanChip- hakkeenlaatuanalysaattorilla sekä FlowScannerilla, jolla mitattava hakkeen tiheys ja kosteus hyödynnetään kuitulinjan prosessin optimoinnissa.
     
  • Kaksi ympäristöystävällistä eukalyptuskuitulinjaa, jotka takaavat matalan kemikaalikulutuksen ja voivat tuottaa sekä liuko- että paperisellua. Toimitus sisältää hakkeensyöttöjärjestelmän, jatkuvatoimisen LoSolids-keiton esihydrolyysiastialla, lajittamon, valkaisun ja ANDRITZin DD-pesuriteknologian, joka takaa alhaiset käyttökustannukset ja päästöt sekä erittäin hyvän pesutehokkuuden ja erinomaisen kuidun laadun. ANDRITZin keittämö edustaa jatkuvatoimisen keiton parasta teknologiaa liukosellun tuotantoon. 
  • Uudenlainen EvoDry-kuivausjärjestelmä sisältäen kaksi energiatehokkasta kuivauslinjaa, jotka perustuvat korkeakapasiteettiseen Twin Wire Former -kaksoisviirateknologiaan. Massan syöttö pyörrepuhdistimien läpi takaa tasaisen virtauksen kuivauskoneelle sekä liuko- että paperisellulla.

    Molempien kuivauslinjojen alkuosat koostuvat laimennusperälaatikosta, kaksoisviiraosasta sekä puristinosasta, jossa on kombipuristin ja kaksi kenkäpuristinta. ANDRITZin teknologia sellunkuivaukseen on erittäin hyväksi havaittu ympäri maailman. Tämän lisäksi ANDRITZIN EvoDry-ratakuivain on markkinoiden energiatehokkain. Kuivausosan jälkeen erittäin luotettava ANDRITZin leikkuri valmistaa sellupaalit jatkokäsittelyä varten korkeakapasiteettisille paalauslinjoille, missä paalit saavat lopullisen muotonsa varastointia varten.
     

  • ANDRITZ HERB -soodakattila, jonka höyryparametrit ovat 101 bar ja 515°C. Soodakattilalla sähköntuotanto maksimoidaan energiatehokkaasti savukaasujen jäähdytysteknologian ja  syöttöveden esilämmitysteknologian avulla. Soodakattila on suunniteltu pitkiin yhtämittaisiin käyttöjaksoihin. Joulukuun 2019 alussa asennettiin soodakattilan teräsrakenteen ensimmäinen taso.

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.