https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Ajasta ja paikasta riippumaton hallintatyökalu datakeskuksille

Schneider Electric on julkaissut uudenlaisen ratkaisun datakeskusinfrastruktuurin hallintaan (DCIM). EcoStruxure IT Advisor hyödyntää pilvipalveluiden tehokkuutta ja tarjoaa keinon tavan ottaa käyttöön datakeskuksen hallintatoimintoja ajasta ja paikasta riippumatta.

schneider

IT Advisor laajentaa EcoStruxure IT -alustaa ja tehostaa datakeskuksen hallintaa ja käyttöä. Pilvipohjainen suunnittelu- ja mallintamistyökalu auttaa suurten datakeskusten ja colocation-konesalien käyttäjiä pienentämään käyttökustannuksia ja minimoimaan käyttökatkokset. Tämä tapahtuu kapasiteettia optimoimalla, työnkulkuja automatisoimalla ja liiketoimintavaikutuksia analysoimalla.

– Datakeskusten uudet hybridiarkkitehtuurit muuttavat datakeskusinfrastruktuurin hallintaa ja käyttöä, sanoo Kim Povlsen, Schneider Electricin Vice President ja General Manager, Digital Services and Software.

– EcoStruxure IT Advisor vastaa tähän tarpeeseen ja tarjoaa asiakkaille tehokkaita pilvipohjaisia tai asiakkaan tiloissa toimivia datakeskuksen suunnittelu- ja mallinnusohjelmistoja, joita voi käyttää mistä tahansa. Ne toimitetaan asiakkaalle joustavan tilausmallin avulla, joka ei edellytä etukäteisinvestointeja.

Colocation-toimijoille ratkaisu tarjoaa tilanäkymän, jossa alueet, häkit, räkit ja IT-resurssit ovat helposti nähtävillä. Lisäksi saatavilla on tarkkoja tietoja huonepinta-alan ja räkkien käyttöasteesta.

EcoStruxure IT Advisorin tärkeimpiä ominaisuuksia ja etuja:

  • Laitteidenhallinta tarkkaa inventaariota varten: tiedot näytetään fyysisesti aseteltuina, minkä ansiosta laitteiden tarkat tiedot ja ominaisuudet ovat välittömästi käytettävissä.
  • Riskienhallinta häiriötilanteiden ennakointia varten: vaikutusten arviointiraportti kertoo, miten häiriöt voivat vaikuttaa laitteisiin ja infrastruktuuriin.
  • Muutoksenhallinta laitteiden siirtoja, lisäyksiä ja muokkauksia varten: työnkulun automatisointi vähentää inhimillisiä virheitä ja mahdollistaa parhaiden käytäntöjen toteuttamisen.

Tietoja ratkaisusta

EcoStruxure on Schneider Electricin avoin, olemassa olevaa infrastruktuuria tukeva ja IoT-yhteensopiva järjestelmäarkkitehtuuri ja -alusta. EcoStruxure tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa turvallisuuden, luotettavuuden, tehokkuuden, ympäristöystävällisyyden ja yhdistettävyyden kautta. EcoStruxure hyödyntää esineiden internetin, liikkuvuuden, anturitunnistuksen, pilvipalveluiden, analytiikan ja kyberturvallisuuden edistyksellisiä ominaisuuksia ja tarjoaa innovaatioita jokaisella tasolla. Tähän kuuluvat verkkotuotteet, rajapintojen hallinta, sovellukset, analytiikka ja palvelut.

EcoStruxure on otettu käyttöön 480 000 toimipaikassa 20 000 järjestelmäintegraattorin ja kehittäjän tuella. Se yhdistää yli 1,6 miljoonaa hallinnan alaista resurssia yli 40 digitaalisen palvelun kautta.

Lue lisää EcoStruxure IT Advisorista:  https://ecostruxureit.com/ecostruxure-it-advisor

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.